Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşün ki o burayı okuyacak ne söylemek istersin...

Biraz gülmek istiyorum hepsi bu ..ne var bunda ala ala🤪🤣🤣

Gamzelerinde toplamam gereken yıldızlar var birtanem.

Devekuşuna “uç” demişler, “ben deveyim” demiş. o zaman “koş” demişler, “ben kuşum” demiş. 😏 Ne işine gelirse 🤦🏻‍♀️

Canım annem,çileli annem.. herşeye göğüs geren fedakar annem..yüzüne diyemiyor buraya yazıyorsam affet😔

Kaç zamandır garip bir haldeyim,aynalar da yüzüm traşsız..ruhum acılardan yorulmuş,sen bana ağlama anne.. ben ölümü özledim.

Karanlığa kafa tutardım oysa,gecelerle savaşırdım..yıldızları alırdım avucuma hayallere dalardım,yoruldum yordular ölümü özledim affet anne.

Yırtılmış defterlerde ismim,tozlu albümlerde resmim..kaç zamandır kabuslardayım rüyalarımı hayra yoran yok.ocak ortasında temmuz ateşi tenimde, ölümü özledim affet beni anne.

Dün omuz omuza verdiklerimiz nerede anne,dün dost dediklerimiz birer birer zehirli hançeri vurdu acımadı anne..tükendim bu kalabalık yalnızlıktan.ölümü özledim affet anne.

Odamın duvarları nemden sararmış,bu asi yüreğim gamdan kararmış..sen de bilirsin anne, toprağa bir tohum düşer fidan olur büyür, yüreğe bir gam düşer insanı öldürür.

Kaç zamandır içimde bir sıkıntı,ruhum yaka paça olmuş..oysa yıldızlı bir gökyüzü gibiydik..artık bütün yıldızlar çekilmiş gökyüzünden,bütün mutluluklar çalınmış ömrümden.

Sen bana ağlama anne,yeterince ağladın çok üzgünüm,bırak gök ağlasın,yağmurlar ağlasın..ben yaşayacak kadar yaşadım,48 yıl daha yaşasam ağladıklarına teselli olurmuyum?

Kaybettiklerine ağlamana kalmadı güçüm,taş değilim en az bende o kadar ağlarım,belli etmem derdine dert katmam😢Dünya dedikleri böyle be anne,insanız..aciz zavallıyız..affet çok üzgünüm,derdine dert katarsam bir gün bilki dayanacak gücüm kalmamıştır..affet.

@Dilhun

Benle niye uğraşıyorsun.Ben sana ne yaptım.

Ben ankara Çankaya gaziosmanpaşada oturuyorum.

İstersen konum atayım

Arada bir İstanbulada geçiyorum.

"Eğer...dedi meczup fısıldayarak,
"Yürek yüreğe değmişse, elin ele
değmesine ne gerek var ki ?"

Düşün, en son ne zaman gün batımını, yıldızları izledin?
Hatırla, en son ne zaman gerçekten sadece kendinle hesaplaştın?

Günlerden birgün yılanın biri, bir ateş böceğinin peşine düşmüş, tam onu yemek üzereyken Ateş Böceği: Sana birşey sorabilir miyim? demiş...

bir adam bir kadını şöyle seviyor, ..hiçbir içki seni gördüğümdeki kadar yakamadı genzimi.

5 dakika konuşsak tüm günüm güzel geçiyor öyle bir mevzusun bende...

Üst Alt