Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emekli olmak için raporu Ankara'ya gönderdiler. Sonuç ne olur?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben fatih üniversitesinden % 73 rapor aldım. malülük için ssk dan sevkli gittim. raporu ssk ya bıraktım. ankaraya yolluyacaklarını söyledile.r ben raporun sonucunu nasıl takip edebilirim? bu raporum düşürülür mü? emekli olabilmem için yüzde kaç rapora ihtiyacım var?
rahatsızlıgım hidrosefali beyin hücrelerinde hasar var, dengesizlik var.
yardımcı olursanız sevinirim. 10 aydır raporluyum. gözlerde de görme kaybı var.
bilgilerinizi bekliyorum taşekkürler

itirazları hangi kuruma yapıyoruz fatih üniversitesinin raporu geçerli sayılırmı

üst kuruldan rapor sonucları kaç ayda geliyor biz nerden haberdar oluruz nasıl takip etmeliyiz 27 / 12 /2008 tarihinde çorum ssk'ya raporu kendim teslim ettim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bir sorun çıkmazsa 2 ay sonra maaşını alırsın diye düşünüyorum

teşekkürler oturan boga takip edebilecek bir site varmı diye sormuştum bazı arkadaşlar dört beş ayda sonuçlanmadıgını söylediler.birde fatih üniversitesi hastanesinin raporu diye bir poreplem çıkarmı üniversite hastanesi diye

halen raporluyum emeklilik yazım gelirse iş yerimden tazminat alcakmıyım 9 yıllık çalışmışlıgım var yoksa sen malulen emekli oldun deyip tazminat ödemezlermi teşekkürler yardımlarınız için

beni ssk girişim 1994'dün 11. ayı 3859 günüm var yeterli olur galiba bu gün karşılıgı maaş yaklaşık nakadar baglanır şayet kabul edilirse

en az 650ytl alirsin en düşük emekli maaşşi bu

EMeklilik işlemlerini şuradan takip edebilirsin: SSK

Tazminat da alman gerek diye biliyorum...

bilgilendirgin için çok teşekkürler oturan boğa bir sorum daha olacak rapor üniversite hastanesinden alınmış diye hakem hastaneden tekrar rapor isterlermi üç.dört rapor istendiğini duydumda.develet hastenesinden alınan rapora bile üniversite hastanesine sevk edip tekrar rapor istemişler rapor bölümünde paylaşan arkadaşlar var

Hiç bilemiyorum inan. Bu biraz da şans sanırım... Evrakları inceleyen kişiler rapordaki bulgu ve oran konusunda şüphe ederlerse, sevk olur. Ama çok bariz bir sakatlık varsa, o zaman sevke ihtiyaç duymazlar

oturan boğa abi raporda ortaderece dizartri % 35 ataksit yürüyüş % 60 balthazart tablosuna göre hesablama % 74 agır özürlü sürekli ibaresivar siz artık balthazar tablosu geçerli degil diyorsunuz bu durumda benin rapor nasıl olur sizide çok yoruyoruz kusura bakmayın çok teşekkürler

Artık malulen emeklilikte birkaç hastalığın toplamı yapılmıyor. 1 Ekim itibarıyla hastalıklardan biri %60 ve üzerinde olmak zorunda. Aksi halde maluliyet oluşmamış sayılıyor.
Yani "dizartri %35" yok sayılacak, "ataksit yürüyüş %60" değerlendirilecek. Bu değerlendirmeyi SGK Sağlık Kurulu Arıza Hastalık Listesi'ni göz önüne alarak yapacak.

Senin durumun çok sınırda olduğu için büyük ihtimalle sevk ya da red kararı çıkabilir. O zaman itiraz hakın var.
Bekleyelim bakalım... Belki insaflı davranırlar.

oturan boğa abi teşhistede hipoksit ensefalopati diye tek ibere var.acaba teşhisi göz önünde tutarlarmı

yüzde altmışın altında bir rapor gelirse gerçi oran belirtmiyorlarmış her haldede benim elimdeki raporun fotokopisiyle vergi indirimine müracaat etsem olurmu yoksa onun içinde ayrı bir rapormu alacagız. yani tekrar hastanelerde rapor peşinemi düşecegiz.elimizdeki rapor vergi indirimine geçerli olurmu raporun arkasında malülük için diye not var ama teşekkürler

çok teşekkürler abi tek çare bekleyip görmek bende gelen bir bilgi olursa sizi bilgilendiririm yinede konu ile ilgili haberdar oldugunuz birşey olursa bilgilendiriseniz sevinirim saygılar

arkadaşlar benim rapopr 14/01/2009 tarihinde ankaraya gitti cevap nezaman gelir acaba ankarada takip edebilecegimiz veya işlemleri hızlandıra bilecegimiz bir yer varmı teşekkürler

45 günde bilgi gelir sana.
Ayrıca SGK sitesinden takip etmeye çalışabilirsin.

oturanboga abiciğim sgk sitesinde takip formu hangisi bulamadım sgk dan sordum yanıt iki üç ayda ancak gelir dediler ben bir yıldan beri raporluyum raporluyken malülüge müracat ettim işten çıkışım yapılmadı olurmu. yoksa işten çıkış yapılmasımı gerekiyor.malülük servisi yani ank. bize rapor oranı söylermi yoksa olumlu yada olumsuz diyemi cevap verir. çünkü ben olumsuz gelirse yani % 60 altı gelirse o rapora istinaden vergi indirimine müracaat edecegim.biliyorsun benim rapor fatih ünvt. den alma anzayvır taplosuna göre % 74 rapor iki ayrı işlemde verilmiş. birisi %35 digeri % 60 yeni çıkan kanuna göre % 60 lık kısım degerlendirilecegi için büyük ihtimalle aşşagı çekerler oda %40 altına düşmezse vergi indiriminden yararlanmak istiyorum. bildiğim kadarıyla giden her rapordan düşürüyorlarmış. vereceginiz bilgi için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

benim raporum halen devam ediyor doktorum sürekli uzatıyor ilk önce 2 ay sora 3 tane 3 aylık son olarakta bir aylık rapor verdi kontrolu sıklaştırdı gözümdeki poroplem artıgı için daha sık kontrole gelmemi istedi.raporlu olduğum içinde işten çıkış verilmedi.buna göre benim müracat kabul edilmezmi teşekkürler

Maluliyet için SGK'nun sevki ile hastaneye gidip rapor almıştın değil mi? Bu durumda, maluliyet halinin onanması ile beraber, emekliliğinin işleme konması için işten çıkışın istenecektir belki de. Yani, maluliyetin onanırsa, işten çıkarsın...
Böyle olacağını umuyorum. Gelişmeleri bu başlığa yaz lütfen...

oturanboga abi bilgileriniz için çok teşekkür ederim gelişmelerden sizleride haberdar edcegim saygılarımla

merhaba ben bilgi vermek için mesaj yazmak istedim malülen emeklilik müracatıma cevap 45 günde geldi fakat tekrar hastaneye gaziye sevk ettiler burdan istenen bölümlerden doktorlara göründüm bir iki güne kadar raporlar çıkacak tekrar sgk aracılıgıyla ankaraya gönderecegiz sonuç ne olur bilemiyorum yeni bilgi alırsam sizlerle paylaşırım sizlerinde bu konuda bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim saygılarımla

arkadaşlar ben bir yılı aşkın süredir raporluyum 14 /12/2008 tarihinde malülüge müracaat ettim eger malüliyetim bu tarihten geçerli olursa muracaat tarihinden bu zamana kadar almış oldugum rapor ücretleri ne olur geri istenirmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Malulluğun SGK Malulluk daire başkanliğin verdiği onay rapor tarihinden itibaren geçerli olur. Aldiğin rapor paralari geri istenmez.

teşekkürler iskender kardeş birde ikinci istenen raporu bir türlü hastaneden çıkaramadılar doktorlar kah harf yanlış diye kah doktor imzalamadı diye bir aydır bekletiyorlar böyle birşey olabilirmi bizimi oyalıyorlar anlamadım

Üst Alt