Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malul yetim aylığı ayın kaçında yatıyor?

kerimc

Kardeşine kaç TL yetim aylığı bağlandı
Annene kaç TL bağlandı

yeni karar vermiş ankara ne kadar bağladığı belli deyil sadece olumlu haber aldık

O halde annenin maaş öteki ay 400 TL falan düşer
Kardeşine 755 TL falan bağlanır
Tahminim bu

zamla beraber inşallah teşekkür ederim cevap için

kardeşimin yetim maşı bağlandı konutda ödeme işlemi nasıl yapılcak e .devlet şifresi alcak durumda deyil parası ayın 18zinde yatacak biz baş vurduğumuzda sgk dilekcede bildirmiştik konuda ödeme başka sistem varmı arkadaşlar bir taraftan sevindik bir taraftada nda üzüldük neyapcağımızı şaşırdık

kerimc
engelli maaşları konutta ptt aracılıgla oluo yetim maaşını bilmiom.bi ptt ye danısın.

kardeşimin maaşı ankaradan kağıt gelmeden pttden çekebilirmi 170 alabilirisiniz diyor bilenlerden rica ediyorum

kerimc

elbette çeekbilin.e devlette bağlandıgı yazıomu orda çekecegın günüde yazması gerekıo.birde her yetim aynı günde ve mıktarda almıo maaşı.ben 3 ünde alıom memur emeklısıydı babam.bagkurlular ahngı gün alıo bilmiom sizinki nerden emeklıydı memru emeklısı ise sizde emeklı maaş ödeme günü olan 3ünde alırsınız.birde şöyle bir durm var bana baglandı çekme günü geldıgnde çekemedım çünkü günü geldiği halde maaşım yatırılmamıstı 5 10 gün gecıkmelı aldım

arkadaşlar yetim maaşı alan promosyon alabilirm pttden ve alan varmı

kerimc

Evet alabiliyor ama çalisma durumun varsa biraz zor cunku 3 yil bankayi değisemiosun o sürecte maas kesilirse promosyonu geri talep ediyorlar...

teşekkür ederim cevap için kardeşim ağır engelli yetim maaşına baş vurduk 1 ay oldu 613 tl maaşı nekadar alabilir ptt giitik sorn çıkardylar önce verilmiyor dedi yetim maaşı alanlara dediler hasta gelmeden veremeyiz dediler

kerimc

Biz diğer bankalrdan aliyoruz ama ilkinde kardesnn gitmesi lazim engeliyle alakali bi durum değil bu sadece ağir engelliyse belirtin bankaya bakalim ne onericek o kismi tam bilmiyorum yanlis yönlendrmiyim sizi ilkinde kendi gidicek snra bnka karti cikariolar bnkmatkten cekiorsn iste

kardeşim maaşını pttden konutda ödeme olarak alıyor

kerimc

promosyonu da emeklıye verilen bayram ikramıyelrinide konutta ödemelı alabilir
[FONT=sans-serif]ptt giitik sorn çıkardylar önce verilmiyor dedi yetim maaşı alanlara dediler hasta gelmeden veremeyiz dediler[/FONT]
ben ebmyıde yetim maaşınıda ziraatten alıom verdım kardeşime vekalet heç ugrasmıom dedik kerri ptt deki iş bilmez memurlar gene işgüzarlık etmişler

ptt yetim maaşı alana promosyon vermiyoz dediler

kerimc
ben yetim maaşını ziraatten alıom promosyon verıo.ptt den yetım maaşı alındıgnı bilmıodum

Üst Alt