Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT engelli kart kullanımına sınır getirmiş...

walera;

Günde 8 araç değiştiriyorum bugün hiç birinde o uyarı yoktu.Oturduğun yerden ahkam kesme.

Karar resmi olarak iptal edildi mi, edilmedi mi ? Uyarının olup olmaması tali konu. Yani sınırlama devam ediyor ve siz bunu göremiyor olabilirsiniz. Bunu anlamanın yolu 10 defadan fazla binince kabul ediyor mu, etmiyor mu? Birisini bu sınırı geçerse ne olacağını görmek gerek.

Tartışmayı bitirmenin yolu kararın iptal edildiğine dair resmi bir açıklama yapılmasıdır. Bir de bir an önce yönetmeliğin yürürlüğe girmesi ile her belediyenin keyfi uygulamasına son vermek gerek.

Arkadaşlar iptal oldu artık limit yok uzatmayın hayatınıza devam edin

Uyumaya devam suistimal eden varsa eskisi gibi göster geç yapılsın. Bas geç ile olmaz bu iş...

buyucu 15 veya 20 demissin günlük basimlar bunu kabul edersek eger gün gelir 1 re düser

mssql;
ahkam kesen yok kardaş iett çağrı merkezini ara sor

ben belgesiz konuşmam adres belli 444 18 71 bana şu saat itibari ile söyledikleri zahmet olmazsa arayıp sorun

karar resmi olarak iptal edilse ibb gov trde yayınlanır şu saat itibari ile yayınlanan bir şeyde yok admin adamlar tahrik edici üslüpla yazıyor bizde onlara aynı uslupla yazınca siliyorsun

sen kimin taşerönüsün ben de bu gün bindim uygulama devam asıl sen ahkam kesme benim kartla senin kart ayri iettninmi

iett kart sorun yok arkadaşlar yeri geldigi zaman ben akşama kadar geziyorum istanbulda böyle bir uygulama yok sadece dört yıl geçerlik süresi var sonra raporu sürekli olan varsa deyişim yapıyorlar

kerem kardeş şu 444 18 71 bi arayıp sorsana ALLAH aşkına iptal edilmişmi hadi bekliyorum

ben az öncede aradım sınırlama iptali diye bir şey söz konusu değil bizim veb sitemizi baz alın diyorlar

evet arkadaşlar keremöz kardeşim doğru söylüyor iett ve devletimiz güzelllik yapmış tadını çıkarın bunlar bizim aleyimize döner gün gelir ücretli olur iett bizlere belki ihtiyacınız yoktur bilemem ? ama gerçek ihtiyaç sahibinlerine haksısızlık etmeyim kardeşlerim herşey bizler için bugünlerimize şükürler olsun allahemanet olun kardeşlerim

az önce yine aradım bazı otobüslerin basılan kutularında güncellme yapıldığından dolayı sınırlama bilgisi vermemiş olabilr diyor yüce iett

hadi ya biriniz şu numarayı arayın 444 18 71 beklemeden 0 basın temsilciye sorun günlük 25 falan vya sınırlama ipyali varmı görün sadece o otobüslerin makinalarında güncelleme olduğu için uyarı vermemişdir diyor arayın arkadaşım burda yalancılıkla itham etmek kolay

çok basit bir bilgi akışını ve değerlendirmesini dahi sağlayamayıp burda birbirinize giriyorsunuz ya pes diyorum...

ya niye kimse benim gibi arayıp bilgiyi kaynağından almazda falanın filanın sözlerine itibar edilir günlük 25 kullanım falan da yok iett diyorki kutular güncellendiği için uyarı vermemiştir sınırlama iptali diye bir şey yok

nedense kimse iett çağrı merkezini aramaya cesaret gösteremiyor akşam 7 den sonra arama ücretsiz arayın kardeşim falanın filanın lafı önemli değil

arkadaşım bi rica etsem 444 18 71 beklemeden 0 basıp bi ararmısınız neye göre iptal edildi diyorsunuz şu saat itibari ile açık ve ücretsiz arama

keşke iptal olsa ama nerde niye kimse arayamıyor 444 18 71 i hayret

walera olayı akışına bırak...varsa böyle bişey başlarına gelir illaki...yeni uygulamadır belki bir geçiş aşamasındadır..kasma bu kadar...üzerine geldiklerinin farkındayım...belkide böyle birşey yoktur...ama sana kimse yalancı diyemez...zamana bırak...

walera;

iyiniyetine ve samimiyetine inanıyorum...neden yalan söyleyesin veya neden yalancı ilan edilesin ki..basit bir bilgi akışı sağladın...bundan sorumlu tutulamazsın...bekleyelim ve görelim...

bi an forumda ki 62.028 üyeye 444 lü Alo İETT yi arayın diye mesaj atıcan sandım..bi stresli gördüm seni...:p iftira da kötü bişey ama adamı ipe götürür :D

ama ben iftira atmam yazdığım zamanların hepsinde yüce iett çağrı merkezine sorupta yazdım yalanla dolanla işim olmaz

herkese günaydın arkadaşlar malesef arkadaşın sözlerine bir türlü anlam veremedim çünkü konu başlığı ilk günlerden beri hep aynı şeyi söylüyor ve bu söylediğinin hiçbir yasal dayanağı olmadığını bilmelisin bu tür uygulamalar kamuda çalışma komisyonları tarafından alınır ve bir rapor halinde taraf kişiler tarafından en alt kişiden yani yani yazı yazan kişiden tutunda en üsteki kişiye kadar paraf ve ya imza alınarak yürürlüğe girer yani her hangi bir iett kısım müdürü tek başına bunu yapamaz
bu bağlam da bu uygulamanın yürürlükten kalkması da yine aynı prösüdürün uygulanması anlamına gelir. bu bir
ikinci bir konu ise metro veya metrobüste kartını kullanırsan direk geçiş ve kartı bastığın tarih ve saat yazar metro veya metrobüsten indiğin zaman otobüse basarsan kartını o metro veya metrobüste verilmeyen kullanım hakkının nasıl yansıdığını görürsün.
bu form da bulunan insanların hepsin aynı tarafın insanı yani çok büyük bir çoğunluğunun engelli insanlar olduğu aşikardır
ben ilk başlarda belirtiğim bir konu vardı bu konu da son söz büyük şehir belediye başkanının işidir demiştim ve uygulamanın da kalktığına dair hiçbir yazılı beyanat olmadığını belirtir
''söz uçar gider yazı kalır'' diyerek hepinize iyi ve mutlu günler dilerim

iett engelli kartı olan vatandaşlar ücretsiz olarak sınır olmaksızın binebilirler sınırlama yoktur bilginizine arkadaşlar istanbul için böyle diger illeri bilemem

iett ücretsiz geçişlerinde bir limit yoktur sürekli gezebilirsiniz ben geziyorum bir sorun yok çok şükür

kutulardaki güncelleme bitsinde ondan sonra sınır varmı yokmu görürsün

sıınır yok günde 100 defa indi bindi yaparım ben kuryeyim dün beyaz masadaydım sordum yok öyle bişi dediler burda mileti yanlış yönlendirmeyin beyaz masayı aradınmı söyler zaten

ben rastlamadım sınırlı olan otobüse hem böyle birşey olsa kalan bakiye çıkmaz mı karşımıza

hayırlısı olsun

şimdi aradığım yüce iett merkezi çalışanları az önce alınan kararla sınırlam kaldırılmıştır diyor soruyorum sınırlamyı duyurmadınız kaldırmayı duyurmadınız ibb veya ukome veb sitelerinde niye bu bilgiler yayınlanmadı? no connnet .demekki buradan şu çıkıyor neyi nekadar bu insanlara alıştırabilirsek valla helal olsun ama şuan itibariyle yüce iett sıırlama kaldırıldığını ilan etmiş bulunmaktadır vatana millete hayırlı olsun

bence burada şunu anlamamız lazım niye konuldu niye kaldırıldı ne yapmak istendi ilerisinde ne yapılacaktı hemde seçim arefesinde

bence bi şey denediler, ama gördüler ki olmuyormuş.

Sınırlama kaldırılmıştır arkadaşlar.

sınırlama kaldırıldı..ayrıca kartımın gecerlılık tarıhı 2016 idi..ancak bugun 2020 ye dek uzatıldıgını gordum:)))

Hayırlı olsun arkadaşlar.Demek neymiş birlik olunca kimse bizi ezemiyormuş.

Boşuna çaba sarf etmemişiz demek ki.
Bu bize ders ve örnek olsun.

Buradan hepinize sesleniyorum kim ki herhangi bir maazaretle engelinin bir dirhem hakkını elinden almaya kalkarsa
ölene kadar hak çalan hırsızlarla mücadele edeceğim.

Boşuna çaba sarf etmemişiz demek ki.<br>Bu bize ders ve örnek olsun.<br><br>Buradan hepinize sesleniyorum kim ki herhangi bir maazaretle engelinin bir dirhem hakkını elinden almaya kalkarsa<br>ölene kadar hak çalan hırsızlarla mücadele edeceğim.

Sizlerede tavsiyem birbirinizle değil haklarınızı yiyenlerle mücadele edin.

Üst Alt