Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu kafa tası çökme kırığı ameliyatı oldum!?

zammın neye göre geldigini bende bilmiyorum ama maaş hesaplamasında yardımcı olabilirim. evet son 3 ay

İşallah kardeşim açıklanırsa yazarim bir gelişme olursa şuan beklemede

Yok henüz aynı beklemeye devam sağlık kurulu büro işlemleri servisinde

Hayırlısıyla inşallah geç olsun temiz olsun senin işlem ne aşamada

Benimde hala İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET) bekliyor ANKARA olsaydı belki 1 ayda olabilirdi sanırım istanbul bu konuda daha yavaş

Nufus kalabalık kocaeli VS oraya gönderiyor ise yoğun olabilir seninki malülüyet büro gelen evrak beklemede mi gözüküyor

Evet aynı sanırım benimde gelen evrak bekleme de hala bir işlem yapsalardı bari : )

mininmum 2 ay sanırım

ocak 10 dan beridir bekliyor seninki değil mi 1 ayı devirdin :) 1 ay kaldı muhtemelen mart ortası gibi işlem yapılır en azından senin

İnşallah hayırlısı ile sonuçlansinda geç olsun hakkıyla versinler

Bu müfettiş olayı nedir genel olarak açıklar isiniz beni çağirip kimse nasıl oldu VS sormadi müfettişler ne zaman devreye gidiyor

Benim bildigim oran eğer yüzde 10 üzerine çıkarsa sgk kendi müfettiş yolluyor ki yollama sebebi kusur oranı çıkarmak bu kusur oranı diyelim %20 siz de bu iş kazasında 10 ay rapor aldınız ve her ay sigortadan rapor parası olarak 4 bin aldınız. Toplam 40 bin sgk diyor ki senin bu kazada kusurun %20 sen 10 ayda aldıgın 40 binin bana %20 sini geri vereceksin diyo.

tabiki kusur oranı aldıgınız tazminatıda etkiiyor .Ama şuana kadar %10 altında iş göremezlik oranı alıp müfettiş veya bilir kişi gittigini hiç duymadım.

Sizin iş göremezlik oranı için bir tahmininiz var mı ?

Yüzde 30 gibi tahmin ediyorum avukat ercan erdemin sitesinde bir program var iş gücü kaybı hesaplama için, genelde 1 re 1 bir doğru çıktı diyenler var burda o program dan tahmini hesaplayıp

Yani yüzde 10 üzerinde çıkarsa parayı almadan önce müfettiş işlerimiz var birde doğrumu anladim

ameliyat oldugun doktor birşey dedimi bunla ilgili hani tahmini su çıkabilir bende hesaplattırdım ordan bana 10,1 çıktı .

aynen öyle sonra 30 çıktı diyelim maaş baglanması için 1 yılda bekleyebilirsin 6 ay da insanın midesi bulanıyor artık

Özele msj yazsana bir kardeşim ben çok anlamiyorum bu siteden

Üst Alt