Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş bulamıyorum! Neler önerirsiniz?

Vtecll

Ne demek yükselme olmuyor?Ben yüksek lisans yapmayı düşünüyorum, eğer ekpss'den branşımdan atanırsam yüksek lisansım geçersiz mi olacak?Biraz açar mısınız acaba bu konuyu. :(

Esilla kendi branşından atanmak daha basit olur normal kpss de senin branşında örnek veriyorum 10 Bin rakibin varken ekpss de 2000 dir

Yorumlardan biri dikkatimi çekti; kapı gibi diplomayı 3-5 dosyayı, klasörü neyse işte toplamak için almadım... Yahu MEB de maaşları yapmasını bilen profesör sayılıyor; Taşınır işlem diye bir şey var, ihaleler var bunları bilense ordinaryüs prof. Benim de İTÜ görmüşlüğüm var; MEB de gerekli tüm bilgiler orada sadece bir haftada ders notu olarak birikiyor...

O zamanlar bana C programlama dilini bil sana hemen iş bulayım diyordu; yıllar sonra c#, VB ... vs. hepsini öğrendim iş de buldum bu konuda ama sonuç ne; ne bi saygı gösteren var, ne dopdolu maaş veren var. BEN BU FELEĞİN TEKERİNE ÇOMAK SOKARIM!!! Beni takmayanı ben de takmıyorum, bilgiye, bilime ve dahi aşka saygısı olmayanlarla işim yok!!!

Son düzenleme:
Esilaa, ekpss den kolaylıkla kendi bölümünüzden atanırsınız, yüksek lisansınızı da yaptığınızda derecenize etki eder. Umutluadam siz hangi bölüm mezunusunuz? Üniversite mezunlarına engelli kadrosundan atandıklarında dosya düzenleme görevi verildiğini nerden duydunuz, yok öyle birşey:)))

Örgün eğitim olarak iktisat, açık öğretim olarak da halka ilişkiler mezunuyum. Her ikisi de 4 yıllık. son olarak liseden mezun olduktan sonra sınavsız geçiş ile 2 yıllık grafik tasarım bölümününden mezun olduğum aklıma bile gelmiyor bazı zamanlar... Ve sonuç 1404 liralık asgari ücret bile benim gözümde maalesef büyük para. Çünkü ekonomik yoksunluk döneminden bir türlü kurtulamıyorum. Bu durum biraz daha böyle davam ederse o beğenmedim asgari ücreti alan insanlara imrenerek bakmaya başlayacağım...

Bir dost tavsiyesi isterseniz ekpss ye girin derim, Kpss den 75 ile atanamazsınız, 90 üzeri puan almalısınız ancak ekpss ile 75 ile bile atanmanız mümkün olabilir (ki daha yüksek puan alırsınız)

özelde yükselmek sabır ve şans gerektiriyor, kurumsal değilse çalıştığınız firma terfi almadan yıllarca çalışırsınız. Ancak kurumsal bir firma ise terfinizi de alırsınız, maaşınız da yükselir, koşullarınız da sürekli iyileşir. Her iki deneyimi de yaşamış biri olarak yazıyorum. Tercih size kalmış.

selda*

İçimi rahatlattınız. Teşekkür ederim. Bu mecrada yeniyim, raporumu bile yeni çıkarttım. EKPSS ve yasal haklarımız ile ilgili çok şey okudum fakat insanın kafası karışıyor yine de.

kişisel deneyimlerimi anlatayım. şU AN önlisans öğrencisiyim. Bende LİSANS diploması istemiştim ama iş ve ğtiim zor oluyor yürütemiyorum bu yıl okul bitecek 7 yıl oldu kamu ya atanalı nerdeyse 8 sene dir memurum.. Haa memnun musun dersen Allaha şükür özellkle iş arayan lisans mezunu arkadaşlarımı düşününce.. Ama şunu söyleyeyim bana temizlik işi yaptırmak isteyen bir çok firmayı ben reddettim memur olduktan sonra da aynı şekilde tavır gösterdim. Ben yerleri süpürmek içino kadar para almayı kabul etmiyorum dedim. idari pozisyonda çalışıyorum şimdi ancak bir hedefim var.

Bu kurumdan MÜDÜR olmadan emekli olmayacağım. bir önlisans bir de lisans diploması alacağım. Haa bu arada sanat ve edebiyatla ilgilendiğimi de ayrıca belirtmeliyim iki adet senaryom var biiri dizi biri de sinma filmi olmak üzere. Bir senaryo grubunda yazarlık yapıyorum işten arta kalan zamanlarımda. Bestelenmiş şiirlerim de buunmakta. Velhasıs toplulum bana çizdiği sınırlır aşmayı kendime görev edindim. Bana soracak olursanız siz de aynı şeyi yopın. SINIRLARINZI AŞIN.

akks47 demek ki bu sözü bir ben duymamışım. 4 yıl kadar bu sözü duydum bir türlü iş bulamadım ama sonunda bir işe girdim. 5 yıldır çalışıyorum. umarım sizde bulmuşsunuzdur.

E devlette yeni hizmet bölümünde iş Başvurusu formunu doldurun .

zekiş sorun formları alıp doldurmak değil sorun oraya gittiğinde seni işe almaları.

Ta yorumlardan Bi tanesi dikkatimi çekti de ağzımı bozmayayım ne kadar kötü insanlar var adamın engeli bedensel olunca "engeliniz bedensel olmasa olurdu" kardeşim psikiyatrik engelliyi de almıyorsun torpil olayı nı da gördükçe insanın ümidi kırılıyor ama bunların hesabı sorulur elbet bir gün...

ahmet22 inşallah. Yavaş yavaş yasalar düzelirse daha iyi olacak ama ondan da ben ümitli değilim.

İron

malesef durum dediğiniz gibi özellikle işkurumu ilanları ceza yememek için sürekli ilan mevcut ama alım sıfır net

diğer olay ise iş görüşmesine gidersiniz işveren İk sı tabi ki %99 senin fiziki durumuna bakar

denetim yok ceza yok yol geçen hanı gibi ülke, dingonun ahırı en sert ifade ile söyleyebilirim ben işsiz biri değilim ama sizi anlıyorum işsizlik nedir bilirim sizi anlıyorum inşallah gönlünüze göre iş fırsatı bulabilirsiniz

Üst Alt