Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir yada Muğla da memurluk yapmak isterdim ama İstanbulda kaldım ne yazık ki
İnsanları sıcak kanlı trafiği az geçim şartları İstanbula göre daha iyi daha ne olsun
Ben Mersin de yapmak isterdim annemle babamdan ayrılmak zor olur. lojistik okuyorum önlisans mezunu olarak seneye sınava gireceğim lojistik ataması var mı? Bilgisi olan var mı?
herkes kendi yaşadığı şehirde veya kasaba da memur olmak ister. bn istanbulda yaşıyordm ancak istedigim kurum kadro açmayınca mecburen yakın yerleri yazzdım. puanımda cok iyidi. suan aday memur oldugum için yer değişikliği yaptıramıyorum ama asil olduktan snra istanbula gidicegim zaten 7 ay ı bitirdim memurluktan zaman cabuk ilerliyor. bayan olmama ragmen tek basıma 1+1 evde yaşıyorm aileme hiç bir şekilde ihtiyaç duymuyorum. bana kalsa burda cok uzun yıllar tek kalırım ancak. kucuklugumden beri istanbul gibi büyük bir şehirde yaşadıgım için ufak yer oldugu ıcın beni sıkıyor.
sınav yaklaşıyor inşallah herkes istediği yerde memur olur
muğla da yaşayan varmı çok sıcak duramazsın diyorlar bana
ben Türkiyenin çoğu yerini gördüm kaldım uzun zamanlar çalıştım ama Elazığda ikamet ediyorum
akdenizi görmedim hiç
kıyı egeyi de gördüm ama akdenizi bilmiyorum sizce memur biri rahatlıkla geçinebilir mi
İstanbuldayım 7 yıdlrı kardenize gitmek gibi bir hayalim vardı. Şu an nereyi istersniz diye sorsalar ANTALYA ve EGE SAHİLLERİ derim. Sahilleri seviyorum. Turizm bölgeleri güzel yerler. Ama İstanbul dan şikayetçi değilim. Tek istediğim iyi bir kadro da görev yapmak şu an yardımcı hizmetlerdeyim Eğer MÜDÜR ya da daha farklı bir görev olursa ANKRA da da çalışabilirim. Yüksek bürokrasi olabilir. Ama mevzu hayal kurmaksa Türkiye nin diplomatik temsilcilerinden birinde YURT dışında görev yapmak isterim açıkçası
Tabiki de istanbul. Mesela cuma günü saat 5 te çıkıyorsun işten biniyorsun vapura geçiyorsun boğazı izleyerek kadıköye. Buluşuyorsun en sevdiğin arkadaşlarınla önce günün yorgunluğunu atmak için içiyorsun bir acı kahve. Konuşuyoruz bir hararetle burdan sonra nereye geçsek diye. Kalkıyoruz bir ışınla atlıyoruz arabaya akıyoruz bostancıya. Buluyoruz adalar manzaralı bir balık restoranı oturuyoruz derya denizin kıyısına. Falanlar filanlar hayaller hayatlar işte...
Ege taraflarında Denizi olan küçük bir kasaba, köy, küçük, kalabalık olmayan ilçe' de...
İşe giderken esnafa selam verip, hayırlı işler diyerek, bu ay sıkıştım alışverişi yapayım ay başında hesaplaşırız diyebileceğim esnafın olup kapı önüne çıktığımda günaydın komşum deyip sandalıyla balık tutmaya çıkan esnafa rast gele diye selamlaşabileceğim bir şehir ( hep hayalimdir )... Çalışırken yaşayamasam' da emekli olduğumda Rabbim inşallah nasip eder...
Gelmeyin artık İzmir e . Beyaz şahinler bitti; 34 plaka beyaz egea lar başladı..
Her yer 34 plaka otomobil. İzmir de miyim İstanbul da mıyım belli değil. Trafiği de kendilerine benzettiler. Hep bir acele hep bir hız.. Buraya has "yavaş yaşamın" tam içine ettiler..
Buraya gelmeyi hayal edenler; geldiklerinde o eski İzmir i bulamayacaklar. Haberleri olsun.. Şahsım da hali hazırda inceden kaz dağlarına doğru uçmak için kanatlarını açmak üzere..
VİRGO sonunda gerçek yorumlar görmeye başladık... herkes hayal peşinde, yaşamadığı yerler hakkıdna anlamsız yorumlar yapıyor... Teşekkürler gerçek bilgi için...
Türkiye'nin her yerini gezmiş biri olarak izmir muhteşem bir yer baya gezme fırsatım oldu ama izmirde yaşayamam
izmir senin olsun güzel kardeşim
İstanbul'dan hiç bir farkı yok İzmir'in ben yaşayamam ama başkası ne olur bilemem
ben daha çok küçük şehirleri istiyorum çünkü büyük şehirleri sevmiyorum