Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İdrar yolları enfeksiyonundan kurtulmak için D-MANNOSE vitamini öneriyorum
http://www.amazon.com/Now-Foods-D-M...UTF8&qid=1424621272&sr=1-1&keywords=d-mannose
Bu ilk kullanımdan itibaren idrar renginde kendini belli etti. Daha temiz hale getiriyor hissi verdi. Ayrıca sürekli enfeksiyondan muzdarip bir kız arkadaşım çok fayda gördü. Kendisi Amerika'dan yine getirtecek. Bir de yetişkin ve sakat olmayan bir kadın denedi. Onda sık ve acil idrara çıkma hissi oluyormuş ve o his ortadan kalkmış. Bence bu formu etkili (toz halinde, suya karıştırılıp içiliyor). Enfeksiyon olan birisi günde 4-5 defa kullanarak başlamalı, sonra düzeldikçe doz azaltılmalı.
Not: Bu konuda sürekli yazmamın nedeni insanlar kullansın ve deneyimlerini paylaşsın. Enfeksiyondan muzdarip o kadar çok kiş ivar ki... Ve hayır, bu ürünün ortağı değilim
@OturanBoğa @Cloud. @merve akdenizli @by yolcu @zeynoşum @ameyt böyle kişilere itibar etmeyin lütfen. vitamin enfeksiyona çözüm değil. enfeksiyon için antibiyotik kullanılır.
delinin biri kuyuya taş atıyor sonra 40 akıllı çıkaramıyor
içinde ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanıp böbrekten karaciğerden olmayın sonra. bu gibi ürünlerin analizinde içinde söylenenden hariç herşey olduğu çıkıyor
burası forum ve bende kullaanıcı yorumu yapıyoum
pardonda sen kimsin de delinin biri,itibar etmeyin diyosun.
ne oldugu belli olmayan dediğin şey bi gnc ürünü. ve gıda takviyesidir. uzun uzun yaptığın saçma yoruma cevap verirdim ama o kadar basit sallamışsınki bişeyden anlamadığın ortada
Ben bu konuda kulanicilarin fikirlerini onemsiyorum cunku antibiyotikler gecici ve daha cok zararli ben tek bobregim digerinde sorun yok gnc nin d monozesini kullandim basta baya gi iyiydi ama suan sik idrara cikmalarim arti kulanipta fayda gordugunuz ne varsa paylasin bu arada kasilmalarim da var idrar yolunda cloud bey fikirlerinizi bekliyorum
Malesef turkiyede satilmiyo ama benzerleri var onlarida kulanabilirsin solgarin ona benzeyen bi urunu var kulana bilirsin sonucta bunlar takviye ve vitamin
ya can google da 15dk harcasan hem ürün kulllanıcı yorumu hem online satışını bulcan gunlerdır soruyosun
al gnc sıtesınden gelsin kapına 100 lıra bışe zaten 3 ay gıdıyo
Bülent Bey bu üründen ben de almak istiyorum. Arkadaşınıza ücretini göndersem bana da getirtme imkanı var mıdır? Ya da nasıl getirtebiliriz bilginiz var mı (amazon.com dan satın alınamıyor).
Arkadaşlar demoneze tirt çıktı şikayetlerim devam şu ınternete fenomen olan kimyager eroglu nun yapmisoldugu karışımı malesef kulaniyorum 8 . Kutudaki. Ağrılardan kurtul dum daha iyiyim ama normal insan kıvamına malesef gelemedim ama şunu söyleyebilirim eski oranda daha iyiyim son durumumu paylasicam burdan size hakimdi hayırlısı diyorum