Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kim Bu Private ?

Benim privatemdi kendileri :)

Şu sıralar ara verdi heralde bende fazla yazmıyom zaten:D

Boşver:)

Çok önemseme beğenmiyeni :)

O vatandaş arada bir foruma girip sıradan herkese eksi verip gidiyor. :)

Önce sana bulaşmış... demin uyarı geldi... baktıp eski yeni ne kadar mesajım varsa basmış gitmiş. :)

Tabi bunu yapan kişi sanıyor ki forum yönetimi kimin yaptığını bilmiyor. :)

Bunlarla mı uğraşıp dursun Admin?

Bu kişiler genellikle zaten yasaklanmış olup başka isimle yeniden üye olan kişiler. Tespit edilince yine atılıyor.

İşi gücü yok dorli beğenmeylemi uğraşcak batu:D

Site yönetimine önerimdir; bir üye aynı gün onlarca beğenmedim basıyorsa askıya alınsın ya da ifşa edilsin ki art niyetinin cezasını çeksin.

Hayır, hepsini ben yapmadım kesinlikle. Başka biri de yapmış anlaşılan. Ben yalnızca 3-5 tane yaptım :) Yok ısrar ediyorsan yapayım. Seni mi kıracağım :) :)

Batu'nun başlığını görünce aklıma geldi zaten. Yoksa aklımın ucunda bile yoktu. Onların hepsi benden değildir Metepe :)
Benim yazımı alıntıladığın için ben üstüme alındım doğal olarak. Bana demediysen Özür Dilerim :)

Emin misin hedef şaştığına [emoji23][emoji23]
c253f37bcb168718b1cd8227766758f8.jpg

Çok önemli değil arkadaşlar. Metepe'nin şaka amaçlı yaptığından eminim. Ben de zaten şaka olsun diye yaptım. Ama olayı taciz boyutuna taşıyacak kadar abartanlar için gereken yapılmalı tabii

Üst Alt