Hürriyet Gazetesi için 'Engelliler ve Cinsellik' konulu röportajlar gerçekleştirilecek [Araştırma]
GÜNCEL: Bu röportaj 18 Mayıs 2008 tarihinde Kelebek Ekinde birinci sayfadan yayınlandı:
www.hurriyet.com.tr/pazar/8967371.asp?gid=229&sz=14880
Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanmak üzere "Engelliler ve Cinsellik" konulu röportajlar gerçekleştirilecektir.
İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu röportajlara katılmak isteyen arkadaşlarımız bu taleplerini buraya da yazabilirler, bana özel mesaj (ÖM) ya da email (bilgi@engelliler.biz) de gönderebilirler (ben de bu talepleri röportajı gerçekleştirecek olan gazeteciye aktaracağım).
Not: Kimlikler istenildiği taktirde gizli tutulacektır.
Not Not: "Güçlü" bir röportaj olursa konu Hürriyet Pazar'ın kapağına taşınacak.
GÜNCEL: Bu röportaj 18 Mayıs 2008 tarihinde Kelebek Ekinde birinci sayfadan yayınlandı:
www.hurriyet.com.tr/pazar/8967371.asp?gid=229&sz=14880
Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanmak üzere "Engelliler ve Cinsellik" konulu röportajlar gerçekleştirilecektir.
İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu röportajlara katılmak isteyen arkadaşlarımız bu taleplerini buraya da yazabilirler, bana özel mesaj (ÖM) ya da email (bilgi@engelliler.biz) de gönderebilirler (ben de bu talepleri röportajı gerçekleştirecek olan gazeteciye aktaracağım).
Not: Kimlikler istenildiği taktirde gizli tutulacektır.
Not Not: "Güçlü" bir röportaj olursa konu Hürriyet Pazar'ın kapağına taşınacak.