Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet için alınan rapor engelli sağlık kurulu raporunu etkilemiyor değil mi?
Hocam gözler de resmi olarak problem varsa zaten seni göz bölümüne gönderirler. Bunun haricinde sakın sesini çıkartma olur da komisyon esnasında sorarlarsa söylersin yoksa söyleme bir şey sürücü olamaz diyebilirler. İtiraz için 2 şehir gezdirirler adamı sesini çıkartma Gerekirse komisyonda söylersin.
Göze her şekilde gönderirler zaten hocam ayrıca tek gözlük kullanan ben değilim ki niye sürücü olmaz desinler? Sonra gözlüğü söylemedim diye suçlu durumuna düşerim zaten isterler oraya da gitmemi hastanede. Engelli raporunda gözle ilgili bir şey olmaması gözü etkiler mi orasını merak ediyorum.
@AHMET FATİH ERYILMAZ Göz bölümüne yönlendiriyorlar herkesi ehliyet alırken değil mi ? Belirtmem gerekiyor mu gözlük kullandığımı?
Hiç kimseyi göz bölümüne yönlendirmiyorlar. Gözlerde problemin varsa ve yazılı olarak belli ise göze yönlendiriyorlar ama bazı sağlık ocağı doktorları kıllığına 5-7 bölüme ilgisiz de olsa yönlendirebiliyor.
@BnymnYldz
10.02 ve 78 kodu vardı ehliyetimde Bitlis tarıhı 2027.bu kodlara indirimli arac vermezler diye tekrar kurula girdim ve 1.grup surucu olur tertibata gerek yok raporu verildi.ben hiç bu raporu ehliyete işlettirmesem.eski ehliyetimle kodlar yazan ile araca basvurabılırmıyım.