Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek olarak Selectra 50 mg Abizole verildi!?

@Ahmet T, Söylüyor söylemese bile sürekli o seslerle karşılıklı konuşuyor veya tartışıyor duyuyoruz zaten.

Sanki aklında ki o anki düşünceleri ses olarak hissediyor gibi çünkü kulağımda duymuyorum beynimde hissediyorum sesleri diyor o an neyle ilgileniyorsa yemek, banyo vb onlarla alakalı oluyor bazen kendisi olarak seslerle konuşuyor bazende kendisi sanki sesler oluyor karşısında ki oğlum oluyor o şekil konuşuyor.

Doktor en son şizoafektif bozukluk olabilir çünkü sadece pisikoz yok duygudurum bozukluğu belirtileride var dedi hezayan olarak hafif bir alınganlık var o çok sorun değil ama işitsel halisinasyonlar en büyük sorunumuz.

@Psikoterapi, Teşekkürler.
2 gün önce doz düzenlemesiyle en son ilaç durumu.
10 ozaprin
6 mg invega
900 mg lithuril
50 mg cedrina

@kara duman, ben sadece clopixol Depot ve akineton kullanıyorum sesler bazen sadece uyurken oluyor bence iğneye geçin size tavsiyem bende oğlunuz gibi haplarla seslerim geçmiyordu iğneye geçtim 1 yılda iyileştim.

@Üzümlükekim, Tavsiyeniz için teşekkürler iğneyi doktorla değerlendirdik ama önce fayda gördüğümüz ilacı hap olarak bulmalıyız ki onun iğne yani depo versiyonunu kullanalım dedi.

İğne sizde iyi gelmiş maşaAllah ama bazı arkadaşlarda hapa göre iğne tam tersi kötü etki gösterebiliyor birde iğne vucüddan daha geç atıldığı için eğer yan etki yaparsa yan etkiler daha uzun devam ediyor hapa göre.

Üst Alt