Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

Ya arkadaslar birakin bu reisimiz ayaklarini yok imanliymis falan tovbe tovbe ..senin reisinden habersiz kus ucmuyo kus bu ulkede Turk Is haric bu sendikalar kimden icazet aliyo saniyorsunuz ?? Hatta bu lanet olasi koop is bizim ülkücülerin agir bastigi bir sendika ..heryerde siyaset var heryerde devletin eli var ve haberide var merak etme toplam 200 bin kisiyiz ve bunun cogu eski isci maaslari iyi tuzu kuru biz bu son yillarda girenler bir avuc adamiz oy olarak bir etkimiz yok anlayacaginiz ..asgari ucretli gibi milyon kisi olsaydiniz yazardiniz reisinize oda imanindanmi koltugundanmi artik ödün vermemek icin yapardi biseyler...

Son düzenleme:
İlave tediyelerin birinci yarısı 31 01 2019
diğer yarısı ise 31 05 2019 tarihinde ödeneceği açıklandı.

Bekar bir işçi 824tl

İlave tediye aliyor

Bu rakam yeni başlayanlar için eski işçileri bilemem

İlave tediyeler 4 parça halinde alınır.
Altıncı ayda diğer ikisinin alınacağı tarih açıklanır.
Yarın 13 günlük tediyenin ilki alınacak.

1. [FONT=arial black][SIZE=3]4/7/1956 tarihli 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2019 yılında, mezkur Kanunun 1 inci maddesine göre yapılacak ilave tediyenin birinci yarısının 31/1/2019, diğer yarısının 31/5/2019 tarihinde ödenmesine;,[/SIZE][/FONT]
  2. [FONT=arial black][SIZE=3][/SIZE][/FONT]resmi gazetedeki açıklama bu.birleştirilme diye bir şey söz konusu değil.

Öyle değil be kardeşim ilk 2 tediye tarihi bu kalan 2 tediye için sonra açıklanacak

ben 12.12.2018 tarihinde başladım 15.01.2019 da tam maas aldım fakat ikramiye almadım 15.02.2019 tarihinden maaş+ikramiye mi? alıcaz . yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkur ederim .

Bilip bilmeden konuşmayın 4 defa ödenir tediyeler

Sefa yarın ilave tediye alacaksınız maaş ayri

Arkadaslar 52 gunluk tediye normalde 4 parca halinda veriliyordu bu sefer tayyip reisiniz ikiye bolmus bu gece 26 gunluk hemen hemen tam maas yatar
Arkadaşım sen sürekli burda yalan yanlış bilgiler veriyorsun bak... Takip ediyorum seni yapma bilmeden konuşmayın

Sefa ben de 3ay oldu ise gireli ben 824tl alacağım

Ricardo Atewski ye katılıyorum arkadaşlar günlerdir burda yazılanları okuyorum evet çok haklısınız adeletsizlik mağdurluk hat safhada ama bu sendikalık bir şey değil gerçekten buna İnan’ın başka sendikalar çok mu iyi sanıyosunuz hepsi aynı bende szin gbi işçiyim 3 aydır MEB de aldım parada Sizinle hemen hemen aynı izmir koopiş başkanıyla umut beyle birebir görüşüyorum her konuda bizlik birşey yok sizler gibi bizde bekliyoruz açıklanmasını elimizde olan bişey olsa keşke kimse mağdur olmasa deniliyor kanunun bu şekilde tayyip bey tmm diycek onlar harekete geçecek olay bu aslında sendikaları yöneten o olcak bu olcak yövmiye diyen de kendisi ben sendikayı korumak değil yada bişeyi savunmuyorum sadece çok öfkelisiniz ve Buda size zarar verir 🙏🙏

Trella04 bak kardesim oyle yalan yanlis falan ayiptir.
Yanlis yorumladigimiz seyler olabilir zamaninda ama yok takip ediyom yalan yanlis yaziyosun falan hayirdir sana dostum? Sen cokmu dogru seyler yazdin ?

Yanlis yazilmis bisey varsa duzeltilir dogrusu yazilir oyle bak yalan yaziyosun falan egonumu tatmin ediyosun dostum?

Ve şunu da söylemek istiyorum evet tek maaşla ev geçindirmek zor heleki bu şartlarda çok zor yetmiyor doğrudur şu gerçekleri de göz ardı etmiyelim lütfen devlet kapısındayız işçiyiz kamuda daha önce bu bile yoktu elimizde benim yanımda mevsimlik çalışanlar keşke bizde kadrolu olsakta bi işimiz var desek diye dert yanıyorlar onlarıda geçtim kurada çıkamayan arkadaşlarımız var bizim yerimizde olmak için onları da geçtim hepimiz hergün dışarlardayız hemen hemen kafamızı çevirdimizde ne kadar çok işsiz var demi oraya buraya saldırıyorlar biyere girebilsekte azda olsa hayatımızı idam ettirebilsek diye aldımız az olabilir yetmiyor olabilir hem fikiriz bu konuda zaten ama diğer saydıklarımdan bir sıfır önde ve şanslı olduğumuzu unutmayalım 🙏lütfen

Evet sendika yatıcak olan ücretler için tarih mesajı atmış ikiye bölündü biri 31 inde diğeri Mayıs’ta diye

şimdi nelkadar yatacak bize bi mj gelmedi size mj atimi sendika

bana zam yapilacagi zaman bi mj gelmişti 750 tl denge ödenegi en kisa mzanda hesabiniza yatacak diye mj gelmişti denge ödenegi nedir yani bu ikramiyemi oluyo ben anlamadimda anlayan arkadaşalr varsa cevap verse sevinirim

Üst Alt