Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve fıtık için hangi oranda engelli raporu alabilirim?

epikriz raporu.nu bgün hastaneden aldım. Bu rapora göre kismen düzelenmi yoksa hangi gruba girer.engel oranı ne kadar alırım

Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Saghzi ve Sinir Hastaliklari Egitim Ve Arastirma Hastanesi​
ilgi : 03.03.2026 tarihli yazin1z.​
Hastanemiz Psikivatri Poliklinigi'ne ayaktan bagvurularinin 5.03.2025- 3.03.2026 tarihleri arasinda belirli araliklarla oldugu, “(F42) Obsesif Kompulsif Bozukluk" tanisryla takip ve tedavi edildigi, 3.03.2026 tarihli basvurusunda tedavisinin sertralin 200mg/g, mirtazapin 15mg/g , risperidon 2mg/g olarak düzenlendigi, an(hastanemiz psikiyatri servisinde yatarak tedavi görmedigi tespit edilmistir.​
Ìsbu belge, adi geçen kisinin tedavi gördügüne iliskin belge talebine yönelik imzali dilekçesinin tarafimi ulasmasi üzerine düzenlenmistir.​

@anonymous, özür yanlış anlaşıldım galiba forumda öyle bir şey okumuştum ondan yazdım kusura bakma

@anonymous, Sen arkadaşa %30 olarak hem yanlış oran yazıp hemde laf söylüyorsun. %40 olarak hatırladığını değişiklik mi oldu diye sormuş.

@Erdalfb, Eklediğiniz yazıya göre hangi gruba girersiniz bilemiyorum. Güncel oranlar aşağıda doktorunuz durumunuzu değerlendirip ona göre karar verecektir. İyi Günler.

@Erdalfb, %40 oran alırsın engelli raporu cıkartayım dersen.ilk raporu muhtemelen 1 yıl olur.engelli raporundan faydalsnırsın cıkart. Üzereni su abaneligi varsa Su faturası %50 indirimi alırsın.Belediye otobüsleri ücretsiz olur cıkartacagın paso ile.telefon faturası yada İnternet aboneliği %25 indirim.Daha bir çok şeyden faydalanırsınAma engelli raporu almadam ehliyetin varsa aile hekiminden sürücü raporu alıp yenilet sonra engelli raporu al

Üst Alt