Mükembel Bir Tatili Geride Bıraktık
Sevgili can dostlarım, Kader Arkadaşlarım Engelliler.biz ailesi. Bizler Artık kocaman bir aile olduk. Sevgi dolu, Dostluk dolu, umut dolu hayatın tüm engellerini tek tek aşan neşeli bir aile. 19,20,21 Mayıs Kuşadası Tatili bana o kadar şey kattıki anlatmaya kelimeler yetmez. Hayata bir pencere daha açtım umut penceresi. Sizlerle orada olmak beni çok mutlu etti çok eğlendim. Hayatımın en anlamlı günlerindendi orada yaşadığım üç gün.
Öncelikle bu mükemmel organizasyonla bizleri bir araya getiren sevgili ablamız Oya TEKİN'e çok çok teşekkür eder minnettarlığımı bir kez daha dile getiririm. Teşekkürler sevgili Oya. Gelelim orada bulunan değerli dostlara onları anlatmaya kelimeler yetmez ama yine de biraz bahsedeceğim. Öncelikle KAHRAMANIMIZ
Anştain ( Dr. Alper KAYA ) Değerli Abimizi tarif etmek çok zor o kadar değerli güler yüzlü bir insanki ona olan saygım sevgim minnettarlığım çok büyük. Hayat ondan hiç bir şey alamamış aksine daha neşeli hayata daha bağlı dopdolu bir insan olmasını sağlamış. Onu tanımak benim için çok büyük bir şeref oldu. Dualarım ve Yüreğim seninle sevgili abim.Sen yeneceksin bu hastalığı ben inanıyorum iste yeter abi.
Muzo ( Muzaffer Abi ) Kıymetli Alper abimizin değerli kankisi. Tam anlamıyla muhteşem bir insan. Seni tanımak büyük bir zevkti abicim Saygılar.
Berfoo ( Dr. Berfu Hanım ) Alper abimizin sağlığıyla yakından ilgilenen çok güzel bir ablamızdı. Alper abimizin güzel arkadaşı. En çok bakışları dikkatimi çekti. Öyle içten öle sıcak bakıp etrafına öle anlamlı gülücükler saçıyordu ki. Bizlerle olduğu için mutlu olduğunu hissedebiliyordum. İşallah Ömründe senin kadar güzel olur ablacım.
Oya TEKİN : Sevgili ablacım başarılı bir organizasyoncu sahiplenici hepimizle tek tek ilgilendi sağolsun. Anlayışın ve ilgin için teşekürler ablacım. Çok güzel ve gerçekten de başarılı bir organizasyondu saollasın sevgili Oya
Cincin ( Gülçin ) Şakacı, neşeli, güçlü bir kişiliği olan güzel ablamız ve çok efendi dürüst yeğeni Sinan sizede sevgiler
Menekşe ( Aysun ) Hop hop kız hiç yerinde durmadı. Oynadı bağıra bağıra şarkılar söyledi. Hep öle mutlu kalman dileğiyle sevgiler Aysu.....
Black&Whıte ( Göksel ve Sevgili eşi Semra ) Güzel bir çift hep mutlu ve bir arada kalın. Gitarıyla bizi çoşturdu sana başarılar Gökselim.
Cemm ( Kıymetli eşi ve tatlı kızı Su ) Güzel bir aile Allah sizi hep mutlu etsin. Kızınız çok kaprisli onu kandırmak kolay olmadı ama ben başardım öptüm kucağımda tavla oynadı onu bir kez daha öpüyorum. Sevgiler cemm
Yaren: Değerli abimiz bizi hem maket köyde hemde teknede ziyaret etti hoş geldiniz dedi fotoraflarımızı çekti içindeki güzellikler yüzüne yansımış misafir perverliğin için teşekkürler abicim.
Cimcim ( Nurdan ) Ömrün uzun olsun ablacım tam bir cimcime arkadaşlar niki o kadar yakışmış ki. Bir an önce yüzmeyi öğren sudan korma lütfen...
Yıldızbey ( Kadir ) Abimiz arabasıyla bize eşlik etti. Kendine iyi bak abicim sevgiler.....
Ve Bursa Ekibi
Piyongo ( Kemal Abi ) Abimiz büyüklüğü sakin kişiliğiyle ayrı bir tat kattı. Tavlada berabere kaldık bir daha karşıma çıkma abicim kurtuluşun yok. Saygılar
ÇILGIN ÇOÇUK ( iRFAN ) Seni tanımak güzeldi ama pek de çılgın değilsin be İrfanım bence biraz daha uğraşmalısın.
Sönmez ( İbrahim ) Kalbinin temizliğini gözlerinden ve yüzüğnden okuyabildim kardeşim. Hayat seni hep isteklerinle mutlu etsin.
Serkan : Bir an siteye üye ol ve ailemize sende katıl sevgili kardeşim. İyi bir dost aranacak kişlerdensin.
Burak Gümüş : Sevgili kardeşim çok efendi, nazik ve iyi niyetli kardeşimiz. Senle gÖrüşücez kardeşim. Ankardadyız nede olsa
Aconso ( Ahmet ) Bir kız ayarlayamadın gitti be bu senede bekar gez bakalım. Sezsiz bir kişiliği var ama ortama çabuk ayak uyduruyor. Dualarım senle Ahmet.
Anlantis Medikal ( Mehmet ) Geç kaldın be Mehmedim. Arkadaş aramıza ikinci gün kadıldı da seni tanımakta çok güzeldi mehmet.
Sevgili Emine Ablamız ve Tatli kızları İlayda ile irem Onlar çok iyiydiler Emine abla tam bir annelik yaptı bize İrem çok tatlı hiç ayrılmadı yanımdan onu çok özleyeceğim.
Ve güzel Melike Otelin animasyoncularından onu untmakta mümkün değil dans ederken göz gözeydik çok güzel gözleri vardı çok güzel bir kız onu unutmak mümkün değil. Hala bakışları Aklımda Onu görmeye gidebilirim aşık oluyorum galiba...
Ve restorant müdürü Ercan bey ve değerli Ekibi bizlerle yakından İlgilendiler. Sağolsunlar.....
Arkadaşlar çok yorgun olmama rağmen bu güzel tatili sizlere acelece anlatmaya çalıştım. Ben bir günde izmirde kaldım. Direk işe geldim ve hiç uyumadım ancak bu kadar anlatabildim. Daha anlatacak çok şey var Kuş adası diye bir yazı yazacağım bekleyin. Ben şimdi gelenleri tanıtayım dedim. Ha bu arada Arkadaşlar fotoğrafım kimde varsa bana yollasın lütfen. Ben çok öçnem veririm böle şeylere bunlar arşivimdeki en güzel fotoğraflar olacak. Lütfen unutmayın arkadaşlar bende ekleyeceğim fotoğraflar çıksın hele Adreslerim : urfalısair@hotmail.com
muhammed_goktas@hotmail.com Muhammed_goktas@yahoo.com mgoktas@bayindirhastanesi.com urfalisaisair@mynet.com Mutlu kalın arkadaşlar........................