Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa Boylu olan kim var?

Ben de 1.50 civarıyım... Sol bacağımda kısalık var ayakkabılarımı giyince 1.55 ya da biraz daha üstüne çıkabiliyorum... :)

arkadaşlar bende 1.50 civarındayım.skolyoz olmasaydım 1.65 falan olurdum herhalde.çoğunuzun belirttiği gibi önemli olan akıl kısalığımız olmasın.

bende kısayım olsun karizmam var bide kollarım uzun 1.20:D

Nasıl mı oluyooo Mami Junior?

Azıcıkkk kısa... :roll: Olayı süslüyorum işte...Teselli babında... :wink: Şişman birine "kilolusun" dendiğinde ya balık etinden ya da kemiklerinin iriliğinden bahseder ya...Benimki de o hesap... :)

Hımmm sağol bilgilendirme için mezopotamyalı hocam:)

bende kısayım heyoooo

:D kısayım ama çok mutluyum :p 1.30um

boyda neymişşş

kavaktada boy var evetttt ne işe yarıyor paekiii:?
geçin boy meselesinii takılmayakk bu konuyaaa sağlıklı olakta kalsın boy bi yerdeee.

Re: boyda neymişşş

semraa' Alıntı:
kavaktada boy var evetttt ne işe yarıyor paekiii:?
geçin boy meselesinii takılmayakk bu konuyaaa sağlıklı olakta kalsın boy bi yerdeee.

Çok doğru demişsin. Benim boyum da 125 ama nema problema. :lol: Bir arkadaşımın bir sözü var çok hoşuma gider : "En kaliteli ve güzel kokulu parfümler en küçük şişelerde olur " :wink:

Doğduğumdan buyana gelişmeyi etkileyecek iki hasyalığı birden taşıdım . Fakat yine benim yıllarca yılmadan verdiğim emekler sayesinde , doktorların bana yinede iyi uzamışsın demelerini gerektiren 1.40 civarı bir boya ulaştım..:rolleyes:

Arkadaşlar boy o kadar önemlimi sizce bence değil....1,33 ama bn cok mutluyumm :):):):)

benimde kısa 166 18 yaşındayımm uzatmak istiyorum dahada basket oynadım ilk okul 5 ten berii yinede fayda etmeididi çok üzüldümmmmm best model of türkey yarışmasına katılmak isyiyorumm boyum tuutmuyorrrr çok yakışıklıyımm oysaa :)

slm millet benim boyumda 1,48 :) ama skolyozum olmasaydı boyum 1,80 i bulurmuş dr kemik yapımın onu gösterdiğini söylemişti :) kaçırdık 32cm'i :D ama kısada olsam çok güzelim ve böyle mutluyum :D herkes öyle diyor :)

bende varım aranızda:)1.30 benimde boyum ama cok mutluyum diğer insanlardan bir farkımız var hiç degilse:)

Bende 1.60....

Minyopum yani :)) uzun boylular olduğundan daha cabuk yaslı duruyorlar..
Beni gören 20 sanıyor :) ama 24 yasındayım

benimde 1,50 ortaokuldan beri :)))) - 10 küsür yıldır yaaaniii -

Arkadaşlar,

merhaba hepinize. Rabbim hepinize Hayırlı şifalar versin. Benim boy 1.58 felan. Geçmişteki rahatsızlıgımdan dolayı gördügüm tedavilerden dolayı kısa kaldım.

merhaba herkese ben yeni üye oldum sanırım biraz geç kaldım :))
benim de boyum 1,30 :)

arkdaşlar merhaba benim boyum 140 benim merak ettiğim boy kısalığında dolayı yini özurlü raporo alan varmı yuzde kaç veriyorlar

Üst Alt