Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolları enfeksiyonundan kurtulmak için D-MANNOSE vitamini öneriyorum

Eski bir konu ama idrar yolu enfeksiyonuyla başım dertte. En ufak enfeksiyon 38.5 ateş yapıyor. Çok sık enfeksiyon geçiriyorum. Günde 2.5 litre su içiyorum. Idrar yolu enfeksiyonları için kullandığınız bitkisel destek var mı

Kullanmaya başladıktan bir süre sonra görüşlerimi buradan sizlerle paylaşacağımı söylemiştim

60 gündür 3-4 günde 1 tane D-Mannose alıyorum ve 60 gündür hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım.

İlk 1 hafta günde 1 tane alıyordum bu şekilde kullandığımda kabızlık yapmaya başladı ben de üç dört günde 1 tane almaya başladım mesane mi bu şekilde de koruyor
her gün almanın bir anlamı olmadığının farkına vardım.

Kabızlık dışında hiçbir yan etkisi ile karşılaşmadım kabızlığı da her gün kullanmayarak 3-4 günde bir kullanarak halletmiş oldum idrar yolu enfeksiyonu geçirirsem şayet buradan sizlerle paylaşacağım

bende her gun kullanıyorum d mannose yı evet kabızlık yapıyor.bende o halde 3-4 gune ındıreyım.4 aydır bende de cok sukur olmadı.

leo41. d mannose nin idrar yolu enfeksiyon larımız için kalıcı çözüm olacağına iyice kanaat getirmeye başladım eğer bu ilaca başlamasaydım 60 gün içerisinde ben en az 2 kere daha idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim şu an antibiyotik kullanıyor olurdum muhtemelen. en son antibiyotiği bu ilaca başlamadan hemen önce bitirdim Dr üremeden dolayı yazmıştı (cipro) İnşallah o son antibiyotiğim olmuş olur idrar yolu enfeksiyonsuz sağlıklı günler. 😄👍

Son düzenleme:
Teseekur edeırm hepımıze ınsalllah:)))Gelişmelerı yıne bırkac ay sonra paylasırsınız sevınırım .bende paylasacagım.

Arkadaşlar herkese selam

Foruma yeni üye oldum ve bende artık bu ailedenim:)

Öncelikle bende idrar yolu enfeksiyonundan çok başım ağrıdı kullanmadığım antibiotik ve ilaç kalmadı son olarak d-mannose cranberry diye bir şey keşfettim ve çok iyi geldi ve bu hastalığa yakalanan herkese şiddetle tavsiye ediyorum

5 gün ara ile 1 kapsül kullandım ve tabiki gün içinde 2-3 litre su tükettim,bu ürünün diğer bir avantajı içerisinde cranberry yani kızılcık olması,kızılcık çok iyi geliyor

Yurtdışına çıkma imkanı olmayan arkadaşlar buradan ürünü temin edebilirler.(Fiyat biraz tuzlu,fakat gerçekten çok iyi geliyor,sağlık için herşey yapılır:)

https://urun.gittigidiyor.com/spor-...orjinal-urun-idrar-yolu-enfeksiyonu-421886180

Selamlar bende bulamıyordum ürünü,buradan ürünü alabilirsiniz

https://urun.gittigidiyor.com/spor-...orjinal-urun-idrar-yolu-enfeksiyonu-421886180

sema21

Sema21 ne zamandır kullanıyorsunuz d mannose yi. Kullandığınız süre içerisinde hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdiniz mi?

Onur orun,45-50 gündür kullanıyorum,bu süre içerisinde hiçbir rahatsızlığım olmadı,çok mutluyum,çok şükür bu ürün sayesinde kurtuldum:)

sema21

Sema21 çok şükür ya artık gün sayar olduk benim de bugün itibariyle tam 75 gün oldu "şeytan kulağına kurşun" enfeksiyondan eser yok bazen 4-5 günde bir bazen 5-6 günde bir kullanıyorum. İnsan kendini biliyor d- mannose resmen bıçak gibi kesti attı enfeksiyonu. 😊 GittiGidiyor'da 2-3 satıcı dışında satan kimse yok fiyatlar çok değişken ve pahalı.

yurt dıssındakı fıyatlarının nerdeyse 3 katı kadar satıyorlar gıtgıdıyordakı urunlerı bu kadarıda cok fazla.ayrıca ben burdakı onerılerden zade vital sistflix kullanıyorum.birde utinoz.positive i de daha önceden doktor önermısti.tabı hepsının fıyatı arttı.

Arkadaşlar bende bu sorunu üç yıldır yaşıyorum bende başka bir döngü var. Mesane de idrar 4saat den fazla bekledimi prostat sıvısinin iltihaplanmasina sebep oluyor. Olussn akıntı mesaneye tak sonda ile girip mesane enfeksiyonuna sebep oluyor. Bu ikisi ile sürekli mücadele ediyorum. D manonse için 90 kp le 400 TL vermeyin ülkemizde zade vital üretiyor bunu ecza deposunda bir tanıdığınız varsa 30 kp 40 TL ye alabilirsiniz 3 kutu eczaneden bile alsanız 200 TL tutar yari yarıya ucuz olur.

Benim uyguladığım tedavi şöyle.
Once mesanemi yıkıyorum. Bunu için serum fizyolojik 1 litre prednol 20 mg ampül bir ampul Na bikarbonat bir adet genta 80 yada 160 mg ampul bir adet sefazol 1 Gr flakon bunları serumla katıp çamaşır suyu ile dezenfekte edilmiş yarım çay bardağı ve suyu çamaşır suyunu bu cam kavanozu örtecek kadar kovanın içine koyun 15dk beklesin sonra kaynamış su ile içine el değmeden durulayin karışımı buna dökün.
Tak sonda ile yada daimi sonda ile mesane deki idrarı aldıktan sonra takı çıkarmadan bu karışımdan 300 CC 50 lık enjektör ile verin ilkini hemen geri alın dışarı ikinciyi verin ve sondayi çıkartın. ( Solüsyon mesane kapasitesinden biraz az olsun.) 30-60 dk Bekletin mesanede onu sonda ile alıp üçüncüyü verin onu bir saat bekletip sonda ile alın.
Bu şekilde bakteri vs kalmaz rahat edersiniz. Bu konuda yardım için telefonum 05074036900 .

Herkese Selam

Elimde son 4 adet Now D-Mannose 900 mg Cranberry 90 Kapsül mevcut

İstanbul içi elden teslim,diğer şehirlere kargo yapabilirim.

Arkadaşlar merhaba bu ürünü dannose cranberry acaba böbrek yetmezliği olanlar kullanabilirmi bende enfeksiyondan çok çekiyorum onun yüzünden böbreklerimde bitme noktasına geldi ne olur allah rızası için yardımcı olurmusunuz

merhaba nereden almıştınız ve ne fiyata veriyorsunuz ?

gelgit
Merhaba,Amerikadan kendim için getirmiştim,şuan çok şükür hastalığım geçti elimde fazladan 3 kutu var.
Fiyat:300tl

Geçmiş olsun suan kıllanmıyorsunuz yanı öylemi? Birde çokmuş fiyat 😔 kaça getirttiniz siz .oradan alış 16-17 dolar falan çünkü.sanırım o fiyatlara veremiyorsunuz

gelgit
Geçtiğimiz ağustos ayında ürünleri alma fırsatım oldu.28 dolardan aldım fakat dolar kuru o zaman 6.48₺ olduğu için malesef verebileceğim son fiyat 300tl.

Siz Amazon’dan mı almıştınız yoksa bi market ya da eczaneden mi acaba ? Suan icin çıkaramam o kadar.aldıgınız fiyatında baya üzerinde çünkü.ben 100-150 gibi sanıyordum..sayet mümkün olursa yazarım size tekrar kalmışsa alırız

Sema hanım bişey daha öğrenebilir miyim sizden .nasıl getirttiniz acaba.gümrük sorunu falan oluyor mu Amazon’dan alırken.hiç alışveriş yapmadım da ben..almayı Düşündüğüm baska takviyede var da bilgi verirmisiniz rica etsem

gelgit

Malesef gümrükten geçmiyor ürünler,amerikaya giden bir arkadaşım getirmişti bana.Bildiğim kadarıyla yurtdışından supplement,besin takviyesi gelmiyor,gümrükten geçmiyor.

Arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum d mannose cranberry interstisyel sistit e iyi gelirmi acaba alsamalsam yardımcı olursanız çok sevinirim 14 aydır interstisyel Sistit rahatsızligim var günde 30 defa idrara çıkıyorum ve çok fena yanma oluyo idrarda ağrı

Benim doktorum hacettepe üniversitesi üroloji anabilim dalı başkanı. Kendisine bu tarz alternatiflerden fayda görür müyüm diye sordum. Bitki çayları, propolis vs. Bana hiç uğraşma onlarla sonda kullandığın müddetçe enfeksiyona açıksın dedi. Nitekim zaman zaman kullandım da. Ateşin bi kere çıktı mı istersen melisa çayını kiloyla iç hiç bir şey fayda etmiyor. 6 aydır pyoleseptil kullanıyordum sanırım ona da direnç kazandım yine ateşim çıktı. Dün kültür verdim çıkmasını bekliyorum.

Ama ben sonda kullanmıyorum sadece rahatsızlığim bende 1 ay önce öğrendim ögrenmez olaydım ağrılı mesane sendromuymuş ismi eski adı interstisyel Sistit sık sık idrara çıkma günde 30 defa idrar yaparken çok fena yanma oluyo idrar bittikten sonra inanılmaz ağrı benim gibi interstisyel rahatsızlığı olan arkadaşlarla tanışmak istiyorum o yüzden sordum d mannose cranberry interstisyel Sistit e iyi gelirmi diye gelirse bende kullanıcam pisikolojim bozuldu

Herkese merhaba .Ben yaklaşık 6 aydır sizleri okuyor araştırıyorum .Sebebi ise geçmeyen sistit.Bütün önerilerinizi dikkatle okudum .Bir buçuk yıldır ataklar şeklinde devam eden sistitim var .Bir türlü bakteriyi bulamıyorlardı .Geçen ay tespit ettiler Ecoli ona uygun olan antibiyotiği 14 gün süreyle kullandım .(normalde taş ameliyatında oldum ama şuan taş yok lakin küçük kum taneleri var )Bu arada bol su kızılcık suyu cranbeery herşeyi denedim. Antibiyotik sonrası 5. gün tahlilimde lökosit 63 eritrosit 43 görüldü .Bakteri yoktu .kültürde yapıldı yine yoktu . Lökosit herzaman enfeksiyon var demek degildir dedi Dr. Bu arada bu 3 doktorum .Çünkü çare bulamıyorum.Suan d mannoz elime ulaşmak üzere kargoda son çare ona umut bağladım .Bu durum beni oldukça demoralize ediyor . Ağrıları çektikçe aklıma kötü hastalıklarda geliyor çünkü çok uzun zaman oldu .Lakin kötü birşey olsa grafi ve ultrason da çıkardı diyorum .Bazen hekimlerin beni anlamadığını düşünüyorum .işte böyle dertleşmek danışmak istedim .😑Koruyucu olarak bactrim Forte yazdı hekim hergun tek tablet .Herkese sevgiler selamlar .

D mannose bende kullanmaya başladım .Gumrukten geçmiyor yazmış bir arkadaşımız .Biz amazondan aldık . Türkiye'ye girdiğinde isminize yazılmış reçete istiyorlar . Reçeteyi gönderince ürünler kargolanıyor yaklaşık 20 günde bize ulaştı .Hala almak isteyen varsa bu yolu kullanabilir .Herkese açık şifalar diliyorum .inşallah bendede ise yarar.

Sirin1616

Amazon'un hangi satıcısından aldınız? Eve teslim hangi ürün size kaç liraya mâl oldu?

Üst Alt