Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

sen destek olursun artık özel sağlık sigortam var shukufe çok tutmaz yani

o zaman medicanaya gidiverseydin. biz sen gibi ozel saglik sigortali degiliz.

Şuanda atatürkmüş zaten oda bilkentte:)

@shukufe Sivrihisar da çıkıkçı nine var 50 TL ye bakıyor . Üç beş defa ayağını salladımı bitti geçti . Ne uğraşıyonuz hastaneyle sigortayla :D

Sölemesen keriz gibi gidyodum:D dorli

shukufe Gerçekten niye sülük tedavisi düşünmemişler ki kulaktaki iltihap ve akıntıyı temızlemek için . Sana göndereyım 5-6 tane bir dene iyi gelirse bizde yaparuk :)

Medicanada ultrasyona 300tl kesti anneme

konu başlığına baktım da işitme cihazı ve pilleriymiş , nereden düştüm ben bu konuya :D

Kendin sanki işitme engelli değil misin :D İmplant ameliyatı işi ne oldu ?

Hasarlı olan sol kulakta düzelme olunca ameliyata ihtiyaç kalmamış . Sağ ise yapay kemik ameliyatı zaruriyeti devam ediyor . Her iki kulağında hasarlı ve ameliyatlı olması şartı vardı o kalktı .

Ani karar verip soldan ameliyat olsaydım zarar büyük olurmuştu . Koruyarak ve telefon gıbı cihazlar kullanmayarak kurtarmış oldum .

-DORLİON-

ne guzel seymis. o kadar koruyorum kendimce, dogdugumdan beri ne tel ne tevizyon, nede muzik var bende:(o halde duzelecegine batiyoz

Benim sol iş kazası neticesinde oluştu , zarda yırtılma vardı . Sağ doğuştan şikayetli , platin duvar takılmıştı miadını doldurdu ve yavaş yavaş sinirler körelmiş .

Büyük olasalıkla senin de işitme sinirlerin hasarlı veya körelmiş . Bilmiyorum senin şikayetini , benim ki yorum tabii ki :eek:

kendimi bildigimden beri insanlarin hemen anlayip duyduklarina sasiran biriyim. okulda en erken okumayi soktum ama okudugumu anlamiyordum.

asiman1905
Sanırım ev vergisi ile emlak vergisini kastediyorsunuz.
Evet 200 m² yi geçmeyen ve tek evi olan engelliler emlak vergisinden muaftırlar.
Raporunuz ile evinizin bulunduğu ilçe belediyesine başvurunuz.
OĞUZATAY ne demek güzel kardeşim benim.
Teşekkürler. :)

OĞUZATAY EYVALLAH kardeşim sağol Ufukalp Bende bir sayfadan duydum ev benim adıma olmasa babam adına olursa yaralabilirmiyim cevapların için tskler

GmGDoy.jpg
[/url][/IMG] şişeyi doldurdum. Doluları alacağım :) Biriktirince böyle oluyor :) 380 tane var burada. Sizde muhakkak biriktirin. shukufe Pluvia asiman1905

Geçen attım gene:(

Benimki ufacık dolmazki böle

Kaçtane olması gerek böle boş

18de numuneye gitcem o taşınmıyo değilmi

Tel vergiside muaf olsaya: Ufukalp
Ufukalp

:))):))

Pluvia. Sahranil hanım dolmaz derken ! Küçük se daha çok dolar. Sayarak koyabilirsiniz. Ne kadar biriktirirseniz o kadar iyi ! Ben şimdi 6 paket dolu alacağım. 1 aylık pilim çıkmış oluyor. :) Hiç yoktan iyi.

OĞUZATAY ben biriktirmeye çalışıyorum :)

Bugün arkadaş isitme cihaz pil raporu veriyor musunuz dedi hastaneye dediler pil raporu isitme cihaz veren yerler veriyor diyor pil raporu kafam karisti

asiman1905 Alina arkadaş yazmıştı. O hastaneden alın. Ben Marmara dan aldım. Ama benim implant pili olduğu için işleyişi biraz farklı. Diğer pil içinde Marmara'ya gideceğim. Odyoloğum yardımcı oluyor.

Üst Alt