Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gelecekten kesitler görmek psikoz belirtisi mi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
337
Reaksiyonlar
394
Ben bir kaç ay önce 7 senelik bipolar teşhisinden sonra şizoaffektif bozukluk teşhisi aldım. Psikozlar geçmeyince önce solian 200mgX2 şeklinde alıyordum. Daha sonra 200+400mg şeklinde almaya başladım. Görsel ve işitsel halüsinasyonlar kesildi. Ama bazen gelecekten kesitler görüyorum ve aklımdan kötü düşünce geçince bir uzvumu sivri yere çarpıyorum, bu sayede Allah beni uyarmış gibi hissediyorum. Bu durumum psikoz mu?

Ben hayatta yaşadığım şeyleri daha önce rüyamda görmüş oluyorum. Günde 3 kez yaşadığım oluyor bu durumu

Babam yanına gelip anneni kaybettik diyordu bunu gördüm çok önceleri.
Ve bu dünyada kimsem yok bu olduğunda ne yapacağım bilmiyorum.bulundugum il ile bile alakam yok buraya biri için geldim belki evlenir diye on senenin üzerine işi gücü para harcamakti. On sene oldu biz neyiz dedim cevap vermedi. Parayı kestim defoldu gitti kaldık tek basimiza elde hastalıkla

Üst Alt