Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni söyle

Eğer bir insanın canı yolculuk çekiyor ise kendini değiştirmesi gerektiğini bildiğinden ve her günü birbirine benzeyen yaşamından kurtulmak içindir.

Geçmişi arkamda bıraktım, dönüp bakıyorum da ne de çok geç kalmışım.
Ey şimdinin pürüzleri, size geç kalmayacağım!
Sabrın yolunda adım adım, düşe kalka istikametten şaşmadan...

Turk kahvesini Hollandalının daha köpüklü ve kıvamda yapması benden

Yalan söyleyen insanlar çok var! Ruh hastaları da olunca öyle sağlam yapiyilarlar yalanlarını sok oldum

Mükemmelliği nerede aradığın önemli.

Kusursuzluk değildir mutluluk,
Kusuruyla sevebilmektir asıl mutluluk 🌼

Ev tamirinebu kadar meraklıysan söyle bi inşaata verek seni 2 haftadır kafa beyin bırakmadın yaa

Karanlık çöktü evde, yalnızlığın şerefine; şişeleri çıkarıp, şarkıları açıp, sigara yakma zamanı.

Direnmektir, insana hayat veren.
Dayanmaktır, insana güç veren.
Sabretmektir, insana umut veren
Yaşamaktır, hayata anlam veren

Arkadaşım Hollanda’da ve kuzeni ölmüş Türkiye’de çok üzüldü yaşlar tutuyor! Türkiye’deki kuzenime bunu anlattım ve sordum? Keşke sormasaydım

Kaçtım insandan ama nereye kaçtıysam orda da insan var.
Mesafe koyayım diyorsun, bir de bakıyorsun mesafe diye bir şey bırakmamışlar.

0 beklenti sonsuz mutluluk...
Artık hiç kimseden hiçbir şekilde hiçbir beklentim yok,
mutlu olmak için

Seninle karşılaşmak isterken, önce arabalarımızın karşılaşıp, trafikte denk gelmesi 🤌🤌 daha fazlasını isteyemezdim.

Yarısı Almanların olan Tuvturk araç muayenesinde az çektirmediler bakalım diğer üç ortağı İspanyol,Arjantin,İsveç olan grup ne yapacaklar

Yarı yolda bırakılacağını hissetmek; ne yola çıkabiliyorsun, ne yoldan dönebiliyorsun.

6 Şubat'ta açtığım android deprem uyarı sistemi uyarı vermeyince hikaye diye düşünüyordum bu sabah 6:19 da bildirim geldi "474.4 km uzaklıkta hafif şiddette deprem bekleniyor yaklaşık büyüklüğü 6.7 Richter " yazdı olum 6.7 nin neresi hafif alistirarak mi söylüyon birde büyüklüğü 7.2ymis

Üst Alt