Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşsizim. Ölmeye cesaretim yok, yaşamaya da gücüm kalmadı :(

Valla bende öyleyim 30 yaşına geldik iş yok güç yok para yok yok oğlu yok nereye varacak bizim sonumuz ??? :( :( :(
bıktım artık yaşamaktan çekmekle biter mi bu hayat yükü....

Ölüm kurtuluş olsa, ama değil işte

SystemError

hocam söylediklerinize kelimesi kelimesine katılıyorum..kardeşimizin yapması gereken ALLAH a tevekkül ve rızkını aramaya devam etmek...sabır ALLAH katındada,diğer bütün inançlardada çok önemli bir olgu...sabretmelisin kardeşim ve rızkını aramaya devam etmelisin.
Peygamber aleyhiselati veselam bile ebubekir (ra ) ile mağarada iken ebubekire "ya ebubekir yese kapılma çünkü ALLAH bizimledir" demiş...

dolayısıyla rabbinin herdaim seninle olduğunu bu dünyanın bir imtihan dünyası olıp herşeyin ama herşeyin fanilik ile mükellef olduğunu asla aklından çıkarma..asıl alemin ahiret alemi olduğunu mükafatında mücazatında ahirette olduğunu bil.hepimiz öleceğiz er veya geç..burdaki kazanımlar (mal mülk,evlat, eş,iş) hepsi fani...yanımıza götürdüğümüz tek gerçek amellerimiz...biliyorum belkide içinden bekara karı boşamak kolay diyorsun amma öyle değil inan herkesin bir sıkıntısı var...Allah sevdiği kuluna bela yağdırırmış ki ahirete kalmasın hesap...belaların musibetlerin büyükleri nebi ler üzerinedir...düşün rahmet peygamberi bile davası uğruna ne çileler çekmiş.Allah savaşta kanı yere damlasa yeryüzünü helak ederim demiş..yani böyle bir sevgili kulu bile ne sıkıntılar yaşamış..

ümidini asla kaybetme,herçıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı vardır...kainatta tebedülat vardır...hiçbirşey sabit değildir...gece gündüz,yaz kış,güzel çirkin,iyi kötü gibi zıtlıklar üzere kuruludur...tebeddülat ebedidir..hep değişir..şimdi hayatın sıkıntılı bir gün gelecek hep işlerin rast gelecek düzlüğe çıkacaksın..sakın yılma yese kapılma ALLAH dan asla ümidini kesme güzel kardeşim...

en iyisi forum olarsk toplu intihar eylemi gerçekleştirelim...
nasılsa iş yok güç yok para yok yokluk içinde ölüp gidecez......

Değerli arkadaşlarım, ülkemizdeki her insan intihar etmeyi hayatının bir döneminde mutlaka düşünüyor. Ben bunu migren atağına benzetiyorum. Geliyor, belli bir süre kalıyor ve sonra gidiyor. Sadece bu dönemde biraz sakin olmanız gerekiyor...

Akrabalardan mümkün olduğunca uzak durun, hiç bi zaman faydaları olmadı ki... Hele de uzak akraba ve ahbapların, sülük gibidirler, var olan mutluluğunuzu da emerler. ...UZAK DURUN....

İntihar ettiğinizde mevcut hayatınızdan daha zorlu bir hayata tekrar döneceğinizi düşünün. O zaman ne olacak???

İmkanınız varsa,durumunuz uygunsa halk eğitimlerin kurslarına gidin, ücretsizdir. Özellikle psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşlar...

Müzik dinlemeyi, yabancı dizi izlemeyi belgesel izlemeyi ( durumunuz uygunsa) asla ihmal etmeyin

Güleceksiniz belki ams yerli olarak sadece çizgi film izliyorum, çook tavsiye ederim, kral şakir, rafadan tayfa...

İnternetten bişeyler alıp satabilirsiniz, küçük çaplı deneme olarak...(geçici
çözüm) Let go değilde sahibindeni öneririm...

Belediye ile görüşmeye gidin. size küçük bir tezgah ayarlayabilirler ki bunu hep yapıyorlar...şehrin işlek bir yerinde, simit olabilir, sebze meyve olabilir, taki vs. Siz hiç bişeye karışmazsınız, sabah gelir malı bırakırlar... Bu iş seviyenizin çok altında olabilir, ama çalışmanın verdiği huzur herşeye değecektir

Üst Alt