Hesaplama bilirkişi süreci ve is gücü kaybı oranı maaş yaş ve kazanılan tazminat miktarlarını paylasirsaniz sevinirim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
%25 kusur oranıda tazminatından düşecek ayrıca sgk sana bağladığı sürekli iş göremezlik gelirinin psd tazminatından düşecek ayrıca avukatla % kaç anlaştıysan o miktar tazminatından düşecek hakim karar verdiğinde karşı tarafın avukat vekalet ücretleri de tazminatından düşer yani bu iş kısacası özel hastanelerin röntgen emar kan testleri gibi işler sürekli hastaya masraf çıkarması gibi işler , dava açan kişiye bilir kişi ücreti Yargıtay ücreti dosya masrafı icra cezaevi harcı gibi paralar , vekalat ücretleri yansır manevi tazminat miktarı tr de 5bin tl ile 10bin tl arası çıkar yıllık faiz %9 komik rakamGeçmiş olsun.teşekkürler.benim yüzde 41.yaş otuz.asgari ücretten hesaplandı.yüzde yirmibeş kusur var.üçyüz yetmiş beş ile başladı.mahkeme süreci hesaplama bilirkisinde.işveren ücreti asgariden gösterdiği için düşük çıkacak dolayısı ile sgknin bağladığı maasida keseceği için maddi birşey kalmayacak gibi.yasal faizden birşey kurtarabilirmiyiz diye düşünürken yorumlarda yasal faiz çıkan meblagdan değil açılan meblağda%n hesaplanır diye yazmışlardı.bu kesinmi acaba.manevilerin miktarı zaten malum.
Türkiye ve az gelişmiş ülkelerde böyle maalesef insan hakları her gün tecavüzü uğruyor. Ben hiç batı ülkelerinde tazminatların bu kadar düşük çıktığını görmedim.