Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmeyen bağırsak problemleri ve sık tuvalete çıkma durumu!?

L-glutamin ve yararlı bakteri sayısı fazla olan probiyotiklerden kullanabilirsiniz rahatlatır biraz da olsa.

@_suna_, merhaba, sporcuların kullandığı glutaminden mi bahsediyorsunuz? Glutamini günde ne kadar almalıyım? Önerebileceğiniz glutamin ve probiyotik var mı? Bu ibs ne kötü birşey. 1 sene oldu tam. Ne çektiğimi bir ben biliyorum birde bu rahatsızlığı yaşayanlar bilir.

merhaba doktorunuza danışarak lopermid adında bir ilaç var onu yazdırıp kullanabilirsiniz. bu ilaç hareketleri yavaşlatıyor. normalde yurt dışında 45 milyar bakteri bulunan bir probiyotik var ama artık Türkiyeye getirmiyorlar. içinde 10 milyar yararlı bakteri bulunan forbiome var sarı kutu onu kullanıyorum. glutamini de 5 gramlık kullanıyorsunuz ben şuan ocean kullanıyorum. gramlanmış şase şeklinde. bazı gıdalar size yaramıyordur ve rahatsızlığınızı tetikliyordur onları keşfetmeniz lazım. herkesin farklı olabiliyor. süt acı yağlı dokunabilir. laktozsuz sütleri tercih edebilirsiniz.

@_suna_, Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şuan ishal degilim ama dışkı katı kıvamdada değil. Dediğiniz ilacı genede kullanabilir miyim? Sanırım bu ilaç daha az büyük tuvalete çıkarıyor? Ve ne kadar kullanmam gerek? Süt peynir türü acılı yağlı hiç birini yemiyorum.

Doktora danışarak kullanın ben size bir şey diyemem kullanım açısından

Yeni birşey öğrendim bütirat takviyesi....bı araştırın bağırsak sorunları için öneriliyor..

Üst Alt