Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB sorunum var, ders çalışmakta zorlanıyorum! Ne yapabilirim?

Çok eksiğim var, geçmişte başarılıydım, çevrenin beklentisi yüksek, mecbur çalışıyorum. Her dakika zaman kaybı desem yeridir. Konular da anca yetişecek yıl sonuna kadar. 🙄

süngerbob....bunu arastirip alırım....teşekkür ederim...😌

Böyle hissetmeniz son derece doğal. Yapamadıklarınıza odaklanmak yerine yapabildiklerinize odaklanmak daha iyi diye düşünüyorum. Konu tekrarından sonra değerlendirme testi çözerken süre tutmanızı tavsiye ederim. Süre bitene kadar çözün, süre bitiminde farklı kalem kullanarak kısıtlama olmaksızın testi tamamlayın. Sonra süreli ve süresiz çözümler arasında net açısından farklılık var mı, onu kontrol edin. Anlamlı bir farklılık varsa konu ile ilgili daha çok test çözerek hızlanmanız gerekir. Her ders için testte hatalı çözdüğünüz yerlerin doğrularını not edin. Bir dahaki çalışmanızda bu eksik ve yanlışlardan başlayın. Sizin kadar çalışan herkesin sizin kadar yaptığını aklınızdan çıkarmayın. Sınavda size zor gelen soru, diğerlerine de zor gelecektir. Soruları turlayarak çözün, yapamadığınız soruyu atlayın. Yapabildikleriniz bitince geri dönün. Yapamadığınız çok soru varsa moralinizi bozmayın, diğerleri de yapamıyor. Ayrıca maddi sıkıntım olmasın, bir işim olsun düşünceniz varsa bu çalışmanızla lise KPSS sınavlarına girin. Atamanız olursa hem gelecek kaygınız olmaz, hem de atandığınız yerde 2. Öğretimde istediğiniz bölümü okuyup kendinizi geliştirebilirsiniz.

Lise kpss bu sene yok maalesef vede atanmaları çok zor, çok az alım yapılıyor. Bide kalktığıyla ilgili haber gördüm ne kadar doğrudur bilemiyorum. Şu an ki düşüncem tıp fakültesi, olmassa eğer eczacılık yada bilgisayar mühendisliği yönünde. Ayt netlerim fena değil tyt de çalışırsam eğer tıp fakültesi kazanabilirim diye düşünüyorum ama okuması var işte bide benim hayalim kendi işimin olması yönünde, ailem azıcık destek çıksa kendi işimi kurmayı denerdim ama maalesef işte. Bi üniversiteye kapak atayım sonrasına bakıcam ama bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Annem ders çalışsam da çalışmasam da bunaltıyor beni. Bi gün iyi olmuyorum 2-3 saat az çalışıyorum sanki hiç çalışmıyormuş gibi muamele görüyorum. İnsaf yani. Her gün 12 saat ders çalışmamı bekliyor ki çalıştığım zamanlar da oluyor. Ama işte yaranamıyorum.

Üst Alt