Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2018 aylıkları E-Devlete yansıdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2022 maaşım kartta görünmüyor?

edevlet miktar ve ödemeniz hazırdır diyor ama doğum tarihinin sonu 9 olmasına rağmen hesapta para görünmüyor?

volki_80

Doğum Yılının Son Rakamı;

0 ve 5 olanlar her dönemin 5. günü,
1 ve 6 olanlar her dönemin 6. günü,
2 ve 7 olanlar her dönemin 7. günü,
3 ve 8 olanlar her dönemin 8. günü,
4 ve 9 olanlar her dönemin 9. günü ödenir.

Buna göre ödemeniz 9 Eylül Pazar gününe denk geliyor, hafta sonu içerisinde olduğumuzdan dolayı ödemenizi muhtemelen Pazartesi (yarın) günü saat sabah 9'a doğru PTT ATN'lerinden çekebilirsiniz.

benim doğum tarihim sonu 4 bugün baktım kartta para yoktu eskiden öyle değildi ben çoğu kez cumartesi ve pazar günleri almıştım

Ayın 9 unda alıyorum Hesapta para yk. Biraz önce adamın biride E devlette maaşı gorunuyormus ama Hesabında parası yokmuş pazar diyemi acaba

Maaşlar neden Böyle oldu benimde 9 Ama para yok hesapta.

arkadaşlar,
doğum yılının son rakamı 4 ve 9 olanların ödeme günü 9 eylül.
9 eylül pazara geldiğinden, bu arkadaşlar ödemelerini pazartesi alacaklar.
ödeme günü 8 eylül Cumartesi olup paralarını Cuma'dan çekemeyenler de pazartesi alabilir.

arkadaşlar 2022 maaşı 9 eylülde yatacak olanların maaşı hesaplara geçmiştir nerden biliyorsun derseniz benimki geçmiş 754 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt