Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda Düşünce Özgürlüğü

Onurlu ve karekter sahibi iyi niyetli insanlar ile karşılaşman dileğiyle [emoji6][emoji3526][emoji3526][emoji120]
Teşekkürler aynısı sizin için de geçerli [emoji4]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte o yüzden yazdım ne kadar yalama ve yalaka olursanız seviliyorsun ve bu yüzden dedim acı ama gerçek bnde kemik yalamayı ve yalaynk sevmem😂😂😂🙏

yaaa ne tatlısın tapasya ♥️ ...😹tapasya ben de dünya da ki her et yıqinini sevemem yok böyle bir mantık...o zaman nazileri de sevmem qerekir uyumlu olmam qerekir onlarla ...

Son düzenleme:
doğaevrim canımmm benim aynn zorla sevdirecek kendini kardeşim Bn kendimi sevmiyorum ki. Sana ne oluyor yani 😂😂🤣🤣 o zman da narsist oluruz işte

Yalaka olursanız düşünce özgürlüğünüz kıstlanmaz. 😂😂😂🤣

Ben yalakalık yapmayı ya da çalmayı beceremiyorum.:cool:

Yalaka olursanız düşünce özgürlüğünüz kıstlanmaz. 😂😂😂🤣

Harika metafor yapıyorsun ve cok hoşuma gidiyor.:eek:

İşte o yüzden yazdım ne kadar yalama ve yalaka olursanız seviliyorsun ve bu yüzden dedim acı ama gerçek bnde kemik yalamayı ve yalaynk sevmem😂😂😂🙏

Sevme zaten iş hayatında ve bu platformda yeterince yalayan GOLD üyeler var.

Ben yalakalık yapmayı ya da çalmayı beceremiyorum.:cool:

Harika metafor yapıyorsun ve cok hoşuma gidiyor.:eek:

Sevme zaten iş hayatında ve bu platformda yeterince yalayan GOLD üyeler var.

Pa_Pi doğru söyleyeni sevmezler ama napım huyum bu :D

Köy ahalisi mi, yoksa muhtarı mı kovar :D

Üst Alt