Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde Bakım ödemeleri yatan hesaplar değişmiş!?

Bankada güncelleme kayıt vs yaptırdınız mı daha önce

Bütün bu hesaplar Ziraat ATM'den görünür mü,ben kayıt vs yapamadım banka şubesinde yarın ATM den para çekilir mi acaba bu yeni hesapta

bankaya girip mobilden görünür hale getirdim ama bence atm den çekilir çünkü bir şey yapmadan atm den gözüküyordu hesap

Yarın gidip bakacam ATM ye
Teşekkürler dostum

Gaziantep bakanlığın açtığı hesaba yatmis. Mobilden gozukmuyo sadece hesap ekle çıkarda gözüküyor

Ne kadar yatmış
3336 TL yatmış

Arkadaşlar mobil bankacılık kullanıyorsanız herhangi bir ziraat bankası şubesine giderek yeni açılan hesabı tanımlatmanız gerekiyor.Ben yaptım 10 dk sonra mobil den işlem yapabiliyorsunuz.

Yatan maaş mobilde gozukmuyormmu

Ayrıca Bursa'da çeken varmi

Mobil bankacılık uygulamasından,giriş yapın hesabınıza.Arama bölümüne ekle/cıkart yazın yeni hesaptaki bakiye görünür.

Arkadaş delirmemek elde değil bankaya gidiyoruz hesap sorununu dile getiriyoruz bankadaki çok bilmiş nenus maaş hesabınızda görünüyor yeni IBAN diye bişey yok deyip tersleyip gönderiyor ve şuan yine maaşım görünmüyor ngelde delirme

cerbe
Tüm hesaplarıma girin ikinci bir hesap gözüküyor oradan eski hesabınıza yatan parayı transfer edin bende ATM de göremedim mobil bankacılıktan o sekılde aktarıp çekebildim ne gerek vardı zaten ikinci hesap açmalarına anlamış değilim

cerbe İstanbul da bazı arkadaşlar aldı bazılarına yatmadı sistemde sıkıntı var dendi 14 ünde yatacağı söylendi seninde öyle olmuştur

Peki bankaya gidince bakıcı annrmiz olduğu için onunda gelmesi gerek diyecekler mi

Arkadaşlar, bu yeni hesaba yatan parayı nasıl transfer edeceğiz. Bugün bankada yeni hesap onaylaması yapıldı ancak transfer etmek istediğimizde bakiye yetersiz diyor.

Hesaplarım arası transfer yapın bütün bakiyeyi transfer edin . Kart ayarlarındanda kullanacağınız hesabı tıklayın olacak

Kütahya yattı farklı hesabıma yatırmışlar.

Az önce hesaba baktım ana sayfanın üst tarafında sahda solda Ok işaretleri var onlara bastığında bakakanligin hesabi çıkıyo orda para transferi yaptım fatura ödeme oluyo ben bankaya filan gitmedim artık gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Üst Alt