Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler Bakanlığı kurulması!?

Hayalciii

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
4
Herkese merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun ve acil şifalar. Öğrendiğim habere göre 2 partiden 28 milletvekili engellilikle alakalı bir bakanlık kurulması için meclise dilekçe sunmuşlar. Bu durum inşallah gerçekleşir ve sorunlarımızla alakalı çözüm yolları olur. Bakalım gerçekten böyle birşey gerçekleşecekmi. Sizlerin yorumu nedir acaba?

Devlet kurumlarinda hangi bakanlık işini yapiyor ki engelliler bakanlığı yapacak yine değişen birşey olacağını sanmıyorum engelli vatandaşlarına bakamayacak kadar aciz bir ülke malesef bakanlık kurulur ve engelli vatandaşlarin raporlarini inceler ve emekliliklerini iptal ederler vs o işlerle uğraşırlar muhtemelen

Kurulsa bile devletimize zarar. Çünkü bir dünya kaynakta oraya gidecek hiç gerek yok

@Mustafa 1972,

Orasi öyle ama sanki şu durumda kaynaklar nereye gidiyor sence vatandaşların daha refah bir hayat sürmesi için kullanılması gereken kaynaklar ya hortumlaniyor yada birilerine peşkeş çekiliyor

ADMİN YARDIMCI OLUR MUSUN: engelliler bakanlığı dahil sorunların araştırılması için önerge KABUL EDİLDİ.BU SANIRIM MECLİSTE MUHALEFETİN ONAYLANAN TEK ÖNERGESİ

akıl ve bedenen sağlıklı insanlar engellilerin haklarını bir el kaldır indirle alabiliyor. sırf laf olsun diye komisyon kuruluyor. bunlar hep para demek milletvekili danışmanlığı yapan bir abi ile çalıştım yıllarca, komisyon olsa da girsek diye beklerler demişti vekiller için. ek ücret vs varmış.
aile bakanlığında onlarca personel var bir kısmı sahaya insin engelliler belli zaten toplam 10 20 bin engelliye anket yapsın dilek ve arzurlar istensin zaten az çok anlaşılır ne eksik ne yanlış

@Mustafa 1972, hükumet nerelere boş boş paralar harcıyor. Kıbrısa bile 5.5 milyar TL'ye yeni saray yaptılar. Engelliler için bir bakanlığı geçtim bir oluşum olsa, bizlerin sorun şikayet önerileri çözüm odaklı dikkate alınsa iyi olmaz mı? Kaynak konusuna gelirsek kaynak çok bizde. Dünya deviyiz dünya liderimiz var, engellilerle ilgili bakanlığı veya bir oluşumu hemen halledebilir diye düşünüyorum.

Adamlar gözümüzün içine baka baka emeklilik hakkımızı gasp ettiler. Hala emekli bakanlığı diyorsunuz. Şaka gibi bir ülke. Olsa olmasa ne olur Yahu. Bu arada unutmayın! Akabeli arkadaşlar kuduracak ama Hakkımızı Akabe gaspetti!!!

Engelliler bakanlığı kurulup ne olacak o bakanlik yonetimi engelli vatandaşlar üzerinden yine ülkeyi soyup calacaklar yani istersen 10 tane bakanlık kurulsun mağdurun fakirin cebine bir kurus girmez yine onlar ceplerini doldurur vatandaşa sorsunlar hiç havadan gelir isteyen yoktur ama onlara gelince nerden calacaklarini şaşırıyorlar

devletimize zarar engelliler bakanlığı kurulmasın onun yerine sığıntı bakanlığı kurulsun. Malum suri paki afgani derken uzaylılar bile sığınmaya gelecek yakında. Tüm kaynaklar buraya toplansın. Hobaa nası fikir.

O kadar çok adaletsizlik var ki... Böyle bir bakanlığın olması aslında bir nevi iyi olabilir. En azından şikayetlerimizi ciddiye alan, bizi dinleyen ve sorunu çözmek için yetkili bir mercinin varlığı harika olurdu. İnsanların sesi duyulsaydı, belki biraz da olsa adalet yerini bulurdu. Ama ne yazık ki, şu an durum tam tersi; çoğu kez görmezden geliniyoruz, haklarımız yok sayılıyor. Böyle bir bakanlığık gerçekten olması, bizler için büyük bir umut ışığı olurdu.

Ne güzel bir para cukkalama bakanlığı daha kuruldu. Ölüyü diriyi bitirdiler. Şimdi sıra engelliler üzerinden cukka yapacaklar. Ne diim bilemedim.🤬🤬

Üst Alt