Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylığının e-devlet kaydı bulunamadı yazıyor!?

Ali5858 ben engellinin e devletınden baktım[FONT='inherit']
e devlete baktım aşağıda görüldüğü gibi ebm yatmış ama çekmedim

En Son Alınan Ödemenin Tarihi [/FONT]
[FONT='inherit']15/06/2019
[/FONT]
[FONT='inherit']Ödenen Tutar (TL) [/FONT][FONT='inherit']1.305,97
[/FONT]
[FONT='inherit']Başlangıç Tarihi [/FONT][FONT='inherit']01/06/2019
[/FONT]
[FONT='inherit']Bitiş Tarihi [/FONT][FONT='inherit']30/06/2019
[/FONT]
[FONT='inherit']Ödeme Türü [/FONT][FONT='inherit']Normal[/FONT][FONT='inherit']

[/FONT]

Babamin e devletinde kayıt bulunamadı yazıyor evde bakim icn anneme basvuru yaptk gecen ay 13 nisanda eve bakmaya geldiler tamam onaylandi dediler ne zaman yatar maaş

Ali5858

nisanda onaylandıysa hazıranda alırsınız.

13 mayista eve bakmaya geldiler haziranda alabilirmiyiz maasi

Bu ay bakım parasını ayın 20 sine doğru çekeriz

Paranin yattigi falan gorunmuyor kayit bulunamadı yazıyor sadece e devlette

adanalı01

anlatım hemşo.parayı ben çekmıomda ondan .çeken kardeşim 18inden evvel gedipde çekmıo yoksa bana kalsa 1dk değil 1sn bile beklemem :D

Hala kayıt bulunamadı yazıyor. Sizde de aynı durum varmi arkadaslar?

Güncelleme olunca kayıt bulunamadı yazması lazım korkuya gerek yok.

E devlette gözüküyor. Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.

Ay başında edelet’te bakım maaşı görünmemesi normal mi?

bakımm maaşı edevlette teknik bir arza nedeni ile görüntülemiyor diyor.. sizdede böylemi

Evet. Her ay bası güncelleme olduğu icin genel de ayin 1 i ve 6 si arası düzeliyor her ay böyle olur.yarin ya da en geç Pazartesi sisteme düşer korkulacak bir durum yok.

spica34

Merhaba iygeler ben danışabilirsinizmiyim basvuru yaptik evde bakim maaşı icin eve heyet geldi bankadan hesap acin dediler actik ve ertesi gun banka hesap nosunu verdim bir kac adet dosya ya imza attim haziran 12 ayinda geldiler ama daha maaş alamadım daha ne kadar beklerim

adanali36

hazıranda onaylandı ise ilk maaşı ağustosda alırsınız önce iş (hastaya bakım) sonra maaş ödemesi

valla haziran ayinda imza attık odeme

Maas için su tarih yatar diye bisey demediler her ayin 13 dr bakarsınız dediler sadece bu kadar keşke bu bayram verseler inanki ihtiyacimiz var bem 5 yıldır hep başvurdu m.alamadim inşallah bu sefer olur benim hic bir sosyal ssk bile yok 5 yıldır ödeme yapilamiyor devlet ssk primi yardımı yapiyormu sizlere yaptılar mi

Merhaba iyi bayramlar simdiden
Bakici ayligi alan lara bayram ikramiyesi varmi bilgin varmi bana yatmadi da ondan sordum sadece maas aldik

adanali36
sadece ebm yı alman normal verilenın adı emeklı bayram ıkramıyesi yani sadece emeklılere veriliyo. o yüzden engellılere ve başklarına yok sadece emeklılere veriliyo

E devlette 2 gündür kayıt bulunamadi yazıyor siz dede öyle mi

Ayni kaç kişi yazmış ayın 5 den sonra gözüküyor diye hala ayni soruyu soruyonuz

Arkadaşlar evde bakım maaşları her ayın birinde güncelleniyor o yüzden bazen sistemde gözükmüyor tabi bu güncelleme iller arası var olabiliyor mesela Van da her ayin 1 de güncellenir 13 de yatar

Evet gözüküyor
Ankara'dayım

Üst Alt