Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mehmet bey dediginiz gibi tekrar bu gün ssk ya gittim işeyeri sana çıkş yazısını ve hesap fişini vermermeseydi biz o yazıyı veriridik fakat sen işyerinden bu yazıyı almışsın onun için emekli olabliri yazısına gerek yok dsyanda şu an emekilik işleminde zaten yani özet olarak o yazıya şu anda artk gerk yok dediler ama istersen sana tazminat yazısı sını veririz eyer işyerinden tazminat hakkın varsa oda bi kaç gün sürer dediler ne yapayım şimdi ben ısrarla o yazıyı isteyeyimmi yoksa bekleyeyimmi bu konuda tecrübelerini aktaracak arkadşlara ihtiyaç var şu an
İşyerin tazminatını ödeme konusunda sorun çıkarmıyorsa hiç bir şey yapmana gerek yok. Ama şüphen var ise SGK dan tazminatı alabilir yazısını al muhakkak.
bulnes tşklr ilgin vede bilgilerinedn dolayı ancak benim işyerinde her hangi bir tazminat hakkım yookki zaten son iki ayı indirim belgesi almak için formalitaden yapmıştık yani özet olarak şu an benim her iki yazıyada ihitiyacım yok ne emekli olabilr yazısına nede tazminat yazısına dalaysıylada bu gün ssk senin işlem lerin emeklik servisinde devam ediyor dediler benim sadece mehmet beyin dedikler i kafamı karıştırdı acaba işlemlerimde bi eksiklik mi var diye biraz telaşe oldum açıkçası
Mehmetyilmaz;
mehmet beyin işlemleriyle benim işlemler farrklı olmuşda
NAZİSAM sen baştan öyle desene boşuna telaşlanmışsın. Ben 17 senedir çalıştığım iş yerinden emekli oluyorum senin ise öyle bi durumun yokmuş meğer,müneccim değilizki nerden bilelim, neyse sen halletmişsin işini sgk ne diyorsa odur.