Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erken emeklilik hakkı kazansa da çalışmaya devam eden kimler var?
Ben bu durumdayım Çalışmak iyi geliyor. Emeklilik bir kenarda dursun.Gücüm yettiği kadar devam edeceğim. Emeklilik düşünen herkesin hakkında hayırlısı olsun...
Aşkolsun! Devletimiz çılgınlar gibi emekli maaş versin, siz beğenip de emekli olmayın! Emekli olun, mis gibi maaşınızla yiyin, için, eğlenin, dünya turuna çıkın....
Ben 2011 Eylül ayında emekli oldum fakat.o yıl bu yıldan itibaren hem çalışıyorum hem emekli maaşı alıyorum.hayatta tek başıma yaşıyorum.esim colugum çocuğum yok.yine bile oyleyken zor idare ediyorum.arkadaslar siz siz olun calisabildiginiz kadar çalışın arkadaslar
4 yıl 6 ay 3 gün var emekliliğe emekliliğim gelse de devam etmeyi düşünüyorum. Ne zaman banka gönderir ya da o an ki şartlara bağlı olarak emekli olurum. Önceki hesaplarıma göre emekli olup çalışsam şu an ki maaşın aynısını alacağım ne gereği var.
ben yüzde 45 tedaviyle çalışabilir şeklinde rapor alarak memur oldum
malülen emekliliğe baş vurduğumda bunu yüzde 60 ve üzerine çekmek istiyorum
malülen emekli olabilirsem ne ala olamazsamda çalışmaya devam gittiği yere kadar
rabbim benim gibi ruhsal engellierin yardımcısı olsun
Arkadaşlar herkes için hayırlısi olsun.ben 51 yaşındayım bekarım emekliyim ama calisiyorum.cunku çalışmak zorundayım hem ruhen hem bedenen rahat olmak istiyorum.ayrica SSK emeklisiyim 12 bin lira ile asla gecinemem.hem maddi yönden de calisabildigim kadar çalışmak istiyorum.Ne zamana kadar derseniz elden ayaktan cekilene kadar
Mustafa ağabey, hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Yakınınızda hısım, akraba vs kimse yok mu ? Yaşınız da biraz var. Şimdi emeklilik harici ne iş yapıyorsunuz? Eğer dediğiniz gibi kiracı isek, işimiz Allah'a kalmış.
Mustafa Bey yaşım 35 şuan çalışamıyorum. Vasi atandığı için işte bulamıyorum. Devlet zorunlu olarak emekliliğe sevk ediyor. Bu yaşta emekli olmaktan başka çare bırakmıyor.
O para ile geçinilmez ama şuan daha kötü duruma sokuyorlar. Çalışma imkanımı elimden alıyorlar banada başka seçenek kalmıyor.
En azından bir gelirim olsun diye emekli olmayı düşündürüyorlar.
Diğer türlü hiç gelirim yok 1.5 yıldır işte arayamadığım için evde yatıyorum.
Maalesef şuan kimse yardımcı olmuyor. Hastalık süresince bütün arkadaşlarım uzaklaştı.
Kamu kurumunda sözleşmeli çalışıyordum. Tekrar işe dönebilir miyim? Diye dava açsam dedim. Sözleşmem hasta olduğum için uyumsuzluktan iptal edildi. Bir avukata sordum. Zaten kazanamazsın dedi. Vasin olduğu için hiç kazanamazsın dedi. Aslında iyi bir avukat benim sorunumu çözebilir diye düşünmüştüm.