hayalet73;
benim ameliyatım zor bir ameliyat oldu ,akcigerlerdede sorun oldugu icin nefes problemi cektim gunde 3 paket sigara kullanıyordum ve içten içe beni mahfetmis,ameliyattan sonra üfleyerek topları oynatma işinde takılıp kalmıstım ,ilk üfledigim zaman sadece üfledigimi hatırlıyorum akabinde kalbim durmus ve 4 gun uyutmuslar beni ,kendime geldigim zaman mütiş bir bir gügüs agrısı ve sancısı cektim nedeni ise kalbimin durması nedeni ile elektro şok verilmis ve gögsümü yani ameliyat yerini parcalamıs,belli bir süre sonra bu toplara üfleme olayını tekrar yapmamız gerektigini ve heyecan yapmadan hazır oldugumda üflememi söylediler,tabi ben hazırım dedim ve üflememle kalbim bir daha durmus bu sefer 9 gun daha uyutmuslar ve tabi bu arada hortumla akcigerim temizlemisler,bogazıma delik acılmasına karar verildi ve bu olay benim icin kurtulus oldu diyebilirim,delik acılıp hortum yerlestirildi ve gerek nefes almam gerekse akcigerimin hortumla temizleme işi bogazımdan yapılması ile rahatladım...velhasıl 29 gun yogun bakımda kaldıktan sonra taburcu oldum fakat halen gögüs agrılarım ,nefesim ve bacagımın şişi inmedi ,doktorlar gececek sabret diyorlar ,3 defa kalp krizinden sonra ameliyat olmam ve sigara denen zıkkım akcigerimi mahfettigi için saglıgımın düzelmesi biraz zaman alacak,gögüs agrısından ziyade sol gögsüm devamlı şiş ,sag gögsümden baya bi büyük ,zennediyorum bütün ameliyat oolanlarda aynı sorun oluyormus...