Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hangi şehirlerde engellilere toplu ulaşım ücretsiz?

kayseride halk otobüsleri de bedava olacak diyorlar ama ne kadar doğru şimdilik bel meclis gündeminde

hayırlısı bakalım tercihlerimden biriside kayseri eğer kayseri çıkarsa bende bu hakdan yaralanabilirim herhalde

kayseri büyükşehir belediyesi Özürlüler ve Refakatçilerinin, Toplu taşıma araçlarının kendileri için ücretsiz olması hususunda hazırlanan Plan ve bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

tosun pasa sen ızmırde kal oradan baska yerde yapamazsın ızmıre alısan baska sehırde ayak uydurması zor olur bak denızlıde cok guzel olmus ben cok gıttım oraya yollar caddeler engellılerın yasamı ıcın duzenlenmıs engellı kartıda ucretsız tavsıye ederım

Karaman da da ücretsiz.
BankAsya dan çıkartılan dıt kart ile.
Not : Bir defaya mahsus 3 lira kart bedeli alınıyor. Otobüslerin tamamı yeni ve rampalı.3 tanesi eski

şanlıurfa da belediye otobüsleri ücret almıyor...

antalya da ücretsizdi yeniden ücretli oldu yuhhhh

kutahyada %75 ve uzerı olanlar ucretsız altındakıler ındırımlı ve engellıler ıcın uygun halk otosuda yok

kocaelide bedava ama kavka çıkabiliyor :)

antalya belediyesi açıklama yapmış engelliler 65 üstü ücretsiz yararlanmaya devam etcek miş şimdilik.. karşı çıkan şöförleri ihbar etcek mişiz..teşekkür ederizzz belediyeye

belediyenin suçu yok minübüsçüler dava açmış ve kazanmış belediye ücretsiz binmeye devam diyo şimdilik...

minibüscüler amma şey miş kınıyorum siz mücadele edin ben her zaman yanınızdayım

Özürlü kartı olan herkez Devlet-e Ait olan bütün otobüs - tranvay gibi toplu taşitlara ücretsiz binme hakkına sahiptir.

Konya-da ise 70 binimlik bir istafe sağlaniyor. Sonrasi ücretli...

Alanya'da ikamet eden ve belediyeden kart çıkartan tüm engellilere özel halk otobüsleri ücretsiz.

Adanada halk otobüsleri P ve üzeri olanlar ücretsiz bunun haricinde %40 ve üzeri olanlara belediye otobüsleri ve metro ücretsiz tabi metroyu bi görseniz rezalet...bide ben anlamıyorum devlet %40 ve üzeri olanları özürlü kabul ediyor haklar sağlıyor ne hikmetse adana büyükşehir belediyesi özel halk otobüsleri P ve üzeri olanları özürlü kabul ediyor yasaları yok sayıyorlar sizcede öyle değilmi??

özel halk otobüslerinde agır özürlü seyahati ücretsiz digerleri ücretli belediye otobüsünde ise ücretsiz..

enguzelı guzel ızmır valla heryer beleş tren vapur metrobus ızmıre dusunenlerı tavsıye ederım engellı kartları 2020 yılana kadar sınırsız oldu kartlar

kayseride ise özürlü kartlarla sadece resmi olan belediyeye ait otobüsler bedava oda çok nadir gelir bazen hiç gelmez halk otobüsleri çoğaldığı için onada 1 tl atıyorlar öğrenci ile aynı yani özürlü mözürlü dinlemez belediye benim düşüncem sanki devamlı biniyorda özürlü ulaşımı aksatıyor işe gidip gelirken işi olduğunda biniyor kime ne zararı var heryerde bedava olsa ne olur yani anlamıyorum bu belediyeleri ...

izmirde 2020ye kadar bedava deniliyor bakalım ne olacak

İstanbul da İETT otobüslerinde garip bir durum var bu konuda. Engellilere uygun otobüsleri bir kaç kez kullandım, çoğu yerde ücret -akbil- istenmedi benden ama 1-2 otobüste istendi. Karışık bir durum var.

denizlide ücretsiz
bursada ücretsiz
eskişehir ücretsiz
denizli ve bursada kart çıkarman lzım. ama eskişehirde engelli kimlik kartını göstermen yeterli oluyor.

antalyada 22 ağust itibaren yeniden ücretli yuhhh

Antalya da Mustafa Akaydın çözsün bu olayı :S !

Küçük Bir Not Sunayım : )

Uzun yolculuklardaki OTOBÜS Tarifeleri %40 raporu ve üstü olanlara %50 İNDİRİMLİDİR BİLGİNİZE.

Trenlerde ise %20 indirimli. Seçim Sizin : )

unuttum. Raporunuz yada , kimlik kartınız yanınızda olmazsa , hiç bir haktan faydalanamazsınız uzun yolculuk için.

Üst Alt