Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur’a gideceğim. Öneriniz var mı?

yesilsy

iki yıl sonra bende emekli olacağım birlikte iş kurarız artık.:eek: 40 yaşından sonrada el işinde çalışmak koyar adama biraz da kendi işimizin patronu olalım:rolleyes:

Helsinki

Hocam benim rapor 2 yıllık, 6 ay sonra doluyor. Eğer uzatırsam ve süresiz olursa memlekete gitmeye niyetim var.

yesilsy

en güzelini yaparsın ama kendini garantiye almadan dönme memleketine İstanbul bitti artık eski İstanbul değil tarihinde ilk defa göç verdi. İstanbul cazibesini kaybediyor.

Evet, devlet memuru olarak atandım ama öğretmen çıkışlıyım yedi yıla yakın da öğretmenlik yapmıştım memuriyete geçince de anladım ki benim olmam gereken yer okul. Çok durağan bir yer devlet daireleri ve kişisel gelişime çalışanlar kapalı . Okullarda bu durum pek yok hocalar bir yarış halinde oluyor yarın nasıl bir şey yapsam sınıfta düşüncesi beni beynen ruhen dinç tutuyor bunu anladım. Şuan muvakakatname bekliyorum inşallah çocukların yanına döneceğim çıkışta amirime de özellikle tesekkür edeceğim kısada olsa memurıyetı yasayıp aslında her daim olmam gereken yerin okul olduğunu anlamama vesile oldu 😊

Bir soru daha sorulmuş manik dönemlerim ağır geçmiyor hipomani şeklindeyim ama arada bir o kafayı da yasamak arzusunda olabiliyorum mesela dün benim için ciddi yoğun bir bunalımlı atak yasadım relax olmak iyi , bu sureclerı takip etmek için öümkün oldugunca deftere yazı yazıyorum yarın iş başı ama rapor alıp gitmeyi düşünmüyorum biraz ruha iyi gelen seyler yapmalıyım direnmemek lazım insanlara strese hastalıga kemdime ruhuma izin verdim calıştıgım şuanki kurumdan iki gün ayrı olmam duygu ve dusuncemi daha iyi ayırmama saglıklı dusunmeme vesile olacak sanırım. Gerisi beni üzen insanlar varsa da hep temennim birgün beni anlarlar ve ismimi anarlar

Tomris_Hatunn
Memur olmana çok sevindim.:eek: Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Bana e-mail yolu ile özel sektör hakkında ve yabancı firmalar hangileri diye bilgi almak istediğin günü dün gibi hatırlıyorum. iş yerindeki çalışma arkadaşlarını çok fazla kafana takma zamanla hepsi ile daha iyi iletişim kurar ve her şeyin üstesinden gelirsin.[/QUOTE]

Not: devlet dairelerinde çalışan birçok arkadaşı teczip ederek söylüyorum kişisel gelişim konusunda çoğunluğu bu durumda. İstisnalara saygım sonsuz

Helsinki

Valla nasıl olacak bilmiyorum. Doğma büyüme istanbulluyum, çok zorlanacagim gibi geliyor.

Üst Alt