Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

Kuralar torpilli değil

Mülakata gircekler daha

Kuranın bianlamı yok mülakat önemli

Tamam işte bütünüyle kendi istediklerini alırlar belkide mülakatta hepsini alıyorlardır nerden bileceğiz
Ne kura ile ilgili haber, görüntü vs var ne de yerleşenlerin isimleri

Evet ama daha yerleştim diyen var mı buradan?

Herkes kendi bakıyo o linkten

İşçi sonuçtan

Bilmiyom

Benim aklıma bişi geldi bu kurada seçilenler çoğu ilköğretimmiki

Öncelik ilköğretimdide

Onlarımı seçtilerki özellikle

Yoksa karışıkmu

Kurada kime çıktığı neden yazmazmı

Önce mülakat iş yapabilirmi memnuniyeti beğenmeleri gerekli yönetim

Atanma işe yerleştirme denir

Mutlaka mülakat da babayiğitleri ve en güzelleri alırlar
Dış görünüş önemlidir onlar için

İnşallah olmaz
Sevinsin garibler

Mülakat dediği komisondan geçiyor çağırılan kişilerden eleme yapıyorlar..

Ben kurada çıktım. Ama sağlık bakanlığı. Mülakat felan demiyor arkadaşlaarkadaşlar. Yazan şey aynen şu şekil. Başvurmuş olduğunuz kadroya yerleştiniz. Zaten kura ile olanın mülakat yapılması anlamsız. Ekpss ile olsa mülakatı anlarım ama kurada sanmıyorum.

Okdr yedek var onlar niye yedek ozamn

ben siteyi açamıyorum.hangi iller açıklandı acaba

Alım kadar da yedek olur. Asıl listede olanlardan biri gelmezse yerine ilk yedek çağrılır. Yedek secmezseler ne olacak bir iki kişi gelmezse tekrar kura mi çekecekler ? Yada istenilenden az kişi mi alacaklar ? Gelmeyen olabilir daha güvenlik soruşturmasi var onu geçmeyen olabilir belki. Kaç kişi almazsa ilk yedekten başlanır alınır. Mülakat her zaman alimin üç katı olur ve hepsi mülakata girer yüzde yetmiş ekpss puanı yüzde otuz mülakat puanı ile atama yapılır. Ama kurada ka kişi alınacaksa bir o kadar da yedek belirlenir. Gelmeye olursa yada güvenlik soruşturmasini geçmeyen olursa ilk yedekten başlanır ve alınır. Sınavli alımlarda hep açıklanır mülakat zamanı yeri ayrıca bildirilir diye. Ama kurada mulakatin M si geçmiyor.

Ekpss puanı 80 bulunduğum ilde puanla aldılar listeye girdim ama mülakat da geçemedim. Başka ilde kurayı seçtim oda kura çıktı. Bakalım bundan sonra hayırlısı işlemler nasıl olur bilmiyorum, başka şehir yeni bir iş yeni bir ortam. Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versin.

nihai listede deyil iscisonuc.saglık.gov.tr den tc ile bakabilirsiniz ama sıra no seri nodaki başındakı sıfırlayı yazmıyorsunuz.

zeydtalha

Tekrar hayırlı olsun kardeşim,şimdi araştırmalarıma göre puanla alakali bi durum var kurada olsa bi şekilde yüksek puan alanlara öncelik tanınıyor kurada ortaöğretim ve üstü için söylüyorum 40 puan veya 50 puan alipta kurada ismi çıkan var mı?

Kura da kim çıkmış açıklanmış herkes sadece kendi bilgilerine bakabiliyor. Ben baktigim da seçmiş olduğunuz kadroya yerleştiniz yazıyor. Ha başka bir arkadaşla aynı yere başvurduk onun puanı benimkinden daha yüksek, o baktığında ise yerleşmediniz diyor.

İşte ben onu belirtiyorum yüksek puan alanları kurada seciyorlar gibime geldi yani örnek 70 ve 100 puan arası alanlari kuraya koyuyorlar içinden seciyorlar kura da şahsı görüşüm

Adam 93 puanla temizlik işçiliğini tercih etmiş hangi akıla hizmet ediyor anlamadım

Alım kadar da yedek olur. Asıl listede olanlardan biri gelmezse yerine ilk yedek çağrılır. Yedek secmezseler ne olacak bir iki kişi gelmezse tekrar kura mi çekecekler ? Yada istenilenden az kişi mi alacaklar ? Gelmeyen olabilir daha güvenlik soruşturmasi var onu geçmeyen olabilir belki. Kaç kişi almazsa ilk yedekten başlanır alınır. Mülakat her zaman alimin üç katı olur ve hepsi mülakata girer yüzde yetmiş ekpss puanı yüzde otuz mülakat puanı ile atama yapılır. Ama kurada ka kişi alınacaksa bir o kadar da yedek belirlenir. Gelmeye olursa yada güvenlik soruşturmasini geçmeyen olursa ilk yedekten başlanır ve alınır. Sınavli alımlarda hep açıklanır mülakat zamanı yeri ayrıca bildirilir diye. Ama kurada mulakatin M si geçmiyor.

Üst Alt