Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıbrıs'ta askerim. Psikolojim bozuk, çaresizim. Askerlik durumum ne olur?

Omer01qq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Askere gitmeden önce psikolojim bozuktu sürekli intihar etmek istiyordum askere gidip toparlanmak istedim askere gitimde bu ölme isteyi daha çok olmaya başladı Kıbrıs’ta askerlik yapıyordum izne geldim şuan izindeyim burda psikatriye gitim heyete çıkmak için sevk belgesi olmadı için bir şey yapamadı beb şuan çok çaresiz hissediyorum intihar edeceğim askerlik psikolojimi bozdu

Rdm çıktım hiç bir şey yapmıyorlar şafak 120 dün intihar girşiminde bulunmak istedim bugün gerçkeleştireceğim

@ömer.q, yaptım ama sadece ilaç veriyorlar burda heyete çıkmak istedim sevk belgem olmadı için çıkarmadılar çok kötüyüm ne yapsam bilmiyorum tek çare ölmek

@Omer01qq, bende askerlik yaptığıma pişman olmuştum. 450 günde normal askerlik yaptımdı. Ben ayrıyetten 900 gün de uzman çavuş olarak görev yapmıştım.

@Sakar_Şakir_60, ne yapmam laıxm şuan izindeyim heyete çıkarın diyprum birliğine gitmen lazım diyor Kıbrıs’ta birliğim psikatriye gidiyorum kendimi öldürceğimi söylüyorum hiç bir şey yapmadan depresyondasın diyor Kıbrıs’ta zaten psikolojim bozuldu

seni cok iyi anliyorum kardesim bende ayni seyleri yasadim. Suan hala izindeysen askerlik subesine ailenle git orada durumunu anlat muhtemelen seni ilindeki bir kislaya gonderceklerdir hastaneye sevk icin. Sevki alip hastaneye git orada da durumunu anlat mumkunse hava degisimi iste. Hava degisimi bittiginde birliginde de hastaneye git halini anlat hava degisimini al. 3 hava degisiminde muhtemelen muaf olursun. Bunlarin hepsini ben yapmistim. Sende dene bakalim belki ise yarar

Üst Alt