Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Okadar Son birkaç aydır odaklıyım ki ! Kuzenim istanbuldan 4 günlüğüne yanıma gelecek sevinmeliyim normalde

Acıdan mutluluğa odaklanamıyorum

Hiçbir şey bulamadım seni anlatan...​

Hiçbir şey bulamadım seni unutturan...​

Zaten bu Dünya'da yeterince acı gördük..üst üste 2 şehit kuzenlerim,peş peşe iki abim..taş değilim birde siz ne olur, lütfen.

Dünya boş çevrenizdeki insanlar ölüp gidiyor, hiç mi ibret almaz bu insan diye nitelendirilen canlı😔?

Ateş düşmüş yüreğine,hayal olmuş gözlerine, o giriyor düşlerine... billahi sen sevdalısın.

Dalıp dalıp gidiyorsun, belkide çok özlüyosun..aşık olmuş seviyorsun, vallahi sen sevdalısın.

Yakan yakmış inan seni, dönüş yok ki artık geri..seviyorsun mecnun gibi, vallahi sen sevdalısın.

Dalıp dalıp gidiyorsun, belkide çok özlüyosun..aşık olmuş seviyorsun, vallahi sen sevdalısın.

Fuzuli’ye sormuşlar;

Sevmek mi daha güzeldir,
Sevilmek mi?”

-Fuzuli cevap vermiş:

Samimi değilse ikisi de fuzuli...”🌹🙂

Ne bereketli insanmışım.
Huyumu
Suyumu
Hakkımı
Gülüşümü
İyi niyetimi
Sabrımı yediler içtiler bitiremediler🫣

Herkesle kahve içilmez çünkü kahve yalnızlıktır. Beraber kahve içtiğin kişi yalnızlığını bozduğuna değmeli.

Düşmek güzeldir, gerçekleri görmek de çok önemlidir. Ben asıl hiç düşmeyene acırım. Ne mutlu düşüp de kalkana...

Şarkıcı hadisenin eski manejeri günaydın ebru dedi çok tatlı bi halde sonra iş arkadaşım Haçlı kolye hediye etti müslümanım napacam ben bunu? Dışarı çık çıkmayım hep eforlu bi gün

Hayatım ın en soğuk hediyesi haç kolyeydi ! Buz gibi tuaf hallerde yüregim

"Işığı önünde ara. Geçmişte kalan gölgendir."

Tam bir İkizler burcu yaa .iyyy nefret...

Hani seninleyken zaman dursun diyorum ya...

👍👍

Sen İsrail'e kafa tutup lübnan'ı Ziyaret ederken, Müslüman ülkeleri Dubai çikolatası almak için sıraya girdi..

Acınası haline Gülen zavallılar...

Üst Alt