Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malul yetim aylığı ayın kaçında yatıyor?

Scb

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Malul yetim aylığı ayın kaçında yatıyor bankaya

Emeklilere ikramiye günü açıklandı..
16-17 Ağustos..

Sonrasında SSK ve Bağ-Kur emeklilerine maaş ödemeleri başlayacak. Maaşlarını her ayın 17'si ile 28'i arasında alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine erken ödeme gündemde. Bunun nedeni ise bazı emeklilerin maaş ödeme günlerinin bayrama denk gelmesi. Erken ödeme uygulanırsa, emekliler ayın 17'sine kadar ağustos maaşını cebine koyacak..

Yanlış anlamıssınız galiba emekli aylığı değil malul yani engelli yetim aylığı kaçında yatıyor bankaya

Hep si aynı
Engelli yetim aylığı değil sadece yetim aylığıdır.

Bir soru sorabilir miyim akraba için Scb
akraba geçen ay başvurdu yetim aylığı için.sgk ya sağlık raporu verildi tabi
Kaç ayda sonuçlanıyor yetim maaşı bildiri kağıdı gelmedi daha

Zorro annem vefat ettiğinde ben 25 yaşından 3 ay küçüktüm benim hemen 5 günde bağlandı 25 te bitiyor normalde sadece engellilere uzatılıyor bende raporu göndreli 2 ay geçti e devlette aktif görünüyor sağlık güvencemde var galiba bildiri yazısını geç gönderiyor ama daha erken aktifleştiriyorlar galiba

-mka
Üçünde yatan maaş mı görüldü

3 ünde yatan size maaş emekli sandığından mı birde bu ay da mı 3 ün'de yattı

Size hangi tarihte yatıyor maaş Scb
Bütün Dul ve yetim aylığı emekli sandığına devrediliyor

Bana ayın kaçında yattığı hakkında bilgim yok en son temmuz ayını 28 inde çektim ama dekontta 1 07 2018 ile ilgili birşey yazıyor 28 inden öncde gitmiştim o zaman yatmamıştı benim için bu maaş ayrıca önemli malullüğü kabul etmişler mi anlayacağım sigortam devam ediyor maaşta e devlete göre var bankada bir şey yok

Sizde yeni bağlanmışınız her ay 28 inde alacaktınız
Bu Bayram dolayısıyla ağustos 17 inde yatar maaşınız
Hayırlı olsun

Malulen bağkur emeklisi babam vefat etti maaş anneme bağlandı. Soru şu .edevletten nerde gözüküyor annemin maaşı?

Teşekkür ederim Zorro 17 sinde kontrol edeyim DissFlex sgk bilgilerinde çıkabilir çıkmazsa sgk müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor

Alo 170 en Erken bilgileri veriyor galiba
öyle değil mi -mka

Zorro
ben yetım maaşı bağlama sürecınde süreklı aradım ve bilgilendırldım
Scb
ben sgk dan (merhum babamdan) dolayı yetim maaşı alıyom.ve maaş bağlandıgndan beri hep maaş günüm ayın 3 ü
Zorro
bilmem görülüp görülmediğini ben 3 ünden 3 üne alıyom

Dilekçemin ankaraya emekli sandığına ulaşmadığını söylediler alo170 den normal midir bu ayın maaşını alamaz mıyım engellilikten faydalanıp alacağım ilk yetim maaşıydı

Ne dilekçesi göndermiştin Scb
Sağlık raporumu gönderdin onu kabul etmiyorlar bilgin olsun, ancak kendi isteğiyle Araştırma Hastanesi'ne gönderiyorlar oradan yeni rapor çıkararak hastane gönderiyor SGK ya.

Bizim akraba içinde ALO 170 aradılar, işlem devam ediyormuş daha geçen ay Araştırma Hastanesi'nde heyet kontrolü yapıldı hastane,SGK ya Raporu gönderdi.

Neden böyle geç işlem yapılıyor yetim maaşı için SGK

Engelli raporumu göndermişlerdi ankara emekli sandığına alo 170 ulaşmamış dlyor ısparta sgk ya gitmem gerekir mi

Beni sgk heyete falanda göndermedi ankaraya ulaşmamış bile buradaki sgk anca bekle diyor kurumda anlayan birini dahi bulamadım en anlayanı sabret diyor 2 ay geçti en azından seyrini öğrenmek istiyorum

Normal sağlık raporu gönderdiğine göre,
SGK Kendi isteğiyle Araştırma Hastanesi'ne sevk edecektir bunun için mektup gönderirler onda yazar.

Tahminim bu.

@Scb
dilekçeni ankaraya ne ile gönderdin.ptt den iadeli taahütlü mü yoksa herhangi bir kargo şirketi ile mi.ptt ile yolladınsa kargom nerde bölümne gir ve ordan takıp et.ben belgelerimi öyle takıp etmıstım.

-mka ısparta sgkda memur gönderdi ne ile gitti bilmiyorum ama ulaşmadığı haberini aldım 170 ten bayramdan sonra sgk ya tekrar gideceğim

2 ayda hastaneye gitmem gerektiği kağıdı malul oranı için gelmemesi normal mi

Durum ne oldu Scb
Kağıt geldi mi SGK dan, 2 ay içinde hastaneye mi....

Bizim akraba engelli oğlu Yetim aylia bağlandı herayın 28 inde alacak

Sgkdan Kağıt gelmedi hastaneye gitmem için 25 yaşımdan önce bağlanmıştı maaş ağustosta kesildi 2 aydır maaş alamadım hastane kağıdı ne kadar zamanda geliyor hastaneye gittikten sonra maaş bağlanıyormuş

Toplam ne kadar sürede bağlandı Zorro

scb sizin durumunuz ne oldu bizde aynı durumdayız bizdaha 20 gün oldu sizin sonucu merak ettim nasıl oldu bilgi verirmisiniz siz çok önceden vermişsiniz

ARKADAŞLAR kardeşimin yetim maşı için sgk baş vuralı tam 1 ay oldu bugün 170 aradık hiç görünürde yokmuş belgeler kardeşimin sosyal güvenceside yok şu anda madur oldu işlemler çok yavaş ilerliyor sgk yada anlatmıştım kardeşim madur olur diye başka nerden takip edebiliriz işlemleri

Evet 2 ayda sonuçlanıyor ama SGK evinize bildirim mektupu geldimi?
Araştırma hastanesine gönderip heyet raporu için.
Bu raporu size vermez SGK ya gönderir hastane.

teşekkürederim cevap için bize sgk hiç bir belge gelmedi şuanakadar

İl SGK müdürlüğüne sorunuz
Bildirim gelmesi gerekiyor

Üst Alt