Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB aldığım sosyal yardımı kriterlere uymadığım gerekçesiyle kesti!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SARUHAN

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Herkese sağlık mutlu seneler

Hemen konuya giriyorum!!!

İstanbul buyuk sehir belediyesinden
sosyal yardım alıyordum 200TL

Yeni başkan sayın Ekrem imam oğlu Başa gelince

Yardımım kesildi tekrar muraacat ettim ve gelen cevap

aynen şu şekilde oldu

istanbul buyuk şehir belediyesi
sosyal hizmetler mudurlugunun yardım kreterlerine uymuyorsunuz
sosyal yardımdan faydalanamazsınız...

Tekrar muraacat ettim ve yine aynı cevap geldi

istanbul buyuk şehir belediyesi
sosyal hizmetler mudurlugunun yardım kreterlerine uymuyorsunuz
sosyal yardımdan faydalanamazsınız..

Bende bugun muhtarlıga gittim durumu anlattım
muhtarlık engelli ve kimsesiz yetim oksuz ve yoksul olduğumu bildigi icin

hemen istanbul buyuk sehir belediyesini sosyal yardımlaşma
müdürlügünü aradı durumu anlattı

konuştuğu kişi bilgilerimi istedi verdik bilgisayardan baktı
bilgilerime bakan kişi ordaki en yetkili kişiymiş bu arada telefonda muhtar sordu
ve dediki burdaki görusebileceginiz en yetkili kişi benim dedi

Muhtar dediki bu vatandasımızın aldığı sosyal yardım parasını
neden kestiniz en yetkili olan kişi dediki kişi başına düşen
geliri biz 600 kusur olarak belirledik vatandasınız
800 TL engelli aylığı aldıgı icin biz yardımı kestik

koymuş oldugumuz kişibasına duşen gelirden fazla eline para geciyor

muhtar dediki kişinin annesi babası vefat etmiş
üstelik engelli ve her ay 380tl ilac parası vermek zorunda
kirada oturuyor elektrık su parası var
yemesi icmesi var koydugunuz kuralları bu şekilde
gercekten madur olan ve sosyal yardımı gercek anlamda hak eden
yoksul kimsesiz engelli -kişiler icin bir esnekllik yapmadınız mı
diye sordu

en yetkili olan kişi dediki malesef aylık 800TL engelli maası aldıgı icin
yardımlarını kestık yardımlarımızdan faydalanamaz

muhtar dediki peki bu vatandaş evinin kirasını suyunu zaten zar zor verıyor
sizde yardımı kestiniz nasıl ilaclarını alıcak bu vatandaş ne yapsın dedi

en yetkili olan kişi dediki yapacak bişey yok koydugumuz kurallar
degiştirelemez yapacak bişey yok yanıtını verdi

Sayın ekrem imam oğlu
ilk gözüne engelli yetim öksüz yoksul vatandaşı kestirdi
Ben diyecek söz bulamıyorum arkadaşlar

Not: kirada oturuyorum
elektrik su parası veriyorum

her ay para biriktiriyordumki ilaclarımı alabileyim diye
aylık ilac masrafım tam olarak 387TL

ilaclarım raporlu oldugu halde

kullandıgım ilaclarda yaş sınırı var birtane ılacım
60 yasından kucuk oldugum icin SGK ödemiyor

diger ilacımıdı 25 yasından buyuk oldugum icin SGK odemiyor
ilacların Neyazıkki Muadilide yok

Tek gelirim %90 Engelli aylığı baskada bir gelirim yok
zaten baska bir gelirim olsa Engelli aylığım da olmaz

İstanbul buyuk sehir belediyesi Sosyal yardım alacak yoksul vatandaşlara
600 Kusur TL kişibaşına düşen gelir belirlemiş

Engelli parası olarak aldıgımız para zaten yardım parası
nasıl oluyorda yardım parasını normal bir gelirmiş gibi hesaplayıp
vede kişi basına dusen geliri 600 kusur TL olarak hesaplıyabiliyolar

İstanbul Buyuk Sehir Belediyesinin
Gercek anlamdaki muhtac ve yoksula bu yaptığı buyuk
haksızlık icin yapılabilecek bi şey varmı ???

Son düzenleme:
usta valiliğe git belediyeyi oraya şikayet et bu chp yönetimi bu tavırlarla iktidari rüyalarında görür zaten

Yukarda yazmış olduğum
600TL yi yanlış yazdım
400TL Olarak söyledi
İstanbul buyuk şehir belediyesi
sosyal işler mudurlugündeki en yetkili kişi

İstanbul buyuk sehir belediyesi
Resmen diyorki
Sen zaten fakir bir adamsın
Üstelikte tek yaşıyorsun ve hic kimsen yok
Üstune birde engellisin sen kimsinde
Ben sana yardım verecem
Senin gibi ayılar beş parasız zor durumda
Yaşamayı zaten alışmıştır...

SARUHAN Konuyu Cimer üzerinden İstanbul Valiliğine şikayet edin bence...

CHP nin "her şey güzel olacak" dediği buymuş demek ki görüyoruz güzel oluyor.
onlara oy veren büyün insanlar bu mağduriyetten sorumludur. Bu adamların ne olduğu belli zaten icraatleri de belli anca heykel dikip borçlanmaya gidiyorlar. Oy verenler bunların vebalini düşünsün şimdi.

SARUHAN

saruhan bey,ben neden ilaçlarımı ücretsiz alamıyorum diye şikayet etmiyorsun??? sgk neden var??? devlet topladıgı bu kadar vergiyle neden senin gibi engelli yardıma muhtaç insanlara yardım etmiyor diye sorgulamak hiç aklıma gelmiyor mu??
tabi ibb yi sorgulamak daha kolayınıza geliyor:D, hiç baktınmı ibb belediyesini ekrem imamoglu ne kadar borçla devraldı??

yine de ibb nin bu uygulaması dogru olmamış,senin gibi gerekten muhtaç insanlara dokunmaması lazımdı, haketmeden alanların arasında muhtelemen sende kaynadın, allah yardımcın olsun.

VAAS artik cimer hikaye gibi bir sey oldu hem cimere hem açık kapıya izmir b şehir belediyesini şikayet ettim hic gereksiz cevaplar yazildi Mücahit55ne chp ne hükümet birbirinden farkı yok annesinin 1900 tl emekli maaşı var diye bu hükümetin sdyv si eski adı yeşil kart olan uygulamaya geçirmiyor engelliyi al birini vur otekine 2 kişi yaşıyorlar bırak 2022 maaşını annesinin 1900 tl maaşı var diye yeşil kart vermiyor chp kötü de hükümet çokmu iyi hükümet kötü de chp çok mu iyi iş vatandaşa gelince hep aynı nakaratlar

SARUHAN Her Belediye kendi kriterine göre haraket eder, azdan az çoktan çok.. Bana İmamoğlunu kötülmek istiyormuşsun gibi geldi ak parti kendisine üye olmayana su bile vermiyor kardeş insanların emeklilikleri iptal ediliyor haklarını arayacak bir merci bile bulamıyor ama. çıkıp kimse ak parti emekliliğimi iptal etti diye isim vererek kimseyi suçlamıyor. çok şey var söylenecek ama bu siteye saygımdan konuyu kapatıyorum.

konu şu noktada kopuyor zaten; ''Muhtar dediki bu vatandasımızın aldığı sosyal yardım parasını
neden kestiniz en yetkili olan kişi dediki kişi başına düşen
geliri biz 600 kusur olarak belirledik vatandasınız
800 TL engelli aylığı aldıgı icin biz yardımı kestik''

Sosyal yardımı Engelli,Gazi,Şehit Yakını, Dul ve Yetimler alır.! Engelli maaşı alan biri zaten doğrudan sosyal yardımı hak ediyor demektir.

ayrıca muhtarın görüştüğü 'en yetkili kişi benim' diyen şahsın hiç bir yetkisi olmadığına eminim, Belediyede doğrudan en yetkili kişi ile hemde telefonda görüşemezsiniz ha müsait olduğundan değil Kibirden.!

Cimere başvurunuzu yeniden yapın bence.

Herkese selam
Ben başıma gelenleri anlattım bire bir
yorumlarda gordugum tuzu kuru olanlar hemen olayı siyasete dokmuş
ben bire bir başıma gelenleri burda yazdımki yapılabilecek bişey varsa
burdaki arkadaşlar yol göstersin

istanbul buyuk şehir belediyesi tekbaşına yaşayan
ve kimsesiz üstelik bir makinaya baglı yasamını sürdürmeye calışan
Engelli ama her saniye ölümle burun buruna yaşam mucadelesi veren
gercek anlamdaki muhtac ihtiyac sahibi bir vatandaşın
durumunu hice sayıp biz kişi başı 400TL limit koyduk
sen kimsesiz tek başına yaşayan aylık 850TL engelli maaşı alan vatandaşsın
yapacak birşey yok diyen istanbul buyuk sehir belediyesi

eger inanmayan veya yalan söyledigimi duşunen biri varsa
buyursun gelsin birlikte gidelim
istanbul buyuk sehir belediyesine
burda klavyeden konuşmak gazel okumak kolay
buyrun gelin gidelim siz yardımcı olun
siz konuşun istanbul buyuk sehir belediyesiyle

sonucta engelli ve bicare olan bir insanı
vatandaş olarak korumak ilgilenmek başlıca bir insanlık görevi degilmi

buyrun gelin gidelim yardımcı olun burdan olayı chp akp siyasete dokup
klavyeden bol keseden konuşmaya benzemez gercekler

klavyeden olayı siyasete doken tuzu kuru arkadaslara diyorumki
buyrun gelin siz yardımcı olun salı ve persembe gunleri hasta degilsem musaitim
diger gunlerim hastanede geciyor varsa yardımcı olucak arkadaşlar
klavyeden siyaset yapacaklarına buyursun gelsinler gercekleri
görup yardımcı olsunler

NOT: salı gunu istanbul buyuksehir belediyesi edirnekapı sosyal işler mudurlugune gittim
ordaki görevli kişilere belgelerle durumumu anlattım
bilgisayardan baktılar ve dedilerki durumunuz uygun bulunmamış
istanbul buyuk şehir belediyesinin koydugu kriterlere uygun bulunmamışsınız
bu yuzden aldıgınız yardım kesilmiş dediler
peki dedim benim durumum ortada gercek anlamda muhtac bir vatandaşım
ne yapmam gerek bişey diyemiycez bizim yapabilecegimiz bişey yok dediler.

istanbul buyuk şehir belediyesinin koydugu kriterde şu arkadaşlar aynı hikamette bulunan kişilerin
kişi başına duşen gelir limizi 400TL olarak belirlemişler

yani ben ve benim gibi kimsesiz tekbaşına yasam surduren üstelik hasta olan engelli vatandaşları
hic duşunmemişler demişlerki bu ayılar zaten zorluga alışmışlar biz neden bunlara el uzatalım
nasıl olsa bi şekilde yasar bu ayılar demişler
NOT: bu benim duşuncem ben böyle düşünüyorum

Not: istanbul buyuk sehir belediyesinin bana ve benim gibi diger
kimsesiz bicare tek başına yasamaya zorunlu olan insalara yapmış oldugu bu buyuk haksızlıgı duyarsızlıgı
bir dilekce yazarak butun kurum ve kuluşlara göndericem
İstanbul buyuk sehir belediyesinin yapmış oldugu bu duyarsızlıgı ve umursamazlıgı
icin sizlerden istegim şudur ben ve benim gibi tekbaşına kimsesiz yasayan gercek anlamda yoksul ve muhtac kişilerin hakkı olan
sosyal yardım hakkını vermiyen istanbul buyuk sehir belediyesi icin yardımcı olmanızı yapılan bu haksızlıga bir son vermenizi
rica ediyorum diye dilekcemi göndericem

@hakan06

ben SGK ve daha önceki istanbul buyuk sehjir belediyesine ve kaymakamlıkta bulunan sosyal yardımlaşma kurumuna ilaclarıma
yaş sınırı konmuş ilaclarım raporlu oldugu halde yaş sınırı oldugu icin 400TL para öduyorum para biriktirip ilac alıyorum diye defalarca yazı gonderdım ve baktım olmuyor kendim gittim yıne olmadı bu durumu oturdugum yerdeki muhtarlıga bildirdim muhtar kendisi
kaymakamlıkla ve sgk ile görustu yine olmadı üstüne birde oturdugum yerdeki bir kişiye durumu anlattım kişi bizzat kaymakam beyle görustu yine olmadı

madur olmuş care arayan insanların ustunden bilip bilmeden politika yapmayın....

Ben 3 kez beyin tümörü ameliyetı olmuş yürüme ve konuşma güçlüğü engelliyim. Daha önce esnaftım yıllarca vergi mükellefi olarak bağkur ödedim. 1.800 gün prim ve %60 rapor ile malulen emekli olunuyor. benim3.040 gün primim var ama raporumu %57 de tutup malulen emekliliğimi inatla vermiyorlar. 3 çocuğum var üçü de öğrenci. eşim ev hanımı. Hep bu Mansur Yavaş gibileri seçiyorsunuz o yüzden. İnşaallah 2023 de lozan gizli maddeleri geçersiz olsun birde uzaya çıktık mı sorunlar bitecek.

algaNihat

[FONT=sans-serif]yani siz takím tutar gibi parti tutuyorsunuz diye diger insanlarída kendiniz gibi görmeyin[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben buraya sizin gibi polítík amacla bu yazíyí buraya yazmadím[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben sadece maduriyetimi anlattím ki[/FONT]
[FONT=sans-serif]birileri yol göstersin diye[/FONT]
[FONT=sans-serif]sizin gibi politik amaclarí olan kişiler benim ustumden politika yapsín diye buraya yazí yazmadím[/FONT]

Değerli arkadaşım,

Mağduriyetinize hak veriyorum ama siz konuya "Ekrem İmamoğlu başa geçince IBB aldığım sosyal yardımı kesti" diye konuya başlayınca ister istemez konu siyasi tartışmaya giriyor.

Sorun şu ki, sizin mağduriyetinizin müsebbibi IBB değil, SGK, Sosyal Yardımlaşma Kurumu ve benzeri devlet kurumları. Sizi 800TL maaşla yaşamak zorunda bırakıyorlarsa asıl onlara kızmanız lazım.

Belediyeler sadece yerel imkanlarla sosyal yardımlarda bulunuyorlar. Bu iş için devletin özel olarak belediyeye verdiği bir para yok. Yanılmıyorsam İstanbul'da 1,5 milyondan fazla kişi sosyal yardım için başvurmuş. Bunların 800.000 tanesi kabul edilmiş. Demek ki sizden de kötü durumda hatırı sayılır miktarda insan var.

Benim durumum çok mu iyi diyebilirsiniz. Ancak belediye bir kriter belirlediyse bunun dışına çıkıp size ayrıcalık yapması çok mümkün görünmüyor. Bence Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma forundan ısrarla yardım istemenizde, hatta durumunuzu CIMER'e anlatarak ilaç bedellerini rapora rağmen ödeyemediğinizi belirtmenizde fayda var. Sonuçta bu işe çözüm bulması gereken devletin kendisi.

MeTePe

öncelikle selam
hocam sizin anlıyamadıgınız konuşu
ekrem imam ogluyla veya herhangi birinin ogluyla sorunum yok olay şu
ben istanbul buyuk sehir belediyesinden 200TL yardım alıyordum
daha sonra belediye başkanı degişti ve başkan sayın ekrem imam oglu oldu
ekrem imam oglu başkan olduktan sonra bana yapılan sosyal yardım parası kesildi
yani bana verilen sosyal yardım parasının kesen kişi başka bir başkan olsaydı
onun adını verecektim burda yanlış madur olan bendemi
madur eden ekrem imam oglundamı ?
bana ve benim gibi gercek anlamda sosyal yardımı hak eden kişilere
yardım yapılmıycaksa kime yardım yapılacak
siz olayıo yanlış anladfınız bence

tekrar anlatıyorum bakın
bana istanbul buyuk sehir belediyesi 200TL sosyal yardım parası verıyordu
belediye baskanı degişince yeni gelen başkan bana verilen sosyal yardım parası kesti
yeni gelen başkanın adı sayın ekrem imam oglu olay bu

şimdi sayın ekrem imam oglu gercek anlamdaki yardıma muhtac kişileri
duşunmuyorsa benim ne sucum var ?

ben 2 sefer dilekce gonderdım yardım kriterlerine uymuyırsuynuz dediler
daha sonra muhtarlıga gittim muhtar zaten inanmadı
sen sosyal yardım almıycaksında kim alıcak bi yanlışlık vardır ben
istanbul buyuk sehir belediyesi sosyal yardım mudurlugune telefon acayım konıuşayım dedi

hoparloru actı istanbul buyuk sehir belediyesi sosyal yardım mudurlugunu aradı
önce kendini tanıttı muhtar oldugu ve bir vatandasımız icin aradım
bir hata var galiba vatandasımız engelli kimsesiz hasta belediyemizden 200TL yardım alıyormuş
ama kesilmiş dedi ve muhtar dediki ben yetkili biriyle görusebilirmiyim
telefondaki kişi dediki sosyal yardım konusunda görusebileceginiz en yetkili kişi benim
vatandasın tc nosunu verin bilgisayardan bakayım dedi
ve dediki muhtarım bi yanlışlık yok vatandaş bizim koydugumuz kriterlere uymuyor buyuzden yardımı kesildi dedi
muhtar sordu nedir uymayan sizin kriterinize sizin kriteriniz nedir diye sordu muhtar
en yetkili kişi dediki biz kişi başına 400TL belirledik

vatandasın 800TL geliri oldugu icin yardım yapamıyoruz dedi
muhtar dediki bu vatandasımız hasta annesi babası ablası vefat etmiş kimsesi yok
ustelik %90 engelli kirada oturuyor alması gereken ilacları var
ustelik ilacları raporlu ve yas sınırı konmuş her ay 380TL ilac parası veriyor
bu vatandaş ne yapsın diye sordu muhtar
En yetkili kişi dediki bizim yapabilecegimiz bişey yok
vatandaş tek başına yaşıyor ve 800TL geliri var biz kişi başına 400tl sınır belirledik
yapacak bişey yok dedi olay bundan ibaret
kısacası benim ekrem imam ogluyla veya bir başkasıyla sorunum yok
beni dahada zor duruma sokan cıkmaza iten dahada dibe ceken kimse
ben onun adını verdim umarım anlamışsınızdır tesekkurler

SARUHAN gibi geliyor demiştim.. sandığım gibi değilse sözlerimi geri alıyorum güzel kardeşim.

Belediyelere bütçe verilmiyor galiba.

Son düzenleme:
Galiba siz beni yanlış anladınız. Ben Malatya da oturuyorum. ironi olsun diye öyle dedim. Yoksa Malatya ile İmamoğlu'nun veya Mansur Yavaş'ın ne ilgisi var.

Kimse 2006 dan önce engelli sayılan 2006 dan sonra bir gecede engelsiz sayilanlari konuşmuyor imamoğlu geldi yardımımı kesti oluyor

muntada al ansar

katılıyorum ---herşeyi imamoğlunu suçlayarak açıklamaya çalışıyorlar varsa haksızlık gidiniz valiliğe gidiniz kaymakamlığa durumunuz kötü olduğunu ispat ediniz....haklıysanız alırsınız geri yardımınızı

Şöyle bir durumda olabiliyor bulunduğum şehir için örnek vereyim örneğin 222 engelli maaşı alıyorsunuz il- ilçede bulunan sosyal yardımlaşma ve dayaanışma vakfı na da başvuruyorsunuz onlar kriterlerinizi değerlendiriyor kömür yardımı veya 2-3 ayda bir nakdi yardım veriyor 200-300-400 duruma göre. Bu arada birde belediye ye başvurursanız herhangi bir yardım için vakıf ile belediye yardım alanlar için koordineli çalışıyor birbirlerine listeleri veriyorlar sonra vakıf ya da belediye diyor ki siz siz diğer kurumdan da yardım alıyorsunuz kömür ve yae nakdi yada gıda sizin talebinizi reddediyor örnek anlamında yazdım

hakan06

Yahu siz yarın bu anlayış iktidara gelse yine aynı edebiyatı yaparsınız.Eskiden verilen şimdi verilmiyor.Bu ne demek daha kötüye gitme yani bir gerileme, geriye dönüş, kazanılmış hakkın kaybedilmesi söz konusu....

İstanbul'un borç meselesine gelince Belediye daha yeni 4.5 milyar borç aldığı için tören düzenledi.Meclisten sürekli borçlanma yetkisi isteniyor.25 yılda yapılan borcu katlayacak bu gidişle.Bu biraz siyasete geldi ama bir hakkın kaybedilmesine haklı gerekçe olarak sunduğunuz için açıklama yapma gereği duydum.

Kimse 2006 dan önce engelli sayılan 2006 dan sonra bir gecede engelsiz sayilanlari konuşmuyor imamoğlu geldi yardımımı kesti oluyor

Onu da konuşalım bunu da konuşalım ama onu zamanında çok konuştuk.Yıl 2021 şimdi bunu konuşmamak için onu mu hatırlayalım?

login(Onu da konuşalım bunu da konuşalım ama onu zamanında çok konuştuk.Yıl 2021 şimdi bunu konuşmamak için onu mu hatırlayalım)demissin konustukta ne değişti kim gitti danıştaya mahkeme açtı kimse türkiye sakatlar fedarasyonu başkani bi avukat ne yaptı görevde olduğu süre içinde hic birşey ,belediye başkanlığı kazandı.kimse eve giren gelir kriterini getirdiği maasi kesilenler için kimseye laf edemiyor ama chp kolay lokma ya vur abalıya hayatımda hiç chp ye oyda vermedim izmir b şehir belediyesinden hala seyahat kartı alamadım git istanbuldan raporun aslını getir dedikleri için cimere acik kapıya şikayet ettimde ne oldu verdikleri cevapları bir görsen dalgamı geçiyor bunlar dersin,basta hakkımızı yiyenlere kimsenin gıkı çıkmıyor ama ehhh işte anlayan anladi
Ha bu arada sunuda soyleyeyim ben akp mhp chp kavgasında inanmıyorum merak etmeyin hic biri bizim için çalışmıyor secimden önce kılıçdaroğlu kimse isten cikarilmicak dedi istanbulda 10 yıllık çalışan isten çıkarıldı avukat olan sakatlar federasyonu başkanı bi elinde bir sürü yetki varken hic bir şey yapmadı belediye başkani oldu akp den karşılığını aldı yaşım 50 bu güne kadar bizi yönetenler arasında tek fark gördüm islamcisi allah allah diye solcusu yallah yallah diye götürdü hic bir fark gormedim

Arkadaşlar konuya noktayı koyuyorum
cimer üstunden ic işleri bakanlıgına
valilige yazı yazdım ibb nin beni bilerek istiyerek madur ettıgını resmı belgeler ile kanıtladım
ve istanbul büyük sehir belediyesi beni telefonla aradı dediki siz yardıma muhtac sınıfındasınız :)
ne oldu şikayet edincemi yardıma muhtac sınıfına girdim ???

ALLAH kimseyi istanbul büyükşehir belediyesine muhtac etmesin amin

Allah kimseyi İstanbul büyük şehir belediye sine muhtaç etmesin Amin yazıyorsan SARUHAN o yardımıda almıcaksınız

SARUHAN

Bu arada İBB'nin muhtaçlık kriterleri mi değişmiş? Zira bunda 1 sene önce muhtaç kabul edilmezken nasıl oldu da şimdi muhtaç kabul edildiniz. Ya kriterle değişti ya da kritere rağmen işlem yapıldı. İlginç bir durum olmuş.

Size detaylı bir bilgi verildi mi acaba?

@hozgül muhtaçlık kriterleri memur yada asgari ücretle belirleniyor sa artmıştır 1 lira için bakım maaşı kesilen dedesinden haberi yokken tarla kalıp maaşı kesilenler var kural ne ise odur bu kriteri aştınmı kimsenin gözünün yaşına bakılmıyor hemen kesiliyor

burada gordugum kadarıyla kralcılar cok
benim sosyal yardım hakkımı istanbulda yasayan 70 nilyon vatandasın cebinden cıkıyor
yani istanbul buyuk sehir beldiyesin cebinden cıkmıyor
tam tersine istanbul buyuk sehir beldiyesi
fakirn yoksulun engellli bicare vatandaşın sosyal yardım hakını vermemek icin
40 derden su getiriyor tekrar belirtiyorum
ALLAH Kimseyi istanbul büyülşehir beldiyesine mahkum muhtac bırakmasın
istanbul buyuksehir beldiyesnin benim sosyal yardım hakımı bile istiye vermemesi
ibb nin bana gonderdigi yazılar telefon kayıtları bende mevcuttur
sayet bu konuda kendisşne guvenen yok oyle bişey ibb boyle bişey yapmaz
diyen delikanlı varsa benim hakımda savcılaga suc duyurusunda buluna bilir
keske oyle bir delikan olsada elimdeki resmi kanıtları tüm türkiye gosterme imkanının
bana verse bende o kişiye dua atsem
diger madur vatandaşaların durumunu onun sayesinde turkiye halkına gosterebilsem nokta
varsa oyle bir delikanlı klavyeden forum sitelerine yazmaya benzemez gercekler
ben bu konuyu buraya ilk yazmamın sebebi
benim durumumdaki diger arkadaşlarımızn başına bu tur olaylar gelmiş olabilir
ve bana yol gosterirler yardımcı olurlar diye actım
fakat parti sevdalıları tuzu kuru arkadaşlar bu durumu polikaya cevirdiler
ben hastalıllarım başıma gelen durumlarla ugrasıyorum
ay sonu ansıl ilaclarımı alıcam diye dusunurken
buradan benim gibi bicare insanın üstünden polikaya yapmaya calışıyolar
canları sag olsun onlara kızmıyorum hereksın hayat gorusu ve duruşu farklıdır
bu duruma hic kimse engel olamaz sadece insan üzülüyor

ibb nin keterleri degişmemiş sadece fakire yoksula yardım vermemek icin 40 tak atıyolar
benim durumum daha gotuye gıtmesıne ragmen
beni sosyal yardım kterlerine uygun degislniz diye hem cep telefonuma hemde
ibb nin kendi sitesi üstünden mesajlar gönderdiler
ve dedıgım gibi bende bu mesajları hepsini bilgisayara yukledim
ve butun belgelrimi kimseziş oldugumu ispatlayan ve yasadıgım evin durumunu
kısacası gercek anlamda yoksul ve sosyal yardıma muhtac oldugumu gosteren butun belgeleri
önce ic işleri bakanlıgına
sonra istanbul valiligine gonderdim
ben dedimki sayın istanbul valiligi ve icişleri bakanlıgı
benim istanbul buyuk sehir beldiyesi bile istiye gorevını kotuye kulanmaktan cekinmeden
benim sosyal yardım haklarımı vermiyor
ve ekteki belgelrde gorceksınızki istanbul buytuk sehir belediyesi
bana sosyal yardım haklarımı vermemek icin elinden geli yapıyor
ve muhatarlıgımın telefnun bilgilerini
kaymakamlıgım bilgilerini benim durumum bizzat arastırılmasını
eger %1 bile sosyal aydıma uygun degilsem
buradan yazılı olarak beyan ediyorum kendi hur irademle
iftira atmaktan olmayanı olmuş gibi gostermekten ne cazam varsa kayıtsız şartsız kabul ediyorum
fakat sizd en de istegim şudur
egerki anlatıklarım size verdigim kanıtlar %100 dogruysa
aynı cezayı benim sosyal yardım haklarımı vermeyen
istanbul buyuksehir beldiyesine uygulaycaksınız
ve sizden tek istegim benim soyal yardıma muhtac olum olmadıgımı bizzat
arastırmanızı ve yardım haklarımı bılerek vermeyen istanbul buyuk sehir beldiyesen
gerekli cezai işlemi yapmanızı istiyorum
lütfen bizzat istanbul valiği gorevii arkadaşlar benim .A.Z ye herseyimi arastırsınlar
ve sosyal yardım hakım varsa 2 .5 senden beri benim sosyal ayrdım haklarımı
vermeyen tabiri oysa gaspt eden istanbul büyük şehir beldiyesinden
şikayetciyim gereginin yapılmasını biran once arz ve talep ederim
bu yazıyımı hem istanbul valigine hemde icişleri bakanlıgına gonderikten
yaklasık 2 ay sonra istanbul buyksehir beldiyesinden telefonla aradım
ses kayıtları mevcuttur ve dedilerki siz sosyal yardıma muhtacsınız ve
şu şu verakları tamamlayın istanbul eddirnekapı sosyal yardım mudürlüğüne getirin
durum bundan ibaret
yani kısacası olayın ic yuzu istanbul buyuksehir beldiyesi
gercek anlamda yoksul fakir engelli vatndasa sosyal yardım vermemek icin elinden geleni yapıyor
olmaz oyle bişey asla yapmaz diyen varsa dediğim gibi savcılıga gidip benim hakkımda suc duyrusunda bulanabilir

Allah kimseyi İstanbul büyük şehir belediye sine muhtaç etmesin Amin yazıyorsan @SARUHAN o yardımıda almıcaksınız
[FONT=sans-serif]burada gordugum kadarıyla kralcılar cok[/FONT]
[FONT=sans-serif]benim sosyal yardım hakkımı istanbulda yasayan 70 nilyon vatandasın cebinden cıkıyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]yani istanbul buyuk sehir beldiyesin cebinden cıkmıyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]tam tersine istanbul buyuk sehir beldiyesi[/FONT]
[FONT=sans-serif]fakirn yoksulun engellli bicare vatandaşın sosyal yardım hakını vermemek icin[/FONT]
[FONT=sans-serif]40 derden su getiriyor tekrar belirtiyorum[/FONT]
[FONT=sans-serif]ALLAH Kimseyi istanbul büyülşehir beldiyesine mahkum muhtac bırakmasın[/FONT]
[FONT=sans-serif]istanbul buyuksehir beldiyesnin benim sosyal yardım hakımı bile istiye vermemesi[/FONT]
[FONT=sans-serif]ibb nin bana gonderdigi yazılar telefon kayıtları bende mevcuttur[/FONT]
[FONT=sans-serif]sayet bu konuda kendisşne guvenen yok oyle bişey ibb boyle bişey yapmaz[/FONT]
[FONT=sans-serif]diyen delikanlı varsa benim hakımda savcılaga suc duyurusunda buluna bilir[/FONT]
[FONT=sans-serif]keske oyle bir delikan olsada elimdeki resmi kanıtları tüm türkiye gosterme imkanının[/FONT]
[FONT=sans-serif]bana verse bende o kişiye dua atsem[/FONT]
[FONT=sans-serif]diger madur vatandaşaların durumunu onun sayesinde turkiye halkına gosterebilsem nokta[/FONT]
[FONT=sans-serif]varsa oyle bir delikanlı klavyeden forum sitelerine yazmaya benzemez gercekler[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben bu konuyu buraya ilk yazmamın sebebi[/FONT]
[FONT=sans-serif]benim durumumdaki diger arkadaşlarımızn başına bu tur olaylar gelmiş olabilir[/FONT]
[FONT=sans-serif]ve bana yol gosterirler yardımcı olurlar diye actım[/FONT]
[FONT=sans-serif]fakat parti sevdalıları tuzu kuru arkadaşlar bu durumu polikaya cevirdiler[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben hastalıllarım başıma gelen durumlarla ugrasıyorum[/FONT]
[FONT=sans-serif]ay sonu ansıl ilaclarımı alıcam diye dusunurken[/FONT]
[FONT=sans-serif]buradan benim gibi bicare insanın üstünden polikaya yapmaya calışıyolar[/FONT]
[FONT=sans-serif]canları sag olsun onlara kızmıyorum hereksın hayat gorusu ve duruşu farklıdır[/FONT]
[FONT=sans-serif]bu duruma hic kimse engel olamaz sadece insan üzülüyor[/FONT]

Zamanında doymak nedir bilmez yandaş 'yiyiciler' İBB'yi yağmalayınca, olacağı bu. Dinci vakıflar, cemaatler, tarikatler, yeni osmanlıcı güruhlar,
ve bilemediğimiz başka uyanıklar kendi çaplarında halkın cebine boru bağlamışlar kendilerine. İBB haklı olarak sosyal yardım kriterlerini sıkılaştırma durumunda kalır. CHP'li İBB'ye sitem, şikayet edileceğine, geçmişte doymak nedir bilmez yağmacılar hakkında birkaç şey söylemek gerekmez mi?
Birçok meselenin kök nedeni yine her zamanki gibi siyasete çıkıyor. Keyiften siyasetten konuşmuyoruz. Siyasetteki yozlaşmanın da esası toplumsal ahlakın çürümüş olması.
Probleme geniş açıdan bakmak gerek.

AKP dönemindeki İBB’de, AKP vekili Fatma Betül Sayan Kaya’nın da arasında olduğu 34 kişinin belediye şirketlerine yarattığı burs (burs değil servet) maliyetinin 2 Şubat tarihli kurla 62 milyon 596 bin 618 lira çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt