Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Günlük Ödeme Sorgulama nedir?

Bugün ayın 23 halen maaşım yatmadı günlük ödemede de birsey gözükmüyor

hocam siz önümüzdeki hafta bir kez daha günlük ödeme alırsınız. 23 ekimde de maaşınız yatar. kendimden biliyorum.
01.08.2022 de başladı emeklilik.08.08 ve 26.08 de iki sefer günlük ödeme aldım ve 20.09 da maaşım banka hesabıma yattı promosyonumla beraber. önümüzdeki hafta alacağınız günlük ödeme 23 eylül den 23 ekime olan maaşınız olacak 23 ekimde de promosyonunuz yatar..

yabancises

eğer bankada maaş hesabı açılmadıysa maaşınız yine tc kimlik numaranıza açığa yatmış olabilir,gidip bankaya sorun

De-Kont TEŞEKKÜRLER DEDİĞİNİZ GİBİ TC KİMLİK NUMARAM ÜZERİNDEN ÇEKEBİLDİM MAAŞI Bİ DAHAKİNE SANIRIM DÜZELİR DİYE TAHMİN EDİYORUM

Merhaba E-Devlette 4/A Ödeme Bilgileri Şu Şekilde Çıkıyor Pek Anlam Veremedim Yardımcı Olurmusunuz.

Ödeme Dönemi
202209
Net Aylık Tutarı
8749.24 TL

Ek Ödeme Tutarı
134.62 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı
5249.24 TL

Şimdi Ben 08/09/2022 Tarihinde 2450.07

26/09/2022 Tarihinde 3500 Para Aldım
Yukarıda Yazanları İse Çözemedim Nedir Diye

yabancises

maaşınız 3500 tl

yukarıdaki rakamlar ilk maaş bağlandığından toplamları alınıyor

De-Kont teşekkürler işin espirili tarafı halen bankaya adıma hesap açılmamış sgk tarafından

yabancises

Bankada maaş hesabı açmadığınız sürece yada promosyon anlaşması yapmadığınız sürece açığa yatabilir maaşınız

Son düzenleme:
De-Kont yapı kredi bankasından normal hesabım var benım lakin sanırım sgk da maaş hesabı açtıracak işte açılmayan o malesef ben bankayla konuştum yogunluk var dedıler sgknın açması lazım mış promosyon başvurusunu yaptım geçen ayın 8 de lakin daha emekli maaşı olarak yansımadığı için sisteme onu alamıyorum halen

yabancises

benim bildiğim maaşı hangi banka seçerseniz sgk dan o bankaya bilgi gidiyor fakat hesabı banka açıyor.Sıkıntı sgk dan değil bankadaki yoğunluktan sizin hesabın hala açılmamış olması

yabancises

emeklilik tahsis dilekçenizde banka seçenekleri olacaktı. o seçeneceklerden bankanızı seçecektiniz ve günlük ödemeler o bankaya yatacaktı ve siz tc ile çekecektiniz tc ile çekerken maaş hesabınızıda açacaklardı. ve maaş günü geldiğinde otomatikman oraya yatacaktı ve promosyon ilk emekli maaşı yattığı gün hesabınıza geçecekti.

benim maaş hesabım iş bankası çerkezköyde olduğundan iş bankasını seçmiştim ancak yaşadığım ilçe kapaklı olduğundan dolayı kapaklı şubesine yattı ve ben oradan bir hesap daha açtım.

ykp1903 hocam bunda sıkıntı yok ben zaten ilk yapı kredi bankasını seçtim tc üzerinden emekli günlük ödeme olarak maaşımı yapı kredi bankasından çektim ama halen açık bir hesap yok aktif gözüken bugun yapı kredi bankasını aradıgımda 04/10/2022 tarihinde sgk nın bildirim yaptığını ama halen hesap açılmadığını söyledier bekliyoruz sabırla maaşa 9 gün kaldı

hocam hesabı şubenizden kendiniz açmalısınız. sgk ne hesabı açacak ki?

emeklilik hesabını biz mi açıyoruz sgk mı açıyor yoksa benım yapı kredi bankasından hesabım zaten var

siz açacaksınız. müşteri temsilcisi 2 dakikada halledecek. benim maaş hesabım iş bankasında olmasına rağmen emekli maaşı için hesap açıldı. bugün ykb uğrayıp halledin. durumu buradan paylaşın lütfen.

ama bana bankadaki çalışan vatandaş emekli hesabını sgk açtıracak dedi özellikle sordum ben

hocam, eğer o hesabı siz açmazsanız her seferinde tc no ile çekmek zorundasınız. gidip hesabı açarsanız mevcut bankamatik kartınız ile her iki hesaba erişirsiniz.

yabancises

normalde bankada hesabınız varsa ve sgk 2 dir o bankaya maaşı yatırıyorsa ve banka hesabınıza geçmiyorsa bir sıkıntı var,gidin konuşun

sgk bankanın sistemine girip hesap açma yetkisine sahip değil,sgk bildirim yapar, banka hesabınız varsa maaşınızı o hesaba geçirir

De-Kont Az Önce Yeniden Görüştüm Müşteri Hizmetleriyle Ayın 22 De Maaş Hesabınız Aktif Olacaktır Dediler . kontrollerimi yaptım yeniden hesabım açılmış şimdi gördüm

Son düzenleme:
yabancises

Geçen ayın 26 sında yapıkrediye taşıdık annemizinn maaşını,maaş günü ayın 23 olmasına rağmen bugün hesap açılmış ve maaş yatmadan promosyon bile yatmış hesaba

De-Kont evet aynı şekilde benim hesabada promosyon yatmış maaş günüm ayın 22 de olmasına rağmen ama kullanıma kapalı parayı kullanamıyorsun maaş günün gelmeden

Arkadaşlar merhaba,

4A Emekli Aylık Bilgisi sayfamı ve Emekli Günlük Ödeme Sorgulama sayfalarımı sizinle paylaştım benim net maaşım ve maaşımı alacağım tarih sizce ne olur.

Sicil NumarasıEmekli KapsamıÖdeme TarihiÖdeme Brüt Tutarı (TL)Kesinti Tutarı (TL)Net Ödenen Tutar (TL)Ödeme Durumuİşlem
B2******2554A (Eski SSK)13/01/20268352.1808352.18Ödeme bankadan çekilmiştir.

AdSoyadTahsis NoSicil NoAylık Başlangıç TarihiToplam Günİşlem
BER***ÖZ***B2******25506******706401.01.20255769

@jjbecx,
Tahsis no son rakam 5 olduğu için her ay 19 hesabınıza yatacaktır.
Net en düşük emekli maaş: 14.469 TL

Her tarafı maaş olsa ne olur. Saçma sapan bir ülke olduk. Devlet vatandaşı ile alay ediyor resmen.

@jjbecx,

Ne kadarlık bir maaş denilmez kaç günlük bir emekli ödemesi denir..
Sen kaçında dilekçe verdin ?
Hangi tarihte onaylandı ise ona göre hesaplaması yapılır.
Edevlet emekli bilgilerinde ek ödeme miktarı yazar ona göre hesaplaması yapılır.

Üst Alt