Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet üzerinden tanıştığım kişinin yalanı ve numaramın savcılığa verilmesi!?

Neden 3 ay dediniz ? 3 ay sonra mı açılır

Yarın beni gidip savcılığa şikayet etsen iki yada dört ay içinde dosya açılılır ve altıncı ayda duruşma olur. Tebligat iki hafta içinde eline ulaşır.
Yasal süreç böyle işler.

Yok yok üç ay demem hukuki değil insanı naçizane bir tavsiyeydi.
Böyle yüzyüze tanıdığınız, yaşıtınız, eğitsel kültürel anlamda uyuştuğunuz insanlarla hayatınızı anlamlı yaşamaya bakın. Üç ay diye mesela dedim unutmaya çalışın, ilgilenmeyin, iletişim kurmayın. Hayatta bazı şeyler zamanla geçer yani unutulur. Ben duygularınızla oynanmasını asla tasvip etmiyorum ama, herkesi de normatif düşündürtemeyiz veya zorla bir norma sokamayız.

Ya arkadaşlar bu konu için Cumhuriyet Savcısı dava açmaz.
Bizim arkadaşımızın bir günahı yok. Evli çifte ne diyeceksin alan razı satan razı?
Lehrerin00
Bir müsibet bin nasihate bedeldir misali siz azıcık daha seçici olun ilişkilerinizde bence bu konu uzamaz kapanır gider.
Bir de karı koca anlaşır olan üçüncü kişiye olur aman deyim. Hukuki olarak değil; insanı olarak üzülmeyin diye diyorum.
Ve tabi görüştüğümüz insanların ses görüntü vsy kaydını izinsiz almak bir suçtur. Ya bir sevgili bir eş ya sahicidir vardır yada yoktur yazışmanın yedeğini ne yapacaksınız ki gençler...😊

Tam esra erolluk bir olay.

O değilde sen eşine neden tüm kayıtları gönderdin. Amacın neydi? Eşini boşayıp seni mi alması. Heryerden engelleseydin keşke. Ağrımayan başını ağrıttın.

ÖzgürKız
Bu nasıl bir ithamdır hanımefendi.Ben adamı zaten istemedim yaptığı zoruma gitti diyorum herkesin yapısı farklıdır belki siz geniş düşünebilirsiniz ama ben kaldıramadım anladınız mı kaldıramadım.1 sene sonra öğrenmiş olsaydım o üzüntüyle ve öfkeyle yine o adama ders olsun diye eşine söylerdim.Umarım kınadığınız şey başınıza gelmez

@GuemuessBurak
Bakınız ben zaten boşanmamaları için dua ediyorum,sanırım benim önceki mesajlarım dikkatli okunmadı.Ben eşine de zaten bana bir zarar olmadı ama bana bekar olması zoruma gitti siz de eşinizi takip edin başka bekar kızları kandırmasın dedim.Şimdi yazışmaların detayların aktaramadığım için haliyle sizler de beni hafif biri gibi gözüyle görüyorsunuz bünün farkındayım.Ben adama benimle dalga geçmesinin bedelini ödetmek istedim ve bir daha yapmaya cesaret edememesini.Adama karşı duygusal vs hiçbirşey yok ortada zaten eşi de okudu mesajları,tamamen uyarı niteliğinde oldu eşine açılmam.

Şimdi çamur at izi kalsın hesabı oldu.Daha önce bir kişiyle bile internetten konuşmadığını söylesem hiçbiriniz inanmazsınız,inandıramam.Zaten sohbetin başlangıcı şiddetli bir siyasi tartışma sonucunda oldu Ve herşey gelişti.Ben artık kendimi aklamaktan yoruldum,bu bana derslerin dersi oldu,öyle bir ders ki hayatımda unutamayacağım bir ders.Ve şunu da ifade etmek istiyorum onca temkinli yapıma rağmen ben ki kandırıldım(ki yine adamın be olduğunu kendim buldum çünkü şüphelendim) herkesin başına gelebilir

İşte tam noktada adamın eşi ile bağı maddi, klasik boyuttan farklı ve kapsamlı bir şekilde manevi olabilir.
Eşine söyleyerek yani illa eşine söyleyerek normatif davranıyorsunuz.
Adama söylememiz gerekmez mi? Suçunu yüzüne vurmanız, resti çekip ayrılmanız?
Bunlar hep duygusal öncesi etkileşim kurguları.
Tamam; eğer siz duygusal bir şey yaşayıp aldatıldıysanız o zaman KADIN DAYANIŞMASI tamamdır. Ama ortada 'Erkek' edimi, sözü, vaadi, yalanı varsa bunlar geçerli olur. Var mı? yok mu? o zaten sizin özeliniz biz onu hiç bilmek istemeyiz. Biz beyanınızı esas alıp yorumladık. Biz kimmiyiz? biz engellilik ortak paydasında buluşmuş birbirini tanımayan bireyleriz.
Lehrerin00

Adınızı bilmiyorum adınızla hitap ederek son bir iki şey deyip bitirmek isterdim.
O hanımefendiye siz zaten mesajları vsy okutarak gerekli uyarıyı KADIN DAYANIŞMASI anlamında vermişsiniz o, o mesajı almıştır.
Siz aldandığınız ve insanı olarak kaldıramayacağınız, taşıyamayacağı kız, üzüleceğiniz bir durumu çabuk fark edip kafamızda bitirmişsiniz bu iyi bir şey.
Sevmekten, sevilmekten soğumayın bence gelmiş geçmiş olsun.

GuemuessBurak

Adamla duygusal olarak bir ilişki benim açımdan ilerlemedi,başlarsa niyeti o şekildeydi fakat ben kesinlikle istemedim ve arkadaş gibi konuşmaya devam ettik.Zaten aradan uzun zaman sonra öğrendim soyadını arattırınca,tekrar oyun isteği gönderince.Kendisini aradım açmadı Ve o sinirle ve üzüntüyle eşine yazdım.Adam bana evlilik vaadi vs vermedi son zamanda arkadaş gibi konuşup bitirdik sizler farklı yorumluyorsunuz ya da ben detayları tam aktaramıyorum sanırım.Bakınız ne olursa olsun bana bekarım deyip konuşmayacaktı sorduğumda yalan söylemeyecekti ben bunu hazmedemiyorum.Hatam ise her ne olursa olsun internetten biriyle konuşmaktı.İlk kez oldu Ve sağlam bir ders oldu bana.Ama. Ben mağdur olmadım sadece gururum kırıldı.Ben kaldıramadım Ve kaldıramıyorum hala daha

Lehrerin00
Burada size yardım etmek için çaba harcayan da olacak, dalga geçmeye çalışanda, doğru düzgün yazdıklarınızı okumadan üstün körü suçlamaya çalışanda olacak.Burası sanal ortam.Klavyeye sarılan herkes kendince ruh durumuna göre yazar çizer.O yüzden o tür yorumları dikkate alıp moralinizi bozmayın.Akrabası hakimmiş.Ne yapacak gidip ona mı söyleyecek. Eşim başka bir kadına yazmış oda beni uyardı diye. Hiçbir aklı başında kadın böyle bir olayı dillendirmez.Kısa yoldan kapatır.
Adamın karısına olayı söylemeniz konusunda sizinle hemfikirim.Doğru olanı yapmışsınız.Eğer bunu yapmamış olsaydınız inan yıllarca kendinizi içten içe yeyip duracaktınız.

GuemuessBurak
Ben aylar öncesinden Zaten adamla sohbeti kesmiştim ortada duygusal birşey yok Zaten,tekrar oyun isteği göndermesi ve benim soyadını saklaması ben de dank etti bir şeyler ama keşke bilmeseymişim,zaten sohbet bitmiş en azından kandırılma acısı yaşamazdım Ve bu olaylar da gelişmezdi

vilanjik
Ben size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.Beni o kadar iyi anlıyorsunuz ki inanın gözlerim doldu.Her farklı bir yorumla yıkılırken sizin olumlu yorumunuz bana moral oluyor çok teşekkür ederim size gerçekten

Onca yorumlara rağmen şu konuda içimin rahatlamasını diliyorum.Birinin eşine eşinin yaptığı sahtekarlığı açıklıyorsunuz whatsap mesajları Ve whatsaptan adamın kendisinin gönderdiği ses kaydını(ben kimsenin sesini kayıt etmedim buarada).Bu kadının itirafçı bayan(yani ben) hakkımda hukuken dava Veya savcılığa şikayette bulunmasını gerektirecek bir durum var mıdır.Ortada tehdit şantaj vs yok sadece yapılan şeylerin açıklaması var

Kız bişi yapamaz :):)at kafandan

Üst Alt