Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolları enfeksiyonundan kurtulmak için D-MANNOSE vitamini öneriyorum

Bende enfeksiyon olmadığı için ne kadar emsal olabilirim bilmiyorum. Ama yine de kullanınca hissetiklerimi paylaşayım:

GNC Herbal Plus® Cranberry & D-Mannose - GNC HERBAL PLUS STANDARDIZED - GNC
Bu hiç bir işe yaramıyor gibi geldi bana.

http://www.amazon.com/Now-Foods-D-M...UTF8&qid=1424621272&sr=1-1&keywords=d-mannose
Bu ilk kullanımdan itibaren idrar renginde kendini belli etti. Daha temiz hale getiriyor hissi verdi. Ayrıca sürekli enfeksiyondan muzdarip bir kız arkadaşım çok fayda gördü. Kendisi Amerika'dan yine getirtecek. Bir de yetişkin ve sakat olmayan bir kadın denedi. Onda sık ve acil idrara çıkma hissi oluyormuş ve o his ortadan kalkmış. Bence bu formu etkili (toz halinde, suya karıştırılıp içiliyor). Enfeksiyon olan birisi günde 4-5 defa kullanarak başlamalı, sonra düzeldikçe doz azaltılmalı.

Not: Bu konuda sürekli yazmamın nedeni insanlar kullansın ve deneyimlerini paylaşsın. Enfeksiyondan muzdarip o kadar çok kiş ivar ki... Ve hayır, bu ürünün ortağı değilim :)

@OturanBoğa @Cloud. @merve akdenizli @by yolcu @zeynoşum @ameyt böyle kişilere itibar etmeyin lütfen. vitamin enfeksiyona çözüm değil. enfeksiyon için antibiyotik kullanılır.
delinin biri kuyuya taş atıyor sonra 40 akıllı çıkaramıyor

içinde ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanıp böbrekten karaciğerden olmayın sonra. bu gibi ürünlerin analizinde içinde söylenenden hariç herşey olduğu çıkıyor

burası forum ve bende kullaanıcı yorumu yapıyoum
pardonda sen kimsin de delinin biri,itibar etmeyin diyosun.
ne oldugu belli olmayan dediğin şey bi gnc ürünü. ve gıda takviyesidir. uzun uzun yaptığın saçma yoruma cevap verirdim ama o kadar basit sallamışsınki bişeyden anlamadığın ortada

Ben bu konuda kulanicilarin fikirlerini onemsiyorum cunku antibiyotikler gecici ve daha cok zararli ben tek bobregim digerinde sorun yok gnc nin d monozesini kullandim basta baya gi iyiydi ama suan sik idrara cikmalarim arti kulanipta fayda gordugunuz ne varsa paylasin bu arada kasilmalarim da var idrar yolunda cloud bey fikirlerinizi bekliyorum

merhaba d mannose kullanıp da memnun olanlar var mı ?

Türkiye de yokmu nasıl alabilirim arkadaşlar

[FONT=sans-serif]Türkiye de yokmu nasıl alabilirim arkadaşlar[/FONT]

Malesef turkiyede satilmiyo ama benzerleri var onlarida kulanabilirsin solgarin ona benzeyen bi urunu var kulana bilirsin sonucta bunlar takviye ve vitamin

arkadaşlar kullanımı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ? günde kaç kere alıyorsunuz

Cloud.

bu d- mannose değil galiba. Enfeksiyonlardan kurtuldunuz mu işe yaradı mı ?

evet aynı ürün değil, gnc işe yaradı bende...eylülde başladım Allah a şükür enfeksyon olmadım ki kar kış dışarıdaym...

maşallah diyelim :) siz de sık sık mı enfeksiyona yakalanıyordunuz ?

evet çok çok sık hemde
serciyo
300+ msjım var nasıl sonunda? siz kimsiniz :D

teşekkürler dmanosse işe yaramazsa bundan alayım, da nasıl getirttiniz siz ?

ya can google da 15dk harcasan hem ürün kulllanıcı yorumu hem online satışını bulcan gunlerdır soruyosun :D
al gnc sıtesınden gelsin kapına 100 lıra bışe zaten 3 ay gıdıyo:cool:

OturanBoğa

Bülent Bey bu üründen ben de almak istiyorum. Arkadaşınıza ücretini göndersem bana da getirtme imkanı var mıdır? Ya da nasıl getirtebiliriz bilginiz var mı (amazon.com dan satın alınamıyor).

Merhaba

Bana bir kutu lazım nereden bulurum D-NAMONSE. Cevabını bekliyorum. Saygılarımla
Zübeyir Cömert

Arkadaşlar, yakın zamanda Amerika'dan gelecek bir yakınım yok maalesef. Olursa, haber ederim mutlaka.
Zubeyir neanderthal

Bir de Amazon'da 6'Lı paket halinde alındığında Türkiye'ye gönderi var gibi görünüyor: Amazon'daki sayfa

Merhaba

Bülent abi bana şu D. NAMMOSE ilacı nereden buluruz cevabını bekliyorum Bülent abi. Saygılarımla
Zübeyir Cömert

Oturanboğa

Merhaba Bülent abi sağ ol teşekkürler.

Arkadaşlar demoneze tirt çıktı şikayetlerim devam şu ınternete fenomen olan kimyager eroglu nun yapmisoldugu karışımı malesef kulaniyorum 8 . Kutudaki. Ağrılardan kurtul dum daha iyiyim ama normal insan kıvamına malesef gelemedim ama şunu söyleyebilirim eski oranda daha iyiyim son durumumu paylasicam burdan size hakimdi hayırlısı diyorum 😑

Üst Alt