Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 19-20-21 Mayıs: İzmir'de üç günlük enfes tatil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATIM BOYU HEP BÖYLE BİR TATİLİN ÖZLEMİNİ DUYMUŞUMDUR.
AMA BENİM BÖYLE BİR TATİLE KATILMAM DEMEK BENİMLE BİRLİKTE BENİMLE İLGİLENECEK GÜÇLÜ KUVVETLİ BİRİ DAHA OLMASI LAZIM. TABİ OLAYIN MADDİ BOYUTUNU HİÇ SORMAYIN.
GENE BİZE BU GÜZELLİKLERİ UZAKTAN SEYRETMEK DÜŞÜYOR.

:cry: :cry: :cry: Abilerimmmmmmmmm...Ablalarimmmmmmmmmmm Nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Benide Götürünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sevgili Oya,tek kelimeyle süpersiniz bir organizasyon ancak bu kadar mükemmel tertiplenebilir emeginize saygılar..

Hepinize iyi eglenceler

[size=6]Arkadaşlar beklenen organizasyona geri sayım başladı. Geç kaldım, adımı yazdıramadım diyenlere güzel bir haberim var. Yarın akşam yani 18.05.2006 saat 17.00'ye kadar bana dönerlerse bu güzel organizasyonda bizlerle birlikte olabilirler. Haydi bakalım bu son şansı kaçırmayın arkadaşlar. :wink: [/size]

[size=2]Not: Teşekkür ederim birisi ve Sessizce_ sizleri de aramızda görmek isteriz.[/size]

[size=6]giden arkadaşlara iyi eğlencelerrrrrrrrr.....
şansınıza hava da supermişş haftasonu hadi iyisinizz...
mavi gözlü izmirime selamlar...
kararmadan gelmeyin!!!
[/size]:) :shock:

Bol eğlenceler arkadaşlarrr
döndüğünüzde güzel haberlerinizi bekliyoruz

:) Sevgiler...

Tüm katılımcılara harika bir tatil diliyorum. Tadını çıkarın lütfen...

Ben maalesef şartları olgunlaştıramadım son tahlilde :) :D

Ehhh hadi bende iyi eğlenceleri diyim :D
Ben de gelecektim... Şimdi gelirsem izdiham mizdiham olur, tekneniz batar, olmaz... :D:D Eh artık bol bol resim çektirin, bana yollayin ben de montajla kendi resmimi ekliyim, tatildeymiş gibi olsun :D:D

İyi tatiller, İyi eğlenceler size... :)

Sevgilerimle

KaraBoğa' Alıntı:
Eh artık bol bol resim çektirin, bana yollayin ben de montajla kendi resmimi ekliyim, tatildeymiş gibi olsun :D:D

BENİMKİNİDE EKLERMİSİN ALİİ... :)

hERKESE İYİ EGLENCELERR :wink:

MALESEF BEN GELEMİYORUM.
SİZ İYİ EĞLENCELER DİYORUM.
YARIN GİDERKEN SİZLERE YOLU AÇIK OLSUN.
HAYIRLI OLSUN.
GİDERLERİ ÇOK DİKKATLİ OL.
ALLAHA EMANET OLSUN.
KİM OLUR OLSUN.
KENDİNE İYİ BAK......
TAMAM MI?ARKADAŞLAR.......
SEVGİLER SAYGILAR DİYORUM...

İYİ TATİLE DİYORUM.
GÜLE GÜLE
HEEKES AĞLAMAYIN NOLUR.
ÜZÜLMEYİNİZ.
GÖRÜŞME ÜZERE.

İZMİRİN ,TATİLİN VE BİRLİKTELİĞİN TADINI ÇIKARIN :)

şu anda İzmir'de siniz arkadaşlar.... eğlenceniz bol olsun....

keşke bende gelebilseydim....

Oooo, Demek burdasınız...İzmir de..

Eğlenceniz bol olsun arkadaşlar.

Dün sabah tüm kafileyi İzmir otagarında karşıladık.
Güzel bir sabahtı...Hemde çok güzel...
Anlatacak çok şey var ama hele bitsin tatil gelsinler adadan...

anlatmak, anlatmak çok zor be yahu. yaşamak lazımdı. sizlerle tanışmaktan bende büyük keyif aldım. iyiki vardınız. sabah erken ayrılmak zorunda kaldığım için sizlerden özür diliyorum. ama herşey çok güzeldi. emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum.

ayrıca bizimle sabah kahvaltısına katılan ve benim kuşadası organizasyonuna katılmama rıza gösteren eşim SEVİM'e çok teşekkür ediyorum.

Sevgili dostlar,
Bazı şeyler kelimelerle anlatılmaz ya işte öyle birşey.
Fotograflar anlatacak güzellikleri...
Sevgili Oturanboğa dostuma, böyle bir site için,
Oya tekin kardeşime mükemmel organizasyon için,
Organizasyona katılan tüm dostlara, Kuşadasına geldikleri için, cesaretleri, muhabbetleri, seviyeli birliktelikleri için,
Tur ajansından Emine hanım ve eşine, müthiş destekleri için,
Aquacenter ekibi, animatörleri ve müdürüne, emekleri, yakınlıkları için,
Matador teknesi ekibine sıcak ilgileri ve yardımları için,
Ve daha aklıma gelmeyen isimsiz kahramanlara emekleri için
Ve kankam muzom'a -muzox5- dostum, kardeşim olduğu için,
Ve barefoot meslekdaşıma, tıbbi ve manevi desteği için
Sonsuz teşekkürler. Burada tanıdığım tüm dostlarıma ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
İyi ki varsınız, daha önemlisi, "IYI KI VARIZ"
Alper

HER ŞEY LAYIKI İLE YERİNE GELDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

[size=6]19-20-21 İzmir Kuşadası Organizasyonu[/size]

[size=6]GiRİŞ[/size]

Hani bazı şeyler vardır ne kadar anlatsanız da, yüreğinizin derinliklerinde hissettiğiniz duyguları vermekte yetersiz kalırsınız. İşte sanırım bu organizasyonumuz da böyle bir organizasyondu. Bu yüzden yüreğimizin derinliklerinde yaşadıklarımızı verebilmek hiçte kolay olmayacak.Benim için ayrı önemi olan bu geziyi sizlere yine bir tatil günlüğü şeklinde aktarmayı düşünüyorum.Hani arkası yarın kuşağı gibi. Diğer gezilerimize katılanlar bunu çok iyi bilirler. :wink:

Ama önce bu gezinin benim için ve sizler içinde önemini anlatmak istiyorum.

Bu gezinin dediğim gibi benim için ayrı bir önemi var. Bu önemi de Alper abimizin (Dr. Alper Kaya’nın) aramız da olması. Çoğumuz Alper ağabeyimizi tanıyordur.Ama tanımayanlara kısaca bir kez daha anlatayım. Alper Kaya [size=6]ALS hastalığıyla[/size]15 yıl önce tanışmış beş yıl önce tekerlekli sandalye ve solunum cihazıyla yaşamını sürdürmek zorunda kalmış göz doktoru olan ve sitemizin önemli taşlarından biridir. Sevgi dolu yüreğini yüzüne yansıtmak denir ya işte öyle bir insan yüreğinin tüm güzelliğini yüzünde yansıtmış.Alper abimiz bu yüreği güzel insan hani evden çıkamam, nasıl çıkabilirim diyenlere bu şartlarda nasıl çıkılabiliri mi gösterdi. İstedikten sonra, adım atıldıktan sonra olmayacak şey yoktur. Alper ağabeymiz bize bunu iki kere ispatladı . Bu yüzden kendimizi eve kapatmak tercihini bundan sonra rafa kaldırmak gerek arkadaşlar. Nasıl gelirim, nasıl olur şu bu. Olmasını istemek yeterli. Alper abim sadece tekerlekli sandalyeye kullanmıyor, aynı zamanda solunum cihazına da bağlı. Ve bütün bu ağır şartlar içerisinde yoğun bir programla çizilmiş bu gezimizde yerini aldı bizlerle oldu. Hiçte tereddütsüz ben çıkarım yapmalıyım dedi. Hatta bir ilki başardı. ALS hastalarının evden çıkması, uygun şartları bulması çok zor, hatta belki de imkansız görünüyor. Bu yüzden hiçbir ALS hastasının evden çıktığı görülmemiştir. Başta buna doktorların sıcak bakmadığını söylebilirim.:) Ama o bütün bunları kenara atıp hayır bu ilki başarmalıyım dedi ve birlikte yola çıktık . Neler olmalı neler yapılmalı dedik. Bu koşulları oluşturduk ve yola çıktık. Sevgili muzox5 ( O,o inanılmaz bir dost. Özel bir insan. Onu daha sonra anlatacağım sizlere.) Sevgili barefoot ( Ettiği yemini hakkıyla yerine getiren, gerçek bir doktor, dost, özel insan onu da daha sonra sizlere anlatacağım) bunlar hani melek derler ya işte her ikisi için de en uygun kelime bu sanırım. İki Melek. Onların desteği, varlığı ve bizlere verdiği cesaretle bu yola çıktık bir arada olduk. İlk başlarda herkesin bir endişesi vardı ya aksi bir şey olursa. Ya başaramazsanız. Ama ben çok iyi biliyordum sevgi dostluk dayanışma ve inanç bunlar olduktan sonra başarılamayacak şey yoktu. Bizde de bunlar fazlasıyla vardı. İnanıyorduk birbirimize. Ve Başardık. Olmaz olamaz diyenlere gösterdik olabileceğini inatla, sevgiyle güvenle inançla. Sizde atın adımlarınızı olmaz olamaz diğenlere gösterin nasıl olabiliyor, nasıl oluyormuş. Ya Alper abim çıktı işte üç gün yorucu bir atmosferi yaşadı işte bende yapabilirim diyin kendinize. Hadi atın adımlarınızı ertelemeyin arkadaşlar. Sadece ilk adımı atmak yeterli.

Bu yüzden ben hepimiz adına bu adımı atan bundan sonra bir çok arkadaşımıza ışık tutacak Alper ağabeymize çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın ağabeycim.

Ve şimdi gelelim tatilimize nasıl geçti neler yaptık neler oldu. Ama dedim ya arkası yarına.:)Eee bekleyin bakalım. Bizler tek solukta yaşadık dimağlara kazıdık sizlerde yavaş yavaş izleyerek yaşayın bizlerle. :wink:

Muhteşem geziye katılamayıp mükemmel insanlarla beraber olamazsamda,
kalbim sizlerle birlikteydi.

Şuna inanıyorum ki her organizasyonda ailemiz dahada büyümekte ve
birbirine sımsıkı sarılmaktadır.

Birgün biryerde beraber olabilmek dileğiyle.

[size=6]19 Mayıs 2006 ( 1.gün ) İzmir'de Buluşma ve Kahvaltı[/size]

Evet kaldığımız yerden devam edelim.Yine her zaman organizasyonlarda olduğu gibi gece boyunca uyumaksızın sabahın erken saatlerinde bizi taşıyacak otobüsü almak için yola koyuldum. Bu arada yıldızbey78 kullanıcı adlı Kadir arkadaşımızda aracıyla bize yardımcı olmak amacıyla gelmişti buluşma yerine. Ve sırada cemmm eşi ve minik kızları su vardı onlarda gelince terminale hareket ettik. Ankara’dan Burak Gümüş ve Urfalı Şair, İstanbuldan Cimcime ve Bursadan piyango, sönmez, çılgın1 ve serkan terminalde bizleri bekliyordu. Kucaklaştık sarıldık ve tanıştık yeni aramıza katılanlarla. Sırada diğer İstanbul yolcularımızı beklemek vardı. Bizim beklediğimiz zaman içerisinde bir telefon geldi arayan Black&Whıte yani Göksel arkadaşımızdı. Otobüsü kaçırdığını gelemeyeceğini söylüyordu. Bir an afalladım ve şaşırdım. Nasıl olabilirdi. “Peki diğer arkadaşlar? “Onlar geldi ama ben otobüsü kaçırdım gelemeyeceğim” dedi. Tabii işletiyormuş beni ben de yedim açıkçası. Güne güzel bir şaka ile başladık. İstanbul’dan gelen Black&Whıte ve eşi Semra, sevgili ortağım CinCin ve yeğeni Sinan, Menekşe,acanso da gezideki yerlerini almıştı. Artık hareket edebilirdik. Yola koyulduk sabahın ilk saatlerinde yol yorgunluğu bize vız gelirdi. Müzik sesini sonuna kadar açtık ve güle oynaya yolda aracımızın afişinide asarak Engelliler.Biz geliyoruz dercesine kahvaltı yapacağımız yere doğru koyulduk. Martı Cafe’nin işletmecisi Atakan bey bize sahile sıfır güzel bir yer, harika bir menü ve zengin bir köy kahvaltısı hazırlamıştı. Hepimiz açtık hemen başladık kahvaltılarımıza. Denizin ve martıların sesi arasında. Sevgili barefootta katılmıştı aramıza. Güle eğlene şakalaşarak ve yeni tanışmalarla kahvaltımızı yaptık. Bir süre sonra Alper ağabeymiz, Muzo ve eşide katıldı aramıza. Acente yetkilimiz Emine Ulusoy ve kızları İlayda ve İrem de kahvaltı yerinde üç günlük sürecek gezimizde yerlerini aldılar. Bir süre daha keyifli sohbetlerimizle kahvaltı mekanında oturduk.

Şimdi biraz geziye katılan arkadaşlarımızı tanıtmak istiyorum sizlere. Önce İzmir ekibiyle başlayayım değil mi? Nede olsa ev sahibiyiz. Beni artık hepiniz tanıyorsunuz zaten. :wink: Sevgili Alper Kaya kendisini kelimelere dökmek açıkçası zor. Alper ağabeymi anlatabilmek yerine onu tanımanızı öneririm. Bu gezide bizlerle olduğu ve bizlere çok şey kattığı için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Can dost muzo sağlıkçı arkadaşımız tüm gezi boyunca hepimizle ilgilendi.Alper ağabeymin aynı zamanda yakın bir dostu olan muzo ender bulunabilecek gerçek dostluğun anlamını bir kere daha gösterdi bizlere. Ve sevgili dr. barefoot onları bu geziden önce tanıyordum zaten ama bu geziyle daha yakından ve gösterdikleri sami duygularla paylaşımlarla daha yakından tanımanın mutluluğunu yaşıyorum. Cemmm forumda ve telefonlarla görüşüyorduk ama ilk kez yüzyüze geldik Cem’le. Aynı forumda tanıdığımız Cem. Eşi Şaşa’nın da dediği gibi “yemek demeyin ona” yemeğe olan merakı gerçekten doğruymuş. Neşeli kendi hallerinde bir aile. Güzel eşiyle ve minik kızları su ile sadece kahvaltıda da olsa bizlerle oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadıkları için. Yıldız78 yani Kadir arkadaşımızda İzmir’den aramıza katılan bir diğer isimdi. Onunla da bu geziden önce tanışıyordum ama oda ilk kez diğer arkadaşlar gibi yeni tanışıyordu üyelerimizle. Üç gün boyunca aracıyla bizlere yardımcı olmaya çalıştı arkadaşımız. Teşekkürler Kadir.

Şimdi de Bursa grubumuzu tanıtayım biraz. Onlar ilk kez katılmıyordu organizasyonlarımıza. Piyango ( Kemal abi) , Sönmez , Çılgın1 ve Serkan. Bursa’nın sakinliği üzerlerine sinmiş dostlarımız. Bizlerle hemen hemen her organizasyonda yerlerini alan bu arkadaşlarımız yine bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Ankaralılar.Burak Gümüş’ü önceki organizasyonlarımızdan tanıyordum zaten. Aynı sakinlik ve beyefendiliğiyle yerini aldı bu gezimizde de. Urfalı Şair oda Ankara’dan katılıyordu aramızda kendisiyle ilk kez Ankara’da tanışmıştım. Yerinde duramayan hiperaktif bir arkadaş. Nasıl yerinde durmadığını gezinin diğer bölümlerinde anlatacağım zaten. Hiç pistlerden inmedi bir ara teklif gelecek sandım kendisine.:)

Ve son olarak İstanbullular.:) Canım ortağım CinCin onuda hepiniz tanıyorsunuz zaten..Onu da kelimelere sığdırmak zor. Bu sefer yanında diğer yeğeni Sınanla beraberdi. Menekşe organizasyonlarımızın neşesi yüreği güzel insan. Muzur Black&Whıte benle uğraşmaktan başka işi yoktu.:) Eşi Semra onunla ilk kez tanışıyordum iyi ki tanıdım diğebileceğim bir insan. acanso ilk kez bu organizasyonda kendisini tanıdım. Beyefendi sakin bir arkadaşımız.Ve hepinizin tanıdığı CimCime. CimCime bu gezide Cem ve Black&Whıte sayesinde isminin yanına yeni bir isim aldı. Kızla uğraşmayan kalmadı. Ama o her zaman ki tavrıyla gülüp geçti yapılan şakalara. Gezimiz bu kadroyla başlayıp yeni katılımlarla devam etti.

Soldan Sağa Ayaktakiler; Martı Cafe'nin işletmecisi Atakan bey, Serkan, Piyango, Burak Gümüş,Black&Whıte ve eşi Semra, yıldızbey78,Sinan,Urfalı Şair, Cemmm
Soldan Sağa Ön Sıra;Çılgın1,Sönmez,Oya Tekin,.... CimCime :wink: ,Minik su,CinCin, Menekşe

Kahvaltımızı yapmıştık birazda Black&Whıte’nın gitarıyla neşelenmemiz gerekti. Burada biz mola verdik gitar dinleyerek sizde mola verin. Yarın ilk gün kahvaltıdan sonra yaptıklarımızı anlatacağım sizlere. Şimdi biraz gitar dinleyelim Black&Whıte ile. :wink:

bu gezi için emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkurler bizlere doya doya üç gün yaşattığı için çok teşekkur ederim bütün senenin yorgunluğunu üç günde attık tekrar teşekkurler..............

izmir

SEVGİLİ OYA SANA NASIL TEŞEKKÜR ETSEK AZ KELİMELERLE ANLATILACAK BİR HİKAYE DEĞİL CANLI CANLI YAŞANMASI GEREKEN BİR MACERADI BU MACERAYI BİZE YAŞATTIĞINIZ İÇİN HER KİMİN EMEĞİ GEÇTİYSE HERKESE KUCAKLAR DOLUSU TEŞEKKÜRLER EDERİM BEN KENDİ ŞAHSIMA MÜTHİŞ BİR ÜÇ GÜN YAŞADIM BELKİ BUNDAN SONRAKİ BULUŞMALARDA İNŞALLAH YİNE BİR ARAYA GELİP TEKRAR BULUŞURUZ ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER

OOOOOOOOO
HEMŞO YİNE KONSER VERMİŞSİNNNNNNN

BLACK VAHİTT

YA HEMŞO KUSURA BAKMA ADINI SÖLEYEMEİYOMM

AĞZINA SAĞLIK HŞG NİZZZ

Mükembel Bir Tatili Geride Bıraktık

Sevgili can dostlarım, Kader Arkadaşlarım Engelliler.biz ailesi. Bizler Artık kocaman bir aile olduk. Sevgi dolu, Dostluk dolu, umut dolu hayatın tüm engellerini tek tek aşan neşeli bir aile. 19,20,21 Mayıs Kuşadası Tatili bana o kadar şey kattıki anlatmaya kelimeler yetmez. Hayata bir pencere daha açtım umut penceresi. Sizlerle orada olmak beni çok mutlu etti çok eğlendim. Hayatımın en anlamlı günlerindendi orada yaşadığım üç gün.
Öncelikle bu mükemmel organizasyonla bizleri bir araya getiren sevgili ablamız Oya TEKİN'e çok çok teşekkür eder minnettarlığımı bir kez daha dile getiririm. Teşekkürler sevgili Oya. Gelelim orada bulunan değerli dostlara onları anlatmaya kelimeler yetmez ama yine de biraz bahsedeceğim. Öncelikle KAHRAMANIMIZ
Anştain ( Dr. Alper KAYA ) Değerli Abimizi tarif etmek çok zor o kadar değerli güler yüzlü bir insanki ona olan saygım sevgim minnettarlığım çok büyük. Hayat ondan hiç bir şey alamamış aksine daha neşeli hayata daha bağlı dopdolu bir insan olmasını sağlamış. Onu tanımak benim için çok büyük bir şeref oldu. Dualarım ve Yüreğim seninle sevgili abim.Sen yeneceksin bu hastalığı ben inanıyorum iste yeter abi.
Muzo ( Muzaffer Abi ) Kıymetli Alper abimizin değerli kankisi. Tam anlamıyla muhteşem bir insan. Seni tanımak büyük bir zevkti abicim Saygılar.
Berfoo ( Dr. Berfu Hanım ) Alper abimizin sağlığıyla yakından ilgilenen çok güzel bir ablamızdı. Alper abimizin güzel arkadaşı. En çok bakışları dikkatimi çekti. Öyle içten öle sıcak bakıp etrafına öle anlamlı gülücükler saçıyordu ki. Bizlerle olduğu için mutlu olduğunu hissedebiliyordum. İşallah Ömründe senin kadar güzel olur ablacım.
Oya TEKİN : Sevgili ablacım başarılı bir organizasyoncu sahiplenici hepimizle tek tek ilgilendi sağolsun. Anlayışın ve ilgin için teşekürler ablacım. Çok güzel ve gerçekten de başarılı bir organizasyondu saollasın sevgili Oya
Cincin ( Gülçin ) Şakacı, neşeli, güçlü bir kişiliği olan güzel ablamız ve çok efendi dürüst yeğeni Sinan sizede sevgiler
Menekşe ( Aysun ) Hop hop kız hiç yerinde durmadı. Oynadı bağıra bağıra şarkılar söyledi. Hep öle mutlu kalman dileğiyle sevgiler Aysu.....
Black&Whıte ( Göksel ve Sevgili eşi Semra ) Güzel bir çift hep mutlu ve bir arada kalın. Gitarıyla bizi çoşturdu sana başarılar Gökselim.
Cemm ( Kıymetli eşi ve tatlı kızı Su ) Güzel bir aile Allah sizi hep mutlu etsin. Kızınız çok kaprisli onu kandırmak kolay olmadı ama ben başardım öptüm kucağımda tavla oynadı onu bir kez daha öpüyorum. Sevgiler cemm
Yaren: Değerli abimiz bizi hem maket köyde hemde teknede ziyaret etti hoş geldiniz dedi fotoraflarımızı çekti içindeki güzellikler yüzüne yansımış misafir perverliğin için teşekkürler abicim.
Cimcim ( Nurdan ) Ömrün uzun olsun ablacım tam bir cimcime arkadaşlar niki o kadar yakışmış ki. Bir an önce yüzmeyi öğren sudan korma lütfen...
Yıldızbey ( Kadir ) Abimiz arabasıyla bize eşlik etti. Kendine iyi bak abicim sevgiler.....
Ve Bursa Ekibi
Piyongo ( Kemal Abi ) Abimiz büyüklüğü sakin kişiliğiyle ayrı bir tat kattı. Tavlada berabere kaldık bir daha karşıma çıkma abicim kurtuluşun yok. Saygılar
ÇILGIN ÇOÇUK ( iRFAN ) Seni tanımak güzeldi ama pek de çılgın değilsin be İrfanım bence biraz daha uğraşmalısın.
Sönmez ( İbrahim ) Kalbinin temizliğini gözlerinden ve yüzüğnden okuyabildim kardeşim. Hayat seni hep isteklerinle mutlu etsin.
Serkan : Bir an siteye üye ol ve ailemize sende katıl sevgili kardeşim. İyi bir dost aranacak kişlerdensin.
Burak Gümüş : Sevgili kardeşim çok efendi, nazik ve iyi niyetli kardeşimiz. Senle gÖrüşücez kardeşim. Ankardadyız nede olsa
Aconso ( Ahmet ) Bir kız ayarlayamadın gitti be bu senede bekar gez bakalım. Sezsiz bir kişiliği var ama ortama çabuk ayak uyduruyor. Dualarım senle Ahmet.
Anlantis Medikal ( Mehmet ) Geç kaldın be Mehmedim. Arkadaş aramıza ikinci gün kadıldı da seni tanımakta çok güzeldi mehmet.
Sevgili Emine Ablamız ve Tatli kızları İlayda ile irem Onlar çok iyiydiler Emine abla tam bir annelik yaptı bize İrem çok tatlı hiç ayrılmadı yanımdan onu çok özleyeceğim.
Ve güzel Melike Otelin animasyoncularından onu untmakta mümkün değil dans ederken göz gözeydik çok güzel gözleri vardı çok güzel bir kız onu unutmak mümkün değil. Hala bakışları Aklımda Onu görmeye gidebilirim aşık oluyorum galiba...
Ve restorant müdürü Ercan bey ve değerli Ekibi bizlerle yakından İlgilendiler. Sağolsunlar.....
Arkadaşlar çok yorgun olmama rağmen bu güzel tatili sizlere acelece anlatmaya çalıştım. Ben bir günde izmirde kaldım. Direk işe geldim ve hiç uyumadım ancak bu kadar anlatabildim. Daha anlatacak çok şey var Kuş adası diye bir yazı yazacağım bekleyin. Ben şimdi gelenleri tanıtayım dedim. Ha bu arada Arkadaşlar fotoğrafım kimde varsa bana yollasın lütfen. Ben çok öçnem veririm böle şeylere bunlar arşivimdeki en güzel fotoğraflar olacak. Lütfen unutmayın arkadaşlar bende ekleyeceğim fotoğraflar çıksın hele Adreslerim : urfalısair@hotmail.com muhammed_goktas@hotmail.com Muhammed_goktas@yahoo.com mgoktas@bayindirhastanesi.com urfalisaisair@mynet.com Mutlu kalın arkadaşlar........................

ya ben kafayı yiycem ne zaman gezi eğlence olsan hep iş gibi bişiler denk geliyo yaw bakıyorum ii eğlenmişsiniz izmirdeyim yazın yalnız giderim ama zevkim kalmaz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt