Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Girişimci hibesi..?

frkan.jjjj

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
2
Merhabalar Şuan İşsizim Müşteri Temsilcisi olarak çalıştım
Buyubaş Hayvancıllık tesisi kurmak istiyorum hibe alabilmem için şirket açmam gerek fakat borçlarım var biraz ne yapabilirim yardımcı olabilecek varmıdır ?

Girisimcilikte oncelikle plan program gerekir yani projenizi hazirlamis olmaniz lazim. Bunu sunmaniz gerekli. Ayrica girişimci destekleri öncelikle bu projeye istinaden tum alet ve ekipmani almaniz, tesisi kurmaniz ve sonrasinda ise destek icin basvuru yapmaniz gerekiyor. Size para verilmiyor, yapmis oldugunuz masraflara gore destek saglaniyor. Oncelikle Kosgeb Girisimcilik destekleri ile Tarım ve Orman Bakanliginin hayvancilikla ilgili desteklerine bakin, arastirin. Durumunuza uyuyorsa o zaman bu islere girisin. Yani kafamda boyle bir sey var gibi bir durumla yola çıkılmaz. Somut veriler ve icraat gerekli.

Haklısınız KOSGEB belgem var proje sunumum zaten hazır benim desteklerden yararlanmam için şirket kurmam gerek bu vakıf olabilir vs görüştüm bu yönde bilgi verildi yapılacak yardım şirket adına olması lazım çünkü şahıs adına olamaz bunun dışında bahsetmiş olduğunuz hibelere başvurmak için zaten arazi şartı gerek belki hayal olarak güzel hayal gibi geliyor ama imkansız değil fakat bu yolda yürürken illaki birisi yardımcı olması lazım benim durumum bu anlatabildiysem teşekkür ederim.

Yani yardimci maddi anlamda anladigim kadariyla ama bu devirde kimse kimseye hatta aile icinde bile kurus vermiyor.
Projeniz varsa faaliyete geçirebilirsiniz ayrica arazi sizin uzerinize olmak zorunda değil diye biliyorum, kiralayarak da yapabilirsiniz bunun icij kira sozlesmesi gerekir. Hayallerinizi gercege dönüştürme yolunda ne gibi somut adimlar attiginiz önemli bu durumda

aslında bunu bende merak etmiştim işkur engelli hibesinde şirket kurulum desteği olması lazım ancak heralde faturaya göre veriyorlarmış parayı

Üst Alt