Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Günlük Ödeme Sorgulama nedir?

yabancises

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba E Devletten Ne Kadar Maaş Alacağıma Bakayım Dedim Daha Belli Değil Sanırım Ama Emekli Günlük Ödeme Sorgulama Diye Bir Sekme Var Orayı Tıklayınca Aşağıdaki Gibi Bir Rakam Çıktı Bu NEDİR Acaba Bilgisi Olan Varmıdır ?

Ödeme Brüt Tutarı (TL)
2450.07

Hocam emekli olmuşsun başvurundan itibaren geçen süredeki ödemeyi yatırmış kurum muhtemelen orada çekeceğin tarih ve banka ismide yazıyordur.

quik merhaba ben 25/08/2022 de dılekçeyı verdım rakam yuksek değilmi acaba bana göre sizin dediğiniz gibiyse benım maaş 5000 cıvarında oluyor oda ımkansız gıbı bırsey banka ismide yazıyor bence bir terslik var diye düşünüyorum

Ödemenin Başlangıç Tarihi
08/09/2022

Gunluk odeme genelde baglanicak ayliginin mikrari demek ornek 180 ise 5400 maas demek katsayisida onemli tabi

Direkt yukarıda yazan miktar yazıyor anlamadım bir türlü o sebepten sordum tam bir rakamda bulamadım sadece 2450 yaziyor

emeklilik başlangıç tarihiniz olan 01.09.2022 den maaş gününe kadar olan rakam olması lazım. emekli tahsis numaranızın son rakamı nedir?

yabancises

Acikca gormeden birsey diyemem maulen olabilir veya erken olabilir sizin sordugunuz sorunun cevabi benim verdim cevap anneminki gunluk 180 den ve aldigi maas bahsettigim maas 5400 yani enson zsmlar ile gunluk 180 ne cikdi

benim maaşı hesapladığım gibi hesaplayınca düşün bir oran çıkıyor kafam karıştı yanlış bilgi vermek istemem. benim 01.08 de başladı emeklilk o zaman aldığım günlük ödemeyi 19 a bölüp 30 ile çarpınca maaşım çıkmıştı.

senin maaş günü ayın 27 si oluyor son rakamı 8 olduğu için illa ki doğru bilgi verecek arkadaş çıkar.

emekliliğin hayırlı olsun :)

Dilerseniz 170 arayin endogru bilgiyi size o verir yanlis yonlendirme olmasin vaglanan maasin katsayisini bilmiyoruz

Allah razı olsun en sagliklisi 170 aramak yarın arayacağım insallah

yabancises

Cumlemizden razi olsun 170 dekiler 7/24 calisiyor dilerseniz suanda arabilirsiniz yarini beklemenize gerek yok yani

Günlük Ödeme; emekliğinizin başladığı tarihten maaş ödeme gününüze kadar olan tutardır.
Örnek ; 25 ağustosta başvurdunuz,1 eylül maaş başlangıcınız,maaş ödeme gününüzde Eylülün 25 diyelim,size günlük ödeme olarak yatan tutar 1-25 eylül arası 24 günlük birikmiş maaşınız oluyor.

Not : En çok bilinen yanlış bilgi de şudur,yatan bu birikmiş ücret,emekliliğe başvurduğunuz tarihte başlamaz,takip eden ayın 1 inde başlar emeklilik ve maaşta ,özellikle 4a-b emeklilerinde böyledir.

De-Kont ben o zaman 24 günlük maaş alacağım ama niye erken yatırmış oluyorlar ki hem 3500 TL den aşağı maaş yok diye biliyorum ben vergi indirimi ile emekli oldum 2450 alacaksan 24 gün için bir yanlışlık yok mudur

yabancises

erken yatmış değilde,maaşlar ve birikmiş ödemeler peşin ödeniyor çünkü

bu ay maaş gününüzde de normal maaşınızı alacaksınız

maaş ödeme gününüz ayın kaçı ?

De-Kont ayın 22 maaş ödeme günün 3500 tl maaşım bağlanmış o zaman ben ayın 22 de 3500 tl yıne alacağım doğrumudur ?

yabancises

Evet 22 eylülde 3500 tl alacaksınız,oda 22 eylül 22 Ekim arası maaşınız oluyor.

Yatan 2450 tl de 1-22 eylül arası 21 günlük birikmiş maaşınız

Sizin birikmiş yatan ödeme ile maaş hesaplaması aşağıdaki gibi

2450 bölü 21 = 116,66.- günlük maaşınız
116,66 x 30 = 3500 tl aylık maaşınız

De-Kont çok teşekkür ettim detaylı bilgilendirme için sağolasın hayırlı günlerin olsun

Merhaba e devlette halen ödeme 0 sıfır gözüküyor nedendir acaba ?

yabancises

emeklilik başlangıç tarihiniz nedir?

benim 01.08.2002 idi. 08.08.2022 de 26.08.2022 de günlük ödemelerimi aldım. 20.09.2022 de de maaşım yatacak.

sizede benzeri olabilir. günlük ödeme sayfasını ayın 25 gibi kontrol edin derim.

01.09.2022 başlangıç 08.09.2022 birikmiş ödemeyi aldım maaş günüm ayın 22 dediler

siz ekim 22 de maaş alırsınız. bu ay bir kez daha günlük ödeme yatacak tam maaşını kadar.

anlamadım bu ayn 22 de maaş alamayacak mıyım acaba o zaman yanlış mı anladım yoksa

bu ayın 22 sinde normal maaşınızı alacaksınız

De-Kont

de-kont dostumuz yazmış işte işin doğrusunu daha neyi anlamıyorsunuz. süreç tam da onun yazdığı gibi oluyor çünkü bizzat ben yaşadım.
yakup kardeş senin ikinci aldığın tutar maaştır öyle iki kez günlük ödeme olmaz.
benim maaş da 1 ağustosta başladı ayın 3 ü gibi günlük ödeme tutarı yattı çektim ayın 23 de maaş yattı.
edevlette yazıyor zaten hepsi. hayırlı olsun emekliliğimiz.

kardeşim yaşadığımı anlattım..

ve ancak bu ay e devlette maaşımı gördüm.

Emekli Günlük Ödeme Bilgileri
Sicil Numarası Emekli Kapsamı Ödeme Tarihi Ödeme Brüt Tutarı (TL) Kesinti Tutarı (TL) Net Ödenen Tutar (TL) Ödeme Durumu İşlem
2108744063 4A (Eski SSK) 26/08/2023 0000.41 0 0000.41 Ödeme bankadan çekilmiştir. Ödeme Detay
2108744063 4A (Eski SSK) 08/08/2023 0000.52 0 0000.52 Ödeme bankadan çekilmiştir. Ödeme Detay

ZS1riNxRDb

https://resimyukle.io/r/ZS1riNxRDb

maaş bu ay alacaksan öyleyse 50 günlük ödemeyi almış olman lazım o iki ödemede. hesapladın mı o kadar tutuyor mu?

aldım aldım. e devlette görülen maaşı 30 a böldüm 50 ile çarptım aldığım günlük ödeme miktarına eşit. ve iş bankası promosyonda yatırmadı sanırım sistemde maaş olarak gözükmediği için. yaşadığım süreç aynen böyle. gerçi iyiki yatırmadı bu ay 7500 olarak yatırır sanırım :) seninde emekliliğin hayırlı olsun.

ykp1903

sonuçta maaşını almışsın.. ben maaşı taşıdım garantiye promosyonu bile aldım allah yemeyi nasip etsin gari :D

Üst Alt