Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnAvArzA' Alıntı:
Amcamın oğlu ile de az önce görüştüm

O ve eşi (bir aksilik olmazsa -ki olduğunda haberdar ederim-) Cevizlibağ'dan servise binecekler

Güney ve +1 (eşi) olarak eklemeniz için bilginize

Güney ve eşinin wattabe etkinliğine katılma ihitmali oldukça az görünüyor şu anda

İşyerinden izin alamamış ama son dakika değişikliği de olabileceğini iletti

arkadaşlar beni de ekler misiniz 1 kişiyim ve Kadıköyden bineceğin :D
harika olacak :D.........

NİHAYET HERŞEY TAMAM ARKADAŞLAR. NASİP OLURSA BEN KESİN GELİYORUM ARTIK. SİZLERLE TANIŞMAK İÇİN ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM....

Merhaba, ben Ayşe güler bu etkinliğe katılmayı çok istiyorum ben+4 kişiyi listeye eklerseniz çok sevinirim.Kendi olanaklarımızla geleceğiz. Şimdiden teşekkürler.

merhaba basari arkadaşım benim tuttuyum araba zaten 19 kişilik benim listem tam fazla kişi alamam sıkısık gidemeyiz kusura bakma basari arkadaşım

sonmez' Alıntı:
merhaba basari arkadaşım benim tuttuyum araba zaten 19 kişilik benim listem tam fazla kişi alamam sıkısık gidemeyiz kusura bakma basari arkadaşım

sana ilk başta geleceğimi ta başından beri yazdım arkadaş ve beni listeye eklememişsin :evil: şimdi burdan sana bişey söylerdim ama neyse bende gelmekten vazgeçtim

Tüh ya kırmızı halıları yıkamaya verdik,bebiş tisini yapmış ta,yeşil halıları sersek olur mu? :lol: Sonunda cevap yazabildim.Kaç defa yazmak için açtım sayfayı işim çıktı kapattım.Biraz rotarlı oldu ama idare edin. :D

AnAvArzA' Alıntı:
AnAvArzA' Alıntı:
Amcamın oğlu ile de az önce görüştüm

O ve eşi (bir aksilik olmazsa -ki olduğunda haberdar ederim-) Cevizlibağ'dan servise binecekler

Güney ve +1 (eşi) olarak eklemeniz için bilginize

Güney ve eşinin wattabe etkinliğine katılma ihitmali oldukça az görünüyor şu anda

İşyerinden izin alamamış ama son dakika değişikliği de olabileceğini iletti

Güney ve eşinin gelemeyeceği kesinleşti

Serviste yükünü hayli almış gelmek isteyipte yer kalmamış diye düşünen olmasın

2 kişilik daha yer açılmıştır 2 nolu serviste (Kadıköy - Asy - Cevizlibağ hattından gidecek olanda)

Bilgi ve ilginize

BENDE GELECEĞİM + 3 KİŞİ KENDİ ARACIMLA.

kral+ kraliçe merter metro durağı

(kendileri yazamadığı için yazıyorum)

:( :( :(

üzülerek söylüyorum ki ortaya çıkan özel sebeplerden dolayı yarın gelemeyeceğiz

108-109 daki nazoanne ve beni listelerden çıkarabilirsiniz.

bizim yerimize de eğlenin arkadaşlar..
bi dahakine inşallah.

yahu sorayim bir..
kacta donulecek ve donus nasil olacak?
aksam 10 da mi donulecek oglen 2 de mi bitecek organizasyon..
ben yasli bir adamim, saat 6 da uyurum oralarda, benimle ugrasmayin bir de ")

Christian' Alıntı:
yahu sorayim bir..
kacta donulecek ve donus nasil olacak?
aksam 10 da mi donulecek oglen 2 de mi bitecek organizasyon..
ben yasli bir adamim, saat 6 da uyurum oralarda, benimle ugrasmayin bir de ")
SAyın Christian
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Ücretsiz
Katılımcıya verilecek hizmetler: Servis (detaylar aşağıda), yiyecek-içecek, müzik, full eğlence
Organizasyon Tarihi: 14 Temmuz Cumartesi
Organizasyon saati: 11:00 ile 19:00 saatleri arasında
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Mekanda engelleyici hiç bir unsur yoktur. Tekerlekli sandalye kullananlar için de mükemmel bir düzenleme söz konusu. Her yer çim ve ağaç...

Ayrıntılar birinci sayfada Hoşçakalın

:?: :idea: :arrow:

ARKADASLAR BURSADA ACAYİP BİR HAVA ÇOK YAGDI BU GÜN HAVA MUHALEFETİNİ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ YAGIŞ NEDENİYLE ERTELENME GİBİ Bİ DEİŞİKLİK OLABİLİRMİ BEN 7 DE BİNCEM OTOBÜSE GELCEM.

AYRICA BENİM MİSAFİRİM KANKİM İSMAİL MERTER DURAGINDAN BİNCEKYA BÜLENT BEY ONUN YAKA KOKARTI BENDE ORDA BİR SORUN OLMAZ DEİLMİ O ZATEN SERVİSLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ ALMIŞ TELİ VS VS..

GÖRÜŞMEK ÜZERE DOSTLAR.... :)

@kemal: yahu yaslilik iste arka arkaya cok yazi olunca arada bazi satirlari okuyamiyorum, arada kaynamis kusura bakmayin ")
Yaziyor mu orada donuste servisler birakacaklar mi bizi aldiklari yere? kaybolmayayim istanbulda, oturanboga nin basinin etini yerim "))

Ben gene kafa karistirmaya devam edeyim..
Benim yazicim yok.. nasil yapacagiz bu yaka kokartini? :oops:

Christian' Alıntı:
@kemal: yahu yaslilik iste arka arkaya cok yazi olunca arada bazi satirlari okuyamiyorum, arada kaynamis kusura bakmayin ")
Yaziyor mu orada donuste servisler birakacaklar mi bizi aldiklari yere? kaybolmayayim istanbulda, oturanboga nin basinin etini yerim "))

Ben gene kafa karistirmaya devam edeyim..
Benim yazicim yok.. nasil yapacagiz bu yaka kokartini? :oops:
Christian Organizasyon saati: 11:00 ile 19:00 saatleri arasında 19:00 da biter alınan yerlere bırakılırsınız tabi aynı şekilde ...

:roll: :idea:

MERHABA GÜZEL BİR BULUŞMA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEÜR EDERİM

BENDE KATILMAK İSTİYORUM BEN KENDİ OLANAKLARIMLA ARABAMLA GELECEM + 2 KİŞİ DAHA OLABİLİR İSTABUL DIŞINDAN GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER

Deniz' Alıntı:
ARKADASLAR BURSADA ACAYİP BİR HAVA ÇOK YAGDI BU GÜN HAVA MUHALEFETİNİ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ YAGIŞ NEDENİYLE ERTELENME GİBİ Bİ DEİŞİKLİK OLABİLİRMİ BEN 7 DE BİNCEM OTOBÜSE GELCEM.

AYRICA BENİM MİSAFİRİM KANKİM İSMAİL MERTER DURAGINDAN BİNCEKYA BÜLENT BEY ONUN YAKA KOKARTI BENDE ORDA BİR SORUN OLMAZ DEİLMİ O ZATEN SERVİSLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ ALMIŞ TELİ VS VS..

GÖRÜŞMEK ÜZERE DOSTLAR.... :)

Bugün İstanbul Anadolu yakasında yağmur yağdı ama şuan yok.Hava bulutlu ve hafif rüzgar var.
Yarınki hava durumunda ise parçalı bulutlu olarak görünüyor.Sanırım yağmur yağmıycak(umarım yağmaz) :?

arkadaşlar
ben ve ailem geliyoruz (3 kişi)
zetinburnu'ndan 2 arkadaş geliyor (murat yıldız)
küçükçekmece'den 3 arkadaş geliyor (cemal özçelik)
listeye ilave ederseniz sevinirim
ayhan metin

Deniz, burada hava mükemmel, yarın da çok güzel olacak...

Ayhan, gelmene sevindim :) Diğer arkadaşlar da siz de kendi olanaklarınızla geleceksiniz değil mi? Servis kullanmayacaksınız yani.

Aynur Yıldırım, sen ve + 2 kişi daha Kadıköy'den geleceksiniz zaten. dilek açokgöz +2 kişi bunların haricinde 3 kişi daha mı? Yani toplamda 6 kişi misiniz Kadıköy'den binecek?

yine degişiklik var arkadaşlar benim le gelen kişilerde aşşagıdaki gibi

Kemal Çakır , Derya Çakır ,Deniz Çakır Döndü Çakır,Halil Çakır

benimle gelen kişilere eklenirse sevinirim Teşekkürler :lol: :shock:

oturanboğa ben alimeyinin oradan binicem ama neresinde kalkacak bilmiyorum. servisin alisamiyenin neresinden ve saat kaçta kalkacağını öğrenmek istiyorum. saygılar...

celik' Alıntı:
oturanboğa ben alimeyinin oradan binicem ama neresinde kalkacak bilmiyorum. servisin alisamiyenin neresinden ve saat kaçta kalkacağını öğrenmek istiyorum. saygılar...
celik Arkadaş

3. Servis:
Mecidiyeköy Alisamiyen Stadı karşısından (yani Edirne istikametine doğru), eski benzincinin önündeki duraktan, saat 10:00'da hareket edecektir. Kalkıştan sonraki duraklara varış saatleri çok ama çok afakidir. Günün trafiğini şimdiden kestirmek çok zor. Yine de yaklaşık olarak bir tahmin ekledim. Durakta bekleyenler şunu düşünsün: Bu servis 10:00'da Mecidiyeköy'den hareket etti ve buraya doğru geliyor... Herhangi bir terslik olduğunu sezerseniz, servis sorumlusu arkadaşımızı cep telefonundan arayabilirsiniz.

Araç Bilgileri (302 otobüs): Plaka: 34 ND 892 & Şoför: Şadan Ablak & Şoför tel: 0533 250 95 28 :roll:

Bilginize İlk Sayfada ayrıntıları görebilirsin celik

Şimdiden bütün katılanlara iyi eğlenceler dilerim.

Biz de fotoğraflarınızı bekleriz artık. ;)

slm bende gelmek istiyorum kadi köyden servisle gelebilirm 3 kişi benıde yazarmısınız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt