Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ile atanabilmek için en düşük kaç puan almak gerekiyor?

@Barisgzl1,
89 puan almış biri olarak söylüyorum ben bile 2. atamaları bekleyecem oda belli değil ve şunuda söylecem 76-80 puan aldım 2 sınavdan da ve atanamadım 63 le atanmak için torpil lazım :D

@ayDÜNYAvazo,
hocam torpilin iyi olduktan sonra 40-50 alsan yine atanırsın mutitorpil olmasına gerek yok nasıl birşey se bu torpil giren giriyor bizde 1.5 sene bekliyoruz işte oda belirsiz dediğim gibi :D

@aydünyavaz,

50 ile atanan torpilli gördü bu gözler onun için ,imkansız değil. Gayet olabilir. :) Sınav formalite. Torpilin olayı bu zaten.

İlahiyat mezunu olsan 60 puanla bile atanırsın. Aksi halde çok zor

Ekpss 2 yılda bir mi yapılıyor ben raporu yeni çıkardım sınava ne zaman girebilirim acaba

arkadaşlar 2. atamada olur mu bilmiyorum bende belirsizim 89 lise atanır mıyım ?

@Overlord , hocam üzüntü ifadesi bırakmışsınız ama üzülecek olan biz değiliz. 60 puanla ilahiyattan atama yapanlar utansın. Biz çalışalım. Fullemeye yakın puan çıkartmaya çalışalım, beyefendi/hanfendiler 60 puanla atansın. Söylenecek çok söz var ama yakışıkalmaz. Kendine iyi bak. İyi telkin ver.

@dreamfail,
ben adaletsizliğe üzlüyorum 89 la bile atanamıyorsak full yapmanın ne anlamı var 85-90 alanların da atanması lazım niye 95-100 alacaz

en az 89 bende 89 aldım lakin 2. atama da olur atanma olursa yüksek dersen 95-100 :D

@Overlord, sınav nasıl zormu kolaymı çalışınca yapılabilirmi veya başka bir şey biraz bahsedebilirmisiniz

@mustafa339,
2022 ye göre kolaydı ama zor sorularda vardı bu yıl 2 sene önce 80 alan ben bu yıl 89 aldım :D yine ufak çaplı yanlışlarım oldu sınavda öncekinde de olduydu :mad: çok çalışırsanız iyi puan alırsınız doping hafiza ile çalışın normal kpss ama ortaoğretim olduğu için aşağı yukarı aynı sorular vardır

Üst Alt