Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT engelli kart kullanımına sınır getirmiş...

Düzelsin de en azından bir hakkımızdan daha olmayalım...

GoXEl;

5 saat önce Yenikapı-hacıosman ve marmaraya bindim sonuçta onlarda sabit hala kısıtlı

Gördüğüm kadarıyla burada bazı arkadaşlar hem yala ka lık hemde dalga geçiyor bilmelisiniz ki bu işler öncelikle böyle başlar önce kota koyarlar yarın elimizden bu hakları alırlar o zaman ben bu yala kaları görmek isterim.Geç kalmadan hakkımızı koruyalım Alo 153 arıya lı ben bu gün aradım şikayet formu doldurdum sizde arayın.

Ranaz,

ben bilişim firmasında çalışıyorum, işimiz network tabi sen bu üslup ve terbiyeyle ne kadar anlarsın, beynin ne kadar basar bilmiyorum. Yalakalık gibi yakıştırmayı hiç bir şekilde kabul etmiyorum. Dalga geçmek mi? İETT önünde ki eylemde varmıydın? veya kimin ne kadar bu konuyla ilgili mücadele ettiğini biliyormusun? Ben yıllardır kanımızı emen bu zihniyetin yaptığı hiç bir şeye çanak tutacak, makarna beyinlilerden değilim. Yaptığımız bir espiriyi dalga geçme, mesleki olarak bildiğim bir konuyu burada paylaşmam yalakalıksa, Yalakayım.

Mesaj sayından da forumlarda ne kadar aktif olduğunu görebiliyorum.

Hadi eyvallah şimdi.

Ben bu sabah metrobüse bindim. ücretsiz yazıyordu 2 haftadır düşüyordu 190 a kadar düştü bugun TAMAMEN UCRETSIZ YAZIYORDU. uygulama kaldırılmıs sanırım.

GOXEL bey ben sana yazmamıştım eğer öyle olduysa özür dilerim.sayfanın bazılarında yazmışlar 10 hak çok bile neyimize yetmiyor diye ona istinaden yazmıştım bu söylediklerim o kişilereydi tekrardan özür dilerim.

az önce 153 temsilcisiyle görüştüm sınırlama devam ettiğini söyledi bende nette kartlar bölümündeki sınırlama yazsının kaldırıldığını söyledim beni bekletti biyerle görüşecem dedi sonra geldi kartlar bölümündeki yazının kaldırılmasının amacı yeni düzenleme yapılması sorduğumda yeni düzenlemede sınırlama kalkacakmı diye belli olmaz kalkabilirde kalkmayabilirde düzenle bitsin bize öyle bilgi verilir dedi

Ranaz kardeşim, Benim mesajın altına yazdığın için bende öyle anladım, sende kusura bakma o zaman :) yazılı iletişimde olur böyle kazalar diyelim :)

Dünden itibaren kısıtlamanın kalktığını gördüm bindiğim otobüslerde.
İşte arkadaşlar, sesimizi yükseltirsek ,zaten hakkımız olan bir şeyi kaybetmeyiz,
yoksa engelli bile olsak tepemize binen çok olur, hele ki bu kadar hortumcu ve gösteriş fantazisi
yaşayan büyük başlar ve yancıları olduğu sürece...
Gerçekten birlik olabilirsek daha bir çok ( lutuf olmayan ) belki avrupa ülkelerindeki engelli hakarına bile yaklaşabiliriz...

Güzel haber, darısı 2022 nin başına, kendim de dahil olmak üzere çorbada tuzu olan herkesin ellerine sağlık:)

Bugün bana gelen e-mail cevabı..

T.C.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü
BEYAZMASA
Başvurunuz :
Merhaba, Engelli vatandaşların İETT kartlarda günlük ve aylık sınırlama kaldırıldımı bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar

Sayın Ates xxxxx
2646541 Nolu Başvurunuz
Kurumumuza yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Ücretsiz kartlar için getirilmesi planlanan aylık 220 geçiş hakkı çalışması 28.01.2015 tarihi ile iptal edilecektir. Kartınızı sınırsız olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
------------------------------------------------------
İyi günler dileriz.
ALO 153 Çağrı Merkezi

Ben bugün iett otobüsüne kartı okuttum .Sonuç ücretsiz.Limit yazısı yoktu.NİHAYET. Tepkiler işe yaradı :)

iyi de ben hersabah bakıyorum limitli bu sabah 189 kalan limit yazdı

Ates xxxxxx ‏@Atesxxxxxx 26 dk.26 dakika önce
@ibbBeyazmasa Estağfurullah özürlük bir durum yok.Ama yine soruma cevap alamadım..Hangi tarihler doğru olan..28.01.2014,Yoksa 28.01.2015..
0 yanıt 0 retweet 0 favori
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
Daha fazla
İBB Beyazmasa ‏@ibbBeyazmasa 6 dk.6 dakika önce
@Atesxxxxxx"*"

Konuyla ilgili iptal edilme tarihi 28.01.2015'tir.

Yaşanan aksaklık için özür dileriz.

>>B230115
18:48 - 23 Oca 2015 · Detaylar
Sohbeti gizle 0 yanıt 0 retweet 0 favori
Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
Daha fazla

Biz kazandık ama bizim mücadelemize destek değil köstek içerikli yazılar yazan arkadaşlara hala kırgınım. Amaç, kazanılan haklardan geriye gidişi önlemekti. Gururluyuz.

24 ocak cumartesi metrobus ozel halk otobusu eett otobusu bugun bunlara bındım ve hıc birinde su
kadar kaldı lımıt vazmadı ekrana ozellıkle dıkkat ettım hepsınde ucretsız yazdı bilgilerinize sunuyorum

Bende dün kartımı otobüste bastım yetersiz bakiye dedi sonra şöföre gösterdim dediki güncelleme yapman gerekiyor.

alfa yetersiz bakiye ne demek herkes diyor ücretsiz sen kartına dolummu yaptırıyordun

gurbettekikuzeyli kardesim e yürekten katılıyorum günlük kullanım neyinize yetmiyor diyenler vb gibi düşünenlere sastim kaldım ben günlük 1 veya 2 defa kullanrim ama sınırlandirmayi hazmedemiyorum bugün bunun icin mucadele edilmese yarın kartı da elimizden alirlar.neyin kafasını yasiyorlar anlamis değilim bu ugurda mücadele veren tum kardeşlerimi yürekten Kutlarım.

MuTanG ;

Kendi hakkının elinden alınmasını ancak beyni olmayanlar yada beynini uyuşturucu alıp çürütenler ister. Bunun başka mantıklı bir açıklaması yok.

Haklısın güzel kardeşim hezeyanimizin gercek tanımlama sini yapmışsın

arkadaslar ben ankaralı olarak tum destegim istanbuldaki uygulamanın iptali icin destek olmaksa belirtilen imza kampanyasina katildim ve herkes bu tur oksylara destek versin ayni uygulamayi yarin tcdd nin yapmayacagi ne malum? Ben her an bekliyorum kota uygulamasini umarim basimiza gelmez

arkadaşlar şuan için sınırlama hala devam ediyor 153 ile görüştüm sınırlamanın kaldırılıcağını ama nezaman kaldırılacağı bilgisi bize hala verilmedi diyorlar, bazı sevinen arkadaşlar eken seviniyor sınırlama tam gaz devam

Üst Alt