Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

umetinn rapor 5 ağustos akbil ise 30 temmuz 2020 son tarih 153ü aradım anlattım durumu bilgileri alıp işlem yapılacağını söyledi konuştuğum bayan inş vize onayı gelir

Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle 153'ü aradım kartımın son kullanma tarihi 30.07.2020 olduğunu söyledim Vizeleme için bir mesaj gelmediğini ne yapmam gerektiğini sordum.
Kartınızı vizeleyebilirsiniz dendi. Metroda vizelemeye çalıştım ama maalesef tarihi değişmedi.
153ü tekrar aradım. kartıma vizelemenin başarılı olduğunu söylediler ama tarihin değişmediğini söyleyince Durumu arıza kayıdı olarak aldılar.
Gelen cevap ; Raporu ulusal engelliler veri bankasına kayıt olan vatandaşlarımızın kart süresi 31.08.2020 tarihine kadar uzatılmıştır mesajı geldi.

bugün istanbul kart gayrettepe başvuru merkezine gittim. Durumu onlara sordum. Şu anda hiç bir şey yapmıyoruz. Tarihine bakmayın kartınız geçerli gidebildiği yere kadar gidecek dediler. Onlarında bir şeyden haberi yok benim anladığım. Durum nedir ne değildir ben bir şey anlamadım açıkcası blgisi olan arkadaşlar en azından buraya yazarlar.

Bugün biletmatikte gene vizeleme adımlarını göremedim. Kartı aldığım İETT bankosuna gittim sordum, eleman, "halen mesaj gelmedi, 31 temmuz'da tekrar deneyin belki o zamana gelir" cevabını verdi. Yani her şey muallak. :mad:

@umetinn 31 ağustos a kadar uzatıldı sonrası için rapor yenileme yapmam gerekiyor cevap bu şekilde geldi

Gelen cevap şu şekilde

IBB 1-32787727898 numaralı başvurunuzun cevabı: Engelli ve Refakatli Engelli Ücretsiz İstanbulkartların vizeleme tarihi 31.08.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Belirtilen tarihten sonra otomatik vizelemeniz gönderilmez ise rapor aslınız ile birlikte size en yakın başvuru merkezinden işleminizi yaptırabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Bilgi için teşekkürler, bence 31/08/2020 sonrası gene çoğumuz rapor aslı ile başvuru merkezine gitmek zorunda kalacağız. İnşallah öyle olmaz.

153 u aradığımda cevapları ağustos ayı sonuna kadar uzattık ağustos ayı ortalarında tekrar arayın oldu

2005 öncesi Şişli Etfal eski tarihli raparları veri tabanına kaydetmiyor..Su bastı tahrip oldu diye..Yapan oldumu dostlar

Ben görevli kişi ile 20 temmuz öncesi konuştuğumd[FONT=sans-serif]a [/FONT][FONT=sans-serif]ay sonun[/FONT][FONT=sans-serif]a k[/FONT][FONT=sans-serif]ad[/FONT][FONT=sans-serif]ar uz[/FONT][FONT=sans-serif]adığını t[/FONT][FONT=sans-serif]ahminim [/FONT][FONT=sans-serif]ağustos [/FONT][FONT=sans-serif]ayıd[/FONT][FONT=sans-serif]a uz[/FONT][FONT=sans-serif]ay[/FONT][FONT=sans-serif]ac[/FONT][FONT=sans-serif]ak dedi b[/FONT][FONT=sans-serif]ak[/FONT][FONT=sans-serif]alım 31 temmuz günü otom[/FONT][FONT=sans-serif]att[/FONT][FONT=sans-serif]an deneyeceğim tekr[/FONT][FONT=sans-serif]ar. B[/FONT][FONT=sans-serif]ak[/FONT][FONT=sans-serif]alım ne ol[/FONT][FONT=sans-serif]ac[/FONT][FONT=sans-serif]ak ?[/FONT]

benim sürekli raporum 11 ayda 2019 da aldım e-rapora kayıtlı istanbul kart ücretsiz taşıma akrtımı aldım 31/07/2020 son kullanma tarihi makinada yazan belbim midir bolbim midir aradım vize işlemi ile ilgili bir bilgi yok kartın son kullanma tarihi 31/08/2020 yani 1 ay uzatılmış bben çözemedim bu işi

evet 31 agustos uzadı kullanma tarihi kartı

daha 28/11/2019 da aldım raporu sürekli e-rapora kayıtlı e devletten çoğalt kullan raporu senesi dolmadan vize için uğraşcxaz galiba

benim rapor e nabızda e devlette e raporda heryerde kayıtlı ama vize işlemi için sms gelmedi

belki ağustos ayında sms ler gelir vize letiriz

rapor e devlette çıktımı çıktısını al kullan aslına gerek yok

benim raporda 28.01.2019 tarihli,e-devlette gorunmuyor.aldigim hastaneye gittim bilgisayardan gösterdi ulusal engelliler veri bankasında var dedi.fakat e-devletten sorguladigimda kayit bulunamadi diyor.ne yapmak lazim

ayaz5858 e-nabız'dan bakın.Orada gözükür.Sıkıntı yok yani.Benim raporda e-devlette gözükmüyor fakat e-nabızda var.Haziran ayı başında ücretsiz istanbulkart çıkarttım.Hiç sorun olmadı.

Üçretsiz ıett kart

Merhaba arkadaşlar üçretsiz ıett kartimın gününü uzatim dedim olmadı aktifleştirmem gerekiyormuş nerden yapa bilirim

Merhaba önce hastane gittim sistemde göründüğüm söylendi ordan iett başvuru yerine gittim bi problem yok bu ayın sonuna kadar uzatıldı ay sonunda makinaya okutun cevabı verildi.

1 [FONT=Poppins]ay uz[/FONT][FONT=Poppins]at[/FONT][FONT=Poppins]ac[/FONT][FONT=Poppins]akl[/FONT][FONT=Poppins]arın[/FONT][FONT=Poppins]a 1 sene uz[/FONT][FONT=Poppins]atm[/FONT][FONT=Poppins]ayı [/FONT][FONT=Poppins]akıl edememişler mi ? Tuh[/FONT][FONT=Poppins]afl[/FONT][FONT=Poppins]ar.[/FONT]

talha1907
K[FONT=sans-serif]artını k[/FONT][FONT=sans-serif]art[/FONT][FONT=sans-serif]a p[/FONT][FONT=sans-serif]ar[/FONT][FONT=sans-serif]a yükler gibi yerleştir. S[/FONT][FONT=sans-serif]ağ t[/FONT][FONT=sans-serif]ar[/FONT][FONT=sans-serif]aft[/FONT][FONT=sans-serif]a [/FONT][FONT=sans-serif]aktiv[/FONT][FONT=sans-serif]asyon butonu göreceksin. Or[/FONT][FONT=sans-serif]ay[/FONT][FONT=sans-serif]a b[/FONT][FONT=sans-serif]asıp sonr[/FONT][FONT=sans-serif]a on[/FONT][FONT=sans-serif]ayl[/FONT][FONT=sans-serif]a butonun[/FONT][FONT=sans-serif]a b[/FONT][FONT=sans-serif]astıkt[/FONT][FONT=sans-serif]an sonr[/FONT][FONT=sans-serif]a olm[/FONT][FONT=sans-serif]ası l[/FONT][FONT=sans-serif]azım. [/FONT]

İstanbul karta vizeleme gelmiş arkadaşlar.
Kartınızı kart okutma yerine 10 sn bırakın vizeleme yapıyor
31.07.2021 tarihine kadar uzattı .
Bana ibbden mesaj gelmedi.
Raporum e nabızda var.
E devlete aldırmadım raporu.
Bekleyenlere duyurulur

Merhaba arkadaşlar,

İBB'den vize mesajı beklemeyin. Benim kartıma ayın 13ünde vize gelmiş haberim yok. SMS gelmedi bana vizeleme işlemi gelip gelmediğini öğrenmek istiyorsanız. Google a istanbul kart yazın. siteye girin. Sağ üstte online işlemler var tıklayın. Bireyseli seçin. Üyeliğini yoksa üyelik alın. Üyeliğinizi alınca bireyselden tekrar girip sağ tarafta vizeleme işlemlerimden görebilirsiniz. Geç kalmayın 10tl vermeyin boş yere kolay gelsin :)

Bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de İstanbulkart online sitesinden vizeleme beklediğini görünce, kartımı götürüp 5 saniyede vizeleme işlemini yaptım. 31.07.2021 tarihine kadar uzattı .

vizeleme için birkac kişi hariç msj gel yokmu bu tarih oldu hala msj yok istanbul kart online sitesine girdim bekleme yazıyordu arkadasın dediği gibi biletmatikte okuttum merkezde yanıt yok diyor yani son 1 hafta daha beklicez gibi

Merhaba banada sms gelmedi metro içindeki biletmatiklere tuttum otomatik 2021 e kadar uzattı bilgilerinize

merhaba,

Bana da vize sms gelmedi . İstanbul kart sitesine girip kayıt oldum. Kart aktivasyon durumu beklemede görülüyor. biletmetiklere gidip vize yaptıracağım.

bende gittim biletmatiğe olmuyor merkezde yanıt yok diyor anladıgım kadar herkese olmuyor vizeleme onayı gelmesi lazım ondandan sonra biletmatiklere gidilecek

yep

yep senin raporda sorun sorun olabilir e devlet veye e nabıza yükletmen gerekebilir

153 aradım sistemde hepsi görüyor diyor rapor numarasına kadar işlemişler onuda sordum ama toplu halde vizeleme gönderildi diye bir talimat gelmemiş onlarda bilmiyor 31 agustosa kadar bekleyin diyorlar belkı tek tek yada tc numarası na mı göre geliyor anlamıs değiliz

arkadaslar mesaj gelmiyor gidip aktivasyon yaptirin.banada gelmedi herhangi bir akbil bayisine gidip aktivasyon yaptirdim.

Üst Alt