Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere de bayram harçlığı verilmeli!

Ben yarın bi gideyim bakalım rapor vb evrak istiyorlarmı

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her engelliye veriyolarmı Ankaradan alan varmı arkadaşlar Acil cevap Ankaradan alan varmı

Kaymakamlık sydv arayıp sorun öğrenin bence gitmeden

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delinin biri kuyuya taş atıyor herkes sazan misali atlıyor. Engelliye bayram ikramiyesi diye bir şey yok. Bu arkadaşa bağlı olduğu belediye harçlık vermiştir. Her belediye sosyal yardım yapıyor kimi gıda kimi para ama kesinlikle bayram ikramiyesi değil.

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helsinki burda bir deli varsa oda sensin milletin kafasını Karıştırma gidip başvyrsunlar 100 de 85 çıkar sana çıkmıyor diye onlarda çıkmaz diye bişey yok bilip bilmeden de yazma faydn olsun millete zararın degil

Yok daha gitmedim hastayım Helsinki

Gelire göremi veriliyo onu bilmiyom

Pluvia
Yarın git bir sor bakalım ne diyecekler.
Birde çalışan geliri olanlara veriyorlar mı diye sor ben vereceklerine ihtimal bile vermiyorum.

Helsinki deli değil bilgili. git dosya açtır uygun görürlerse alırsın. 200 tl + 300 tl harçlığım yatmış maaşım harici. ben alıyosam herkez alsın isterim.. deli meli bunlar yakışıksız sözler bilgin yoksa sus...

artı arkadaşlar dosya açtırmanız şart. belediye veya haymakamlık binasındaki sosyal yardımlaşmadan...

fkrtce

Kim size ne derse desin... Ben kendi adıma teşekkür ederim. Bence güzel bir paylaşım yaptınız.
İhtiyaç sahibi engelli arkadaşlarım için bayram öncesi ufak bir tebessüm olur.

Bu harçlığı alanlar 2022de alıyomu

Pluvia memurlara bakmayın baş vurun dosya açtırmak çok önemli cimerden daha hızlı olur diye düşünüyorum secim ve bayram gündemdeyken...

fkrtce işlh bende alırım 2022 vermiyılar bana yalnız aile gelirinden dolayı

Harçlık verirmi bakalım sorumda

StratoS ben teşekkür ederim aydınlatmak ve bilgi vermek zorundayız biri bakar biri alır olmasın..
Pluvia kendinizi ifade etmek çok önemli tavsiyem ihtiyacını söylemen utanma sakın ceplerinden vermiyorlar...

@Pluvia

Ne yaptın alabildin mi bayram harçlığını😁

Sen ev yapımı börekler yap ben satayım ne dersin ortak iş kuralım seninle mutfağın iyi😀

Son düzenleme:
Gitmiyosanız bile kaymakamlık sydv arayıp bi sorun

Ben gündüz bi sorayım bakalım

Öksürük tutuyo iyileşemedim yarın giderim işlh

Siz 2022 alıyonuzmu

Olaya bir açıklık getireyim benim ************ arkadaşla az önce telefonla konuştum.
Bayram harçlığı vermediklerini sadece parasal destek verdiklerini söyledi.
Engelli emekli değil ve hane başı gelirine e devlet üzerinden kimlik numarası ile kontrol edip veriyorlarmış. Yani çalışan ve emekliye parasal yardım yok çalışmayacak ve emekli olmayacak yada hane başı gelir yüksek olmayacak.

Meclise engelliye 1000tl bayram ikramiyesi teklifi sunuldu diye bir rivayet var. Bana yalan haber geliyor bayrama 1 hafta kalmış engelli için bayram ikramiyesi teklifini daha yeni gündeme alıyorlar

Bugün gittimde sydv bütün yardımlar için gelire bakıyolarmış form verdi doldurup vrrcem vereceklerini düşünmüyom

Bu bayram ikramiyesi 2022 alanlar için galiba

Üst Alt