I. Ulusal Engelli Yazarlar Edebiyat Yarışması
Seçici kurul üyeleri
1- Akgün AKOVA - Şair ve Yazar
2- Ediz HUN - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
3- Feyza HEPÇİLİNGİRLER - Yazar
4- Füsun ERBULAK - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
5- Merih AKOĞUL - Şair, Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı
6- Müjdat GEZEN - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
Katılım Şartları
1 - Yarışma, 18 yaşın üzerinde tüm engelli yazarlara açıktır.
2 - Yazarlar yarışmaya yalnızca bir yapıtla katılabilir.
3 - Yapıtın birden fazla yazarı olabilir.
4 - Seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları bu yarışmaya katılamaz.
5 - Katılımcılar şartname koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
6 - Son katılım tarihi 30 Eylül 2010 Perşembe, saat 17.00’ye kadardır. Yapıtlar kargo, elden teslim veya iadeli taahhütlü posta ile gönderilecektir. Kargo ve postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
7 - Ödüle aday olacaklar, öykü dalında kitap olabilecek en az 3 öykü, şiir dalında kitap olabilecek en az 15 şiir, roman dalında var olan eseri, tiyatro dalında var olan eseri, araştırma-inceleme dalında var olan eseri ile belirlenmiş olan beş kategoride katılabilirler.
8 - Her aday imzalı başvuru yazısını mutlaka eklemelidir.
9 - Dosya olarak ödül kazanan yapıtın yayın hakkı, ödül töreni tarihinden başlayarak bir yıl süreyle Ben Yazarım Yayınları’na aittir. Bu eserlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı, Ben Yazarım Yayınları’nın tasarrufunda yazar, engelli dernek ve kuruluşlarına aktarılacaktır.
10 - Ölmüş kişilerin yapıtları aday gösterilemez. Ancak aday olduktan sonra yaşamını yitiren yazarın yapıtı değerlendirilmeye alınır. Kazanırsa ödül tutarı mirasçılarına ödenir.
11- Daha önce yayınlanmış bir yapıt yarışmaya katılamaz.
12 - Ödüle başvuranlar açıklanmaz, aday yapıtlar kazansın ya da kazanmasın geri gönderilmez.
Yarışma formatı, şartnamesi iletişim ve ödüller hakkındaki bilgi ve detaylara www.kozamdakalmadim.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınız ve ayrıntılı bilgi için: bilgi@kozamdakalmadim.com
Seçici kurul üyeleri
1- Akgün AKOVA - Şair ve Yazar
2- Ediz HUN - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
3- Feyza HEPÇİLİNGİRLER - Yazar
4- Füsun ERBULAK - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
5- Merih AKOĞUL - Şair, Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı
6- Müjdat GEZEN - Sinema ve Tiyatro Sanatçısı
Katılım Şartları
1 - Yarışma, 18 yaşın üzerinde tüm engelli yazarlara açıktır.
2 - Yazarlar yarışmaya yalnızca bir yapıtla katılabilir.
3 - Yapıtın birden fazla yazarı olabilir.
4 - Seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları bu yarışmaya katılamaz.
5 - Katılımcılar şartname koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
6 - Son katılım tarihi 30 Eylül 2010 Perşembe, saat 17.00’ye kadardır. Yapıtlar kargo, elden teslim veya iadeli taahhütlü posta ile gönderilecektir. Kargo ve postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
7 - Ödüle aday olacaklar, öykü dalında kitap olabilecek en az 3 öykü, şiir dalında kitap olabilecek en az 15 şiir, roman dalında var olan eseri, tiyatro dalında var olan eseri, araştırma-inceleme dalında var olan eseri ile belirlenmiş olan beş kategoride katılabilirler.
8 - Her aday imzalı başvuru yazısını mutlaka eklemelidir.
9 - Dosya olarak ödül kazanan yapıtın yayın hakkı, ödül töreni tarihinden başlayarak bir yıl süreyle Ben Yazarım Yayınları’na aittir. Bu eserlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı, Ben Yazarım Yayınları’nın tasarrufunda yazar, engelli dernek ve kuruluşlarına aktarılacaktır.
10 - Ölmüş kişilerin yapıtları aday gösterilemez. Ancak aday olduktan sonra yaşamını yitiren yazarın yapıtı değerlendirilmeye alınır. Kazanırsa ödül tutarı mirasçılarına ödenir.
11- Daha önce yayınlanmış bir yapıt yarışmaya katılamaz.
12 - Ödüle başvuranlar açıklanmaz, aday yapıtlar kazansın ya da kazanmasın geri gönderilmez.
Yarışma formatı, şartnamesi iletişim ve ödüller hakkındaki bilgi ve detaylara www.kozamdakalmadim.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınız ve ayrıntılı bilgi için: bilgi@kozamdakalmadim.com