Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizüstü bilgisayar önerisinde bulunabilir misiniz?

Dün bir arkadaşım 2 tane alternatifle geldi. Ben esas Lenovo istiyorum. Arkadaşım da Lenovo önerdi zaten. Şu ikisini beğendik:

Hepsiburada.com : Lenovo (IBM) Z560 Intel Core i5 460M 2.53 GHZ 4 GB 500 GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-048876 | Bilgisayar

Hepsiburada.com : Lenovo (IBM) Intel Core 2 Duo SU7300 1.3GHZ 4GB 320GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-027191 | Bilgisayar

Pazartesi sunacağım tekliflerimi. :) Aklınıza 1-2 tane daha alternatif geliyorsa onları da sunabilirim. Sonuçta evime laptop almıyorum. Alt tarafı iş yerine bilgisayar alınıyor. :) İşi bıraksam laptopu da orada bırakacağım. :D

Grafik Görseller Önemli Mi İşinizde ? Eğer Önemliyse Ekran Kartı Paylaşımlı Olanları Düşünmeyin..

Önemli değil. Dernek çalışanıyım ben. Yazıyla benim işim çiziyle değil.

O zaman 2. linkte ki pc yi alabilirsin.. Yanlız 320Gb Hdd Yetersiz Gelebilir.. En Az 500Gb Olmazını Öneririm..

Üst Alt